Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (11)
Список порівняння (0)

Ідеальний фарш – це просто

Ідеальний фарш – це просто
13 Грудня 2016 - 13:54 Переглядів: 1567
Ідеальний фарш - це так просто: 5 кроків до відмінних котлет з м'ясорубкою PHILIPS
 
             Приготувати смачний фарш і витратити на процес мінімум вільного часу - завдання, яке під силу кожній домогосподарці з м'ясорубкою PHILIPS. Широкий асортимент брендових пристроїв і вражаюча функціональність - секрет соковитого, ароматного, «правильного» з точки зору консистенції і структури, фаршу. Для приготування домашніх котлет, голубців, тефтелькою, равіолі та інших страв з використанням фаршу потрібно знати кілька важливих нюансів.
Крок за кроком: секрети приготування фаршу за допомогою м'ясорубки PHILIPS
 
            Щоб приступити до процесу приготування м'ясного (або ж рибного) фаршу, слід придбати функціональною, ергономічною і зручною у використанні м'ясорубкою. З чого ж почати процес створення справжнього кулінарного шедевра?
В першу чергу необхідно визначитися зі складом фаршу. Тут все індивідуально - серед кулінарів (і аматорів, і професіоналів) знайдуться шанувальники і фаршу без добавок, і м'ясного «асорті» і класичного варіанту з часником, цибулею і хлібним м'якушем. Останній рецепт хоч і забирає більше часу, але користується максимальною популярністю.
По-друге, важливо звернути увагу на гостроту ножів м'ясорубки. Благо, власникам техніки PHILIPS проблема затуплення ножів практично незнайома - високоякісні матеріали виготовлення мають тривалі терміни служби, тому стійкі до постійного тертя і контактам з вологою.
По-третє, після застосування для приготування фаршу (фаршировані ковбасок, подрібнення овочів і фруктів) м'ясорубку потрібно ретельно промивати. Залишки м'яса або інших продуктів на ножах і решітці - причина появи неприємних запахів, а також передчасного виходу техніки з ладу.
По-четверте, щоб отримати соковитий і податливий фарш, можна пропустити «вихідні» матеріали через м'ясорубку 2-3 рази. Також після завершення вищеописаних маніпуляцій готовий фарш можна «відбити» за допомогою кухонного аксесуара для приготування відбивних.
По-п'яте, щоб отримати смак і структуру рубаного м'яса, необхідно замінити стандартну насадку м'ясорубки PHILIPS на іншу - з великими (до 8 міліметрів) отворами. Хід приготування фаршу не зміниться, а ось результат вийде абсолютно іншим.
 
Хочете дізнатися детальнішу інформацію про особливості застосування м'ясорубок, а також ознайомитися з актуальним асортиментом пристроїв для професійної та домашньої кухні від Philips? Велика кількість корисних відомостей вдасться знайти на сайті.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»