Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (1)
Список порівняння (0)

Ручні міксери Robot-Coupe, бліксери, короткий огляд можливостей

Ручні міксери Robot-Coupe, бліксери, короткий огляд можливостей
15 Грудня 2007 - 12:12 Переглядів: 3166

Про КОМПАНІЮ

 

Компанія Robot-Coupe існує з 1960 року і весь цей час спеціалізується на розробці та виробництві професійного електромеханічного кухонного обладнання. Зараз компанія пропонує 8 груп і 70 моделей обладнання для підприємств різних форматів:

·  кафе-барів-бістро-ресторанів-готелів;

·  їдальнях навчальних закладів, підприємств та армії;

·  харчоблоків лікарень і будинків престарілих;

·  невеликих харчових виробництв - м'ясо-ковбасних, плодоовочевих, кондитерських, включаючи виробництво шоколадних виробів;

·  фабрик-кухонь кейтерингових компаній і супермаркетів.

Чітко спеціалізуючись в обраній галузі, компанія постійно вдосконалює моделі, розробляє і пропонує ринку новинки та інвестує в розвиток власного виробництва. Основних груп обладнання п'ять: овочерізки, кутери, процесори, бліксери і ручні міксери.
 

РУЧНІ МІКСЕРИ

 

Компанія Robot-Coupe почала розвивати групу ручних міксерів в 1997 році. Зараз група включає 17 моделей і показує найвищі темпи зростання серед інших груп устаткування (60% в Росії за результатами 2005 року). Подібне зростання спостерігається і на ринках інших країн.

Ручні міксери Robot - Coupe мають цілий ряд технічних переваг.

  • Корпуси виконані з композитного матеріалу ABS (пластик з волокнистою структурою, з якого, наприклад, робляться бампери автомобілів).
  • Вологозахист кнопок.
  • Потужні вентильовані двигуни, що дуже важливо для максимально ефективного і швидкого подрібнення продукту (обороти двигуна не падають при зануренні робочої частини міксера в продукт).
  • Ергономічний вигин ручки міксера дозволяє не втомлюватися при роботі з ним.
  • Вентиляційні отвори знаходяться на максимальному віддаленні від робочої зони для уникнення попадання рідини в мотор.
  • Відповідність гігієнічним вимогам на найвищому рівні: робочі частини з нержавійки, не мають важкодоступних місць для очищення, робочі частини повністю розбираються (в тому числі ніж міксера) для зручності очищення.

Увага! Робочу частину міксера (з ножем) легко можна помити після роботи, якщо опустити її в ємність з водою і включити міксер на максимальну швидкість на кілька секунд. За рахунок сильної турбулентності всі харчові залишки будуть видалені з поверхні. Однак, рекомендується періодично (наприклад, раз на тиждень) повністю мити робочі частини зі зняттям ножа.

·   Плавне регулювання швидкості в моделях з індексами V.V.Combi і FW дозволяє вибрати оптимальну швидкість роботи.

·   Система захисту відключить міксер в разі перегріву, щоб уникнути пошкодження мотора.

·   Система авторегулювання швидкості тримає задані обороти: на початку приготування, коли продукт густий обороти не падають, після, коли продукт «розійшовся» і навантаження на мотор зменшилася обороти не збільшуються.

·   Особлива гордість компанії - редуктор віночка. Він має найбільший ресурс безперервної роботи в класі. Всі шестерні і їх кріплення виконані з металу. Для порівняння можна навести результати тесту Robot - Coupe , де віночок перемішує 22 літра суміші (12 кг борошна і 10 літрів масла). Бралися зіставні за потужністю моделі міксерів з двома насадками SAMMIC , DITO , DYNAMIC , IRIMAR , ROBOT - COUPE . Тривалості роботи віночка до поломки відповідно: 30 хвилин, 32 хвилини, 19 хвилин, 30 хвилин, 600! годин (по 8 годин на день).

 

Ручні міксери - це недорогі, компактні кухонні машини, які ідеально підходять для деяких операцій.

 

Функція віночка - збивання і перемішування.

В Україні міксери з віночками використовуються головним чином для швидкого і зручного приготування картопляного пюре. Принцип приготування такий же, як за допомогою побутового міксера, тобто розминка і збивання картоплі в ємності. На відміну від протирання міксер має ряд переваг:

- ми використовуємо лише одну ємність, в якій тільки що зварили картоплю.

- за час роботи (1-2 хвилини в залежності від обсягу) картопля не встигає охолонути, тобто не вимагає додаткового розігріву перед подачею.

- процес гігієнічний.

- машина не займає місця, після роботи вішається на стіну на кріплення, яке йде в комплекті.

Єдине обмеження - рекомендується готувати за один раз не більше 20 кг пюре (80-100 порцій). Для приготування більшої кількості доведеться зварити кілька разів по 20 кг.

 

Віночок використовується також для приготування омлетів, різних сумішей (наприклад, яєчно-майонезна для картопляної запіканки), тіста для млинців і оладок .

 

У кондитерському виробництві міксер з віночком може замінити планетарний міксер для збивання кремів, вершків, білків, приготування безе. На відміну від більшості планетарних міксерів, ручні міксери з віночком мають швидкість до 1800 об/хв і дозволяють робити деякі операції до 5-6 разів швидше. Переваги міксера ті ж: менша вартість, не займає місця, робота в будь-якій зручній ємності.

 

Функція міксера з ножем (блендера) - подрібнення і перемішування.
 

Основне застосування міксерів - приготування соусів і протертих супів (суп-крем, суп-пюре). На відміну від барних блендерів і кутерів міксер дозволяє працювати з великими обсягами (від 100 мл до 300 літрів!). Будь-яка операція займає не більше 4-5 хвилин. Тому міксери рекомендуються для їдалень, ресторанів, що пропонують бізнес-ланч або банкетне обслуговування, а також для кейтерингових компаній і фабрик-кухонь фаст-фуду.

 

Переваги міксера: невелика вартість, компактність і зручне зберігання, робота в будь-якій зручній ємності, швидке приготування великих об'ємів, гарячий продукт не встигає охолонути і відразу готовий до переміщення в марміт на роздачу.

 

Увага! На відміну від роботи з віночком міксер не потрібно тримати в руках. Досить розмістити міксер похило в ємності, притуливши його стійко до борту або закріпивши в спеціальному утримувачі (пропонується додатково), так, щоб забезпечити доступ продукту до ножа. При цьому за рахунок високої швидкості ножа і утвореної турбулентності рідкий продукт сам буде засмоктуватися під ніж і за короткий час всі шматочки продукту (м'ясо, овочі в супі) будуть однорідно подрібнені.

 

Як приклади приготувань можна привести рибний суп буйабес (протертий суп з різних видів риби), соус болоньєзе (томатний соус на основі бульйону з травами, спеціями і м'ясним фаршем), млинцеве тісто зі шпинатом, коли за допомогою міксера з ножем відбувається одночасне заміс рідкого тіста і подрібнення шпинату, подрібнення ягід для соусів, джемів, приготування морсів.

 

Бліксери

 

Ці машини були створені компанією Robot-Coupe на основі вивчення потреби компанії SODEXO (світової лідер в області кейтерингу) в приготуванні протертою їжі в лікарнях, держ Італія і будинках престарілих. Там, де необхідно готувати супи-пюре, овочеві та фруктові пюре, паштети й інші суміші з тонкою однорідною консистенцією традиційно використовувалося трудомістке приготування. Продукт спочатку подрібнювався в овочерізки або м'ясорубці, потім сирий або варений продукт протирати вручну або за допомогою протирання кілька раз для отримання бажаної тонкої консистенції, потім, якщо потрібно, розбавляється соком, молоком, бульйоном.

Поява бліксера (запатентована назва Robot - Coupe , що означає «блендер-міксер» дозволило швидко і зручно готувати такі продукти за одну операцію. на відміну від кутера, бліксер дозволяє більш ефективно працювати з рідкими і напіврідкими продуктами (завантаження чаші до 2/3 замість 1/3 в кутері). Бліксери мають іншу форму і дрібнозубчасту кромку ножа для більш тонкого подрібнення. Навіть молодші моделі бліксерів мають швидкість 3000 об/хв, що дозволяє готувати в 2 рази швидше, ніж в кутері, де молодші моделі мають 1500 об/мить і досягати більшого подрібнення. Бліксери має знімний скребок, який дозволяє очищати стінки чаші та кришку прямо в процесі роботи і повертати продукти в робочу зону для прискорення приготування. Для приготування в лікарнях протертих продуктів у великих кількостях є можливість оснащення великих кутерів, починаючи з моделі R 23 набором Blixer kit (ніж бліксеру, знімний скребок) для перетворення їх в бліксер.

З моделями ручних міксерів, їх технічними характеристиками і цінами Ви можете ознайомитися тут .

<Здесь будет блок товаров>

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»