У зв'язку з воєнним станом працюємо в віддаленому режимі. Доставка замовлень Новою поштою. Наявність товарів та актуальність цін просимо уточнювати у менеджерів.
Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(067) 500-43-27    (097) 141-50-50
(063) 341-50-50    (099) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Обладнання для приготування просфор

Обладнання для приготування просфор
23 Березня 2021 - 23:46 Переглядів: 2337
   Просфора - святий церковний хліб, який вживається в православ'ї для таїнства Євхаристії. Просфора з грецької перекладається як «приношення». Готується з квасного (приготованого з використанням різних заквасок) тіста, що складається з пшеничного борошна, води, окропу і солі. На просфорі зображують хрест з символічною абревіатурою.
 
   Не дивлячись на те, що рецептура приготування просфор може мати деякі відмінності, все ж основні технологічні вимоги залишаються незмінними. Просфора повинна бути щільною, рівно стояти, легко різатися, не мати міхурів.
   
Технологічний процес приготування складається з декількох етапів.

   Для початку необхідно просіяти борошно. При невеликих обсягах використовують звичайне сито. Але для пекарень з продуктивністю вище середньої рекомендуємо спеціальний пристрій для просіювання борошна - борошнопросіювач.
 
   Далі готують тісто за рецептом. Тісто має вийти туге, як пластилін. Його замішують за допомогою тістоміса. При роботі з крутим (тугим) тістом, де вологість становить менше 40%, фахівці Компанії Фуд-Сервіс рекомендують використовувати горизонтальні лопатеві тістомісильні машини для крутого тіста.
 
   Готове тісто потрібно викатати. На столі формують пласт з тіста і в кілька етапів прокочують за допомогою тісторозкаточної машини. Це спеціальний апарат, який дозволяє розкатати тісто певної товщини і ширини. Оскільки приготування просфор якраз таки полягає в роботі з крутим (тугим) тістом певної товщини фахівцями Компанії Фуд-Сервіс спільно з церковними пекарнями була розроблена спеціальна електрична тісторозкаточна машина для просфор. Завдяки особливостям конструкції і регульованою відстанню між розкаточними валками у діапазоні від 0 до 30мм, тісторозкаточна машина для просфор DRM-403P стала незамінним помічником у будь-який церковний пекарні. Використання подібного роду устаткування гарантує стандартні розміри заготовок і відмінну якість готового продукту.
 
   За допомогою висічки формують кружки потрібного розміру. Просфора складається з двох таких кружків. Як правило, нижній кружечок товстіший, верхній - тонший. На верхньому кружечку за допомогою пекарського штампу зображують хрест з символічною абревіатурою.
 
   Випікають просфори як в подових печах, пекарських шафах, так і в компактних конвекційних печах. Все залежить від необхідної продуктивності, площі пекарні, допустимої потужності обладнання, яке використовують.
 
   Фахівці Компанії Фуд-Сервіс завжди раді допомогти підібрати необхідний набір обладнання для церковної пекарні відповідно до вимог вашого технологічного процесу. На сайті компанії www.food-service.com.ua ви завжди знайдете обладнання, яке підійде як для маленьких пекарень, так і для великих. Нижче представлені найпопулярніші набори обладнання для приготування церковних просфор.
<Здесь будет блок товаров>

 

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
Пн-Пт. 9.00-18.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Технологічне та барне обладнання:
(044) 223-67-28;   (097) 141-50-50;   (099) 141-50-50

Фризери для морозива та кавомашини:
(044) 383-12-60;  (097) 141-50-50

Великогабаритне холодильне обладнання:
(044) 223-67-28;  (099) 141-50-50


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»