Розглянемо універсальні соковижималки.
У таких соковитискачах можна готувати соки з яблука, груші, інших фруктів, а також ягід і овочів. Однак, незважаючи на назву «універсальні», при виборі соковижималки загляньте в інструкцію і перевірте список продуктів, з яких можна буде...
Мережі ресторанів швидкого харчування, такі як «Пузата хата» поряд з розширенням планують експансію в нові для них сегменти фаст-фуду.
«Ринок ресторанів швидкого харчування далекий від насичення. Практично відсутні заклади рибного фаст-фуду, курячого фаст-фуду. Слабо поширені снек-бари,...
Відрадно відзначити, що в поточному році ресторанний бізнес на Україні розвивається згідно з прогнозами маркетологів, не проявляючи особливих несподіванок.
У Києві підйом переживають заклади середнього цінового сегмента (середній чек 50-70 грн на людину), тоді як...
Вибір м'ясорубки
М'ясорубку слід вибирати відповідно до Ваших технологічних потреб за такими параметрами:
а) потужність м'ясорубки. Великі обсяги переробки вимагають відповідної потужності. Спроба економії обертається частими поломками
і досить дорогим ремонтом,...
Газові плити набувають все більшого поширення на виробничих кухнях, що пов'язано з очевидними перевагами використання газового джерела нагріву замість електричного. Серед них головними є: більш низька вартість експлуатації (економія на рахунках за електрику досягає 70%); менший час...
За останні роки помітно зросла кількість підприємств fast food. Для швидкого розвитку цього напрямку є безліч об'єктивних причин.
Основною ідеєю печі «Смачна Картопля» є пропозиція клієнтам не просто швидкого харчування, але смачної і корисної їжі. Страви виходять з мінімальним вмістом...
Цукрова вата - найулюбленіші ласощі малюків усього світу. Але цукрову вату люблять не тільки діти. Ароматний полуничний сюрприз цілком можна піднести коханій дівчині на романтичній прогулянці - скласти пікантний солодкий букет з трьох смаків - апельсина (помаранчева куля), ожини (синя...
Торгові причепи
пересувний автопричіп, укомплектований пересувного причепа, для того, щоб можна було реально уявити, у що зазвичай обходиться такого роду підприємство. Перелік обладнання клієнт вибирає сам, хоча виходячи з досвіду ми можемо запропонувати варіанти, що купуються....
Фаст-фуд був завжди. У Радянському Союзі його знали як кукурудзяні палички - жовті, схожі на черв'яків і у величезних мішках. Бабусі з приготованими своїми руками пиріжками і смаженим насінням - теж фаст-фуд. Коли готувати немає часу, а обід в найближчому ресторані обійдеться в річну зарплату,...
- Для початку - історична довідка. Ресторан спочатку з'явився при готелі, або ж завжди існували самостійні заклади громадського харчування?
- Ресторани при готелях з'явилися раніше, ніж самостійні. Однак слово «готель» тут не зовсім доречно, адже сучасні готелі походять від заїжджих дворів,...
Млинці - це в першу чергу дуже смачна страва української національної кухні. Але з кожним роком продаж всіляких млинців, млинців, з начинками і без, в кафе, ресторанах, або просто на вулицях міст стає все більш прибутковим бізнесом.
При чому вкладення в даний вид бізнесу невеликі -...
Смузі (від англійського smoothie) - продукт, настільки популярний на Заході, що, вибравши його в якості основного, успішно розвивають бізнес локальні і міжнародні мережі спеціалізованих барів. В Україні він поки мало знайомий споживачам, але вже з'являється в картах закладів різних форматів: кав'ярень,...
Примусова каналізація - вирішення питання комунікацій для заміських кафе, ресторанів і приватних котеджів
У суєті і шумі великих міст майже кожного жителя багатоквартирних будинків відвідують думки про заміський будинок, де все буде так, як він того захоче. Там його ніщо не буде відволікати....
Міксер KitchenAid Deluxe: 80 років в строю
Планетарний міксер KitchenAid Deluxe 5KPM5EWH — пристрій вищого класу, «кухонне диво». Це - техніка, перед якою відчуваєш якийсь пієтет - настільки унікальною, настільки якісною вона є.
Витягнутий з коробки білосніжний красень KitchenAid Deluxe 5KPM5EWH відразу посів чільне місце в...
- В якому стані перебуває система доставки обідів в офіс в Києві?
- Така система існує вже близько 10 років. Обсяг цього ринку можна оцінити приблизно в 2 млн. $ На рік. На кінець 2006 року в Києві було більше 30 підприємств, що займаються доставкою їжі.
Всіх їх можна розділити на ті, які мають свій...
Літо - гарячий період в індустрії відпочинку і розваг. І, безсумнівно, одним з найважливіших моментів в сфері подібних заходів є організація літніх кафе , адже, як відомо, саме в цей період споживчий попит значно зростає. За останні роки число подібних закладів в нашій країні збільшилася...
- Кухня більшості ресторанів має національність. Що характерно для етнічних ресторанів?
- Етнічні ресторани відрізняються тим, що намагаються максимально дотримуватися етнічних традицій певного народу: не тільки в меню, але і інтер'єрі, одязі персоналу, музичному супроводі, навіть в назві....
Запевняють, що, наприклад, піца «Чотири пори року» існувала вже в 1660 році. Нині ж в Італії налічується понад дві тисячі різних найменувань піц. Однак вчені сходяться на думці, що мільйони сучасних виробів, які випікаються по всьому світу, є прямими нащадками того блюда, яке 200 років тому італійські...
- Наша сьогоднішня розмова присвячена ресторанам, що розташовані за міською межею. Що таке по-вашому заміський ресторан, і які його особливості?
Для початку слід розділити всі заміські заклади на два типи. Перший - це, власне, заміські ресторани, розраховані на жителів певного міста. Такі...
- Інтер'єр ресторану - яке значення він має для успішності закладів на нашому ринку?
Не можна сказати, що це проблема, але насправді інтер'єру закладів громадського харчування у нас приділяється більше уваги, ніж в усьому іншому світі. Можливо це пов'язано з тим, що Радянський Союз був не так...
Київ обіцяють наповнити фаст-фудами
Прогнозоване на початку 2005 року 40% -ве зростання столичного ринку ресторанів швидкого обслуговування не відбулося: за підсумками року його обсяг збільшився лише на 20%. Експерти пов'язують це з браком майданчиків під відкриття нових закладів, нестабільною...
Ресторанний бізнес в Україні переживає справжній бум. За останній рік кількість підприємств громадського харчування збільшилася на 25-30 відсотків, і це ще не межа, їх кількість буде зростати в різних сегментах. На жаль, певна частина з них зникне, так і не завоювавши свого споживача і не...
"Бургер Кінг" на підході
Вітчизняний ринок фаст-фудів (з англійської: фаст - швидкий, фуд - їжа) чекає приходу великих міжнародних мереж, хоча оператори про це говорять з деякою часткою скептицизму. І при цьому намагаються виглядати швидше безтурботними, ніж...
Дохід величезної більшості людей, що пересуваються містом: школярів, студентів, кур'єрів, експедиторів, торгових представників, дрібних клерків - не дозволяє їм щодня користуватися закладами, в яких вартість обіду перевищує 20-30 гривень. Саме вони є бажаними клієнтами кафе на колесах, піцерій,...
- Ресторанні мережі: чому вони існують і розвиваються?
Мережевий ресторанний бізнес легше досліджувати на прикладі Києва, так як саме в столиці мережі представлені найбільш широко.
В цілому, всі мережі підприємств громадського харчування можна розділити на два типи. Перший - мережі закладів...