Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(067) 500-43-27    (097) 141-50-50
(063) 341-50-50    (099) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Теплові лампи для підігріву готових блюд

Теплові лампи для підігріву готових блюд
03 Березня 2020 - 13:32 Переглядів: 1080

На кожному об’єкті громадського харчування так чи інакше виникає потреба в підтриманні в теплому вигляді готових страв до подачі клиєнту.
Для цього призначене спеціальне теплове обладнання – марміти, теплові поверхні й мости, теплові вітрини.
Актуальний тренд на швидке обслуговування без втрат якості спонукає власників бізнеса шукати універсальні рішення, що не потребують великих інвестицій.
Дуже зручно, коли готова піца, сендвічі або паніні, бургери чи хот-доги, різні закуски, сервіровані та зберігаються за оптимальною температурою необхідний час.
І найсучаснішим вибором сьогодні є теплові лампи.
Такі лампи знаходять широке застосування на кухні ресторана, в місці видачі блюд офіцианту, а також на лініі самообслуговування, торговому прилавку, шведському столі та на виїздному обслуговуванні.           

Теплові лампи призначені для короткочасного підтримання в гарячому стані готових страв.
Завдяки різноманітному вибору моделей, представлених на ринку, дизайн, кольорове виконання теплових ламп  можна підібрати до любого стильового рішення інтер’єра.

Теплова лампа для підігріву складається з інфрачервоної лампи, розміщеної в плафоні, частіше алюмінієвий, на шнурі, та зазвичай передбачає монтаж на стелі.
Нагрів страв здійснюється за рахунок інфрачервоного випромінення, яке створює  спеціальна ІЧ-лампа. ІЧ-лампа потужністю 250 Вт здатна нагрівати до 1кг готової їжі.
При виході з ладу лампа легко заміняється на нову.

Для зручності управління нагрівом лампи оснащені регульованим спіралевидним шнуром довжиною від 60 до 180см. Рекомендована відстань лампи до продукту - близько 40-50 см.
Залежно від відстані температура нагріву зазвичай становить від 40 до 80 С.

Інфрачервоне випромінення дозволяє нагрівати продукти поза зоною дії лампи, без висушування, при цьому не нагріваєтся  повітря та сторонні предмети.
 

Лампа працює безшумно, не виділяє запахів, не спалює кисень.
Теплова енергія поглинається продуктом, нагріваючи його не тільки на поверхні, але і в глибину.
Як відомо, бактерії в продуктах розмножуються в діапазоні температур від 4 ° С до 58 ° С, тому підтримуючи за допомогою теплової лампи температуру вище 60 °С ви зберігаєте їжу в безпеці без шкоди смаку і якості.
Як рекомендації з догляду варто відзначити, що не слід допускати попадання вологи і бризок води на ІЧ-лампи. При експлуатації також необхідно враховувати, що інфрачервоний спектр випромінювання небезпечний для очей.
 
Підсумуємо переваги використання теплових ламп для підігріву страв:
 
► легка вага конструкції
► простий монтаж
► витончений дизайн
► нешкідливий вплив на їжу
► рівномірний нагрів страви по всьому об'єму
► безпечне збереження їжі
► просте управління температурою нагріву: кабель легко піднімається і опускається
► ефективне використання енергії без тепловтрат
► безпека для обслуговуючого персоналу
► легка ремонтоздатність
► невисока вартість.
 
Залежно від ваших завдань ми підберемо вам оптимальний варіант теплових ламп для підігріву страв. 
 
<Здесь будет блок товаров>

 

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
Пн-Пт. 9.00-18.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Технологічне та барне обладнання:
(044) 223-67-28;   (097) 141-50-50;   (099) 141-50-50

Фризери для морозива та кавомашини:
(044) 383-12-60;  (097) 141-50-50

Великогабаритне холодильне обладнання:
(044) 223-67-28;  (099) 141-50-50


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»