Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Блог

    Як вибрати відцентровий соковитискач для дому

    Як вибрати відцентровий соковитискач для дому

    Розглянемо універсальні соковижималки. У таких соковитискачах можна готувати соки з яблука, груші, інших фруктів, а також ягід і овочів. Однак, незважаючи на назву «універсальні», при виборі соковижималки загляньте в інструкцію і перевірте список продуктів, з яких можна буде...
    Фуд-Сервіс
    11 Грудня 2007 - 12:12 Переглядів: 5430
    Прочитати
    Перспективні напрямки розвитку фаст-фуду

    Перспективні напрямки розвитку фаст-фуду

    Мережі ресторанів швидкого харчування, такі як «Пузата хата» поряд з розширенням планують експансію в нові для них сегменти фаст-фуду. «Ринок ресторанів швидкого харчування далекий від насичення. Практично відсутні заклади рибного фаст-фуду, курячого фаст-фуду. Слабо поширені снек-бари,...
    Фуд-Сервіс
    07 Грудня 2007 - 12:12 Переглядів: 5091
    Прочитати
    Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на Україні

    Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на Україні

           Відрадно відзначити, що в поточному році ресторанний бізнес на Україні розвивається згідно з прогнозами маркетологів, не проявляючи особливих несподіванок.        У Києві підйом переживають заклади середнього цінового сегмента (середній чек 50-70 грн на людину), тоді як...
    Фуд-Сервіс
    04 Грудня 2007 - 12:12 Переглядів: 10408
    Прочитати
    Як правильно вибрати м'ясорубку

    Як правильно вибрати м'ясорубку

            Вибір м'ясорубки М'ясорубку слід вибирати відповідно до Ваших технологічних потреб за такими параметрами: а) потужність м'ясорубки. Великі обсяги переробки вимагають відповідної потужності. Спроба економії обертається частими поломками і досить дорогим ремонтом,...
    Фуд-Сервіс
    01 Грудня 2007 - 12:12 Переглядів: 2595
    Прочитати
    Газові плити PIMAK. Увага до деталей.

    Газові плити PIMAK. Увага до деталей.

    Газові плити набувають все більшого поширення на виробничих кухнях, що пов'язано з очевидними перевагами використання газового джерела нагріву замість електричного. Серед них головними є: більш низька вартість експлуатації (економія на рахунках за електрику досягає 70%); менший час...
    Фуд-Сервіс
    24 Листопада 2007 - 12:11 Переглядів: 3582
    Прочитати
    Піч «Смачна картопля»

    Піч «Смачна картопля»

    За останні роки помітно зросла кількість підприємств fast food. Для швидкого розвитку цього напрямку є безліч об'єктивних причин. Основною ідеєю печі «Смачна Картопля» є пропозиція клієнтам не просто швидкого харчування, але смачної і корисної їжі. Страви виходять з мінімальним вмістом...
    Фуд-Сервіс
    22 Листопада 2007 - 12:11 Переглядів: 3665
    Прочитати
    Цукрова вата - відмінна ідея для початку бізнесу

    Цукрова вата - відмінна ідея для початку бізнесу

         Цукрова вата - найулюбленіші ласощі малюків усього світу. Але цукрову вату люблять не тільки діти. Ароматний полуничний сюрприз цілком можна піднести коханій дівчині на романтичній прогулянці - скласти пікантний солодкий букет з трьох смаків - апельсина (помаранчева куля), ожини (синя...
    Фуд-Сервіс
    21 Листопада 2007 - 12:11 Переглядів: 5951
    Прочитати
    Торгові причепи - як вибрати формат

    Торгові причепи - як вибрати формат

    Торгові причепи пересувний автопричіп, укомплектований пересувного причепа, для того, щоб можна було реально уявити, у що зазвичай обходиться такого роду підприємство. Перелік обладнання клієнт вибирає сам, хоча виходячи з досвіду ми можемо запропонувати варіанти, що купуються....
    Фуд-Сервіс
    10 Жовтня 2007 - 12:10 Переглядів: 3801
    Прочитати
    Короткий огляд можливості заробітку в Фаст-фуді

    Короткий огляд можливості заробітку в Фаст-фуді

    Фаст-фуд був завжди. У Радянському Союзі його знали як кукурудзяні палички - жовті, схожі на черв'яків і у величезних мішках. Бабусі з приготованими своїми руками пиріжками і смаженим насінням - теж фаст-фуд. Коли готувати немає часу, а обід в найближчому ресторані обійдеться в річну зарплату,...
    Фуд-Сервіс
    05 Жовтня 2007 - 12:10 Переглядів: 13547
    Прочитати
    Ресторан при готелі: специфіка роботи

    Ресторан при готелі: специфіка роботи

    - Для початку - історична довідка. Ресторан спочатку з'явився при готелі, або ж завжди існували самостійні заклади громадського харчування? - Ресторани при готелях з'явилися раніше, ніж самостійні. Однак слово «готель» тут не зовсім доречно, адже сучасні готелі походять від заїжджих дворів,...
    Фуд-Сервіс
    03 Жовтня 2007 - 12:10 Переглядів: 11904
    Прочитати
    Секрети приготування млинців

    Секрети приготування млинців

     Млинці - це в першу чергу дуже смачна страва української національної кухні. Але з кожним роком продаж всіляких млинців, млинців, з начинками і без, в кафе, ресторанах, або просто на вулицях міст стає все більш прибутковим бізнесом.   При чому вкладення в даний вид бізнесу невеликі -...
    Фуд-Сервіс
    01 Жовтня 2007 - 12:10 Переглядів: 15018
    Прочитати
    Смузі (smoothie) - перспективний продукт для барів

    Смузі (smoothie) - перспективний продукт для барів

    Смузі (від англійського smoothie) - продукт, настільки популярний на Заході, що, вибравши його в якості основного, успішно розвивають бізнес локальні і міжнародні мережі спеціалізованих барів. В Україні він поки мало знайомий споживачам, але вже з'являється в картах закладів різних форматів: кав'ярень,...
    Фуд-Сервіс
    12 Вересня 2007 - 12:09 Переглядів: 12929
    Прочитати
    Примусова каналізація як рішення для заміських кафе та котеджів

    Примусова каналізація як рішення для заміських кафе та котеджів

    Примусова каналізація - вирішення питання комунікацій для заміських кафе, ресторанів і приватних котеджів У суєті і шумі великих міст майже кожного жителя багатоквартирних будинків відвідують думки про заміський будинок, де все буде так, як він того захоче. Там його ніщо не буде відволікати....
    Фуд-Сервіс
    05 Серпня 2007 - 12:08 Переглядів: 3340
    Прочитати
    Міксери kitchenAid 80 років в строю

    Міксери kitchenAid 80 років в строю

    Міксер KitchenAid Deluxe: 80 років в строю  Планетарний міксер KitchenAid Deluxe 5KPM5EWH — пристрій вищого класу, «кухонне диво». Це - техніка, перед якою відчуваєш якийсь пієтет - настільки унікальною, настільки якісною вона є. Витягнутий з коробки білосніжний красень KitchenAid Deluxe 5KPM5EWH відразу посів чільне місце в...
    Фуд-Сервіс
    01 Липня 2007 - 12:07 Переглядів: 4250
    Прочитати
    Доставка їжі - альтернатива закладам харчування?

    Доставка їжі - альтернатива закладам харчування?

    - В якому стані перебуває система доставки обідів в офіс в Києві?  - Така система існує вже близько 10 років. Обсяг цього ринку можна оцінити приблизно в 2 млн. $ На рік. На кінець 2006 року в Києві було більше 30 підприємств, що займаються доставкою їжі. Всіх їх можна розділити на ті, які мають свій...
    Фуд-Сервіс
    25 Червня 2007 - 12:06 Переглядів: 4422
    Прочитати
    Як грамотно організувати підприємство Фаст-фуд

    Як грамотно організувати підприємство Фаст-фуд

         Літо - гарячий період в індустрії відпочинку і розваг. І, безсумнівно, одним з найважливіших моментів в сфері подібних заходів є організація літніх кафе , адже, як відомо, саме в цей період споживчий попит значно зростає. За останні роки число подібних закладів в нашій країні збільшилася...
    Фуд-Сервіс
    01 Травня 2007 - 12:05 Переглядів: 8334
    Прочитати
    Ресторан етнічної кухні: чи достатня умова для популярності

    Ресторан етнічної кухні: чи достатня умова для популярності

    - Кухня більшості ресторанів має національність. Що характерно для етнічних ресторанів?  - Етнічні ресторани відрізняються тим, що намагаються максимально дотримуватися етнічних традицій певного народу: не тільки в меню, але і інтер'єрі, одязі персоналу, музичному супроводі, навіть в назві....
    Фуд-Сервіс
    12 Грудня 2006 - 12:12 Переглядів: 7385
    Прочитати
    Організація піцерії - хороший та надійний бізнес!

    Організація піцерії - хороший та надійний бізнес!

    Запевняють, що, наприклад, піца «Чотири пори року» існувала вже в 1660 році. Нині ж в Італії налічується понад дві тисячі різних найменувань піц. Однак вчені сходяться на думці, що мільйони сучасних виробів, які випікаються по всьому світу, є прямими нащадками того блюда, яке 200 років тому італійські...
    Фуд-Сервіс
    22 Жовтня 2006 - 12:10 Переглядів: 4301
    Прочитати
    Ресторан за містом -  погляд спеціалістів

    Ресторан за містом - погляд спеціалістів

    - Наша сьогоднішня розмова присвячена ресторанам, що розташовані за міською межею. Що таке по-вашому заміський ресторан, і які його особливості? Для початку слід розділити всі заміські заклади на два типи. Перший - це, власне, заміські ресторани, розраховані на жителів певного міста. Такі...
    Фуд-Сервіс
    27 Вересня 2006 - 12:09 Переглядів: 4656
    Прочитати
    Інтер'єр ресторану - деталі на практиці

    Інтер'єр ресторану - деталі на практиці

    - Інтер'єр ресторану - яке значення він має для успішності закладів на нашому ринку?  Не можна сказати, що це проблема, але насправді інтер'єру закладів громадського харчування у нас приділяється більше уваги, ніж в усьому іншому світі. Можливо це пов'язано з тим, що Радянський Союз був не так...
    Фуд-Сервіс
    06 Вересня 2006 - 12:09 Переглядів: 5415
    Прочитати
    Фаст фуд в Україні, перспективи розвитку

    Фаст фуд в Україні, перспективи розвитку

    Київ обіцяють наповнити фаст-фудами Прогнозоване на початку 2005 року 40% -ве зростання столичного ринку ресторанів швидкого обслуговування не відбулося: за підсумками року його обсяг збільшився лише на 20%. Експерти пов'язують це з браком майданчиків під відкриття нових закладів, нестабільною...
    Фуд-Сервіс
    16 Лютого 2006 - 12:02 Переглядів: 5588
    Прочитати
    Концепція ресторану - як попасти в ціль!?

    Концепція ресторану - як попасти в ціль!?

    Ресторанний бізнес в Україні переживає справжній бум. За останній рік кількість підприємств громадського харчування збільшилася на   25-30 відсотків, і це ще не межа, їх кількість буде зростати в різних сегментах. На жаль, певна частина з них зникне, так і не завоювавши свого споживача і не...
    Фуд-Сервіс
    24 Листопада 2005 - 12:11 Переглядів: 6795
    Прочитати
    Проблеми і перспективи українського ринку ресторанів швидкого обслуговування (фаст-фудів)

    Проблеми і перспективи українського ринку ресторанів швидкого обслуговування (фаст-фудів)

    "Бургер Кінг" на підході           Вітчизняний ринок фаст-фудів (з англійської: фаст - швидкий, фуд - їжа) чекає приходу великих міжнародних мереж, хоча оператори про це говорять з деякою часткою скептицизму. І при цьому намагаються виглядати швидше безтурботними, ніж...
    Фуд-Сервіс
    05 Листопада 2005 - 12:11 Переглядів: 4851
    Прочитати
    Сфера швидкого харчування - коротко про головне!

    Сфера швидкого харчування - коротко про головне!

    Дохід величезної більшості людей, що пересуваються містом: школярів, студентів, кур'єрів, експедиторів, торгових представників, дрібних клерків - не дозволяє їм щодня користуватися закладами, в яких вартість обіду перевищує 20-30 гривень. Саме вони є бажаними клієнтами кафе на колесах, піцерій,...
    Фуд-Сервіс
    15 Серпня 2005 - 12:08 Переглядів: 7636
    Прочитати
    Особливості мережевих ресторанів

    Особливості мережевих ресторанів

    - Ресторанні мережі: чому вони існують і розвиваються?  Мережевий ресторанний бізнес легше досліджувати на прикладі Києва, так як саме в столиці мережі представлені найбільш широко. В цілому, всі мережі підприємств громадського харчування можна розділити на два типи. Перший - мережі закладів...
    Фуд-Сервіс
    05 Серпня 2005 - 12:08 Переглядів: 11483
    Прочитати
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»