Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Порівняння апаратів для цукрової вати УСВ-1М і УСВ-4

Порівняння апаратів для цукрової вати УСВ-1М і УСВ-4
22 Лютого 2019 - 18:01 Переглядів: 2926
     У цій статті ми хотіли б показати різницю між апаратами цукрової вати "УСВ-1М" і "УСВ-4". Раніше апарати часто асоціювалися з назвами "Том і Джеррі" і "Кеша і Вова" з відповідними наклейками на корпусі.
Так як корпуси в цих апаратах ідентичні і виробник останнім часом періодично випускає апарати з різними наклейками на корпусах, то на ринку можна зустріти моделі "УСВ-4" в корпусі "Том і Джеррі", а апарат "УСВ-1М" в корпусі знятого з виробництва в 2017 році апарату "Поні".
Тому, для ясності, пропонуємо зупинитися на заводських назвах апаратів "УСВ-1М" і "УСВ-4".
 
      Модель "УСВ-1М" - апарат з більш ніж двадцятирічною історією, видає вату вгору. На такому пристрої можна створювати квітки і різноманітні фігури. Слід розуміти, що для цього потрібні спеціальні навички, досвід і вправність оператора. Також в апараті "УСВ-1М" можна оперативно змінювати колір вати. Нитку вати можна тягнути далеко від апарату, влаштовуючи цілі шоу.
 
     При вищезазначених плюсах, в апарата є і недоліки. Перше - це інертність головки апарату. Довгий нагрів при запуску - а це близько 8-10 хвилин - створює незручності у випадках, коли немає постійного потоку клієнтів і апарат потрібно періодично вимикати. Те ж і з охолодженням, воно відбувається довго і вимагає чіткого дотримання процедури: спочатку вимкнути нагрів головки, і обов'язково на 10 хвилин залишити включеним обертання головки. Якщо не дотримуватися цього правила, то в підшипниковому вузлі дуже швидко вигорить мастило і може заклинити вал, що призведе до виходу з ладу двигуна. Крім того, підшипниковий вузол вимагає обов'язкового змащування як мінімум раз в 2 місяці. Для обслуговування рекомендуємо використовувати жаростійке мастило "Циатим 221". Шприцом через отвір, попередньо відкрутивши гвинт, введіть в вузол близько 5 куб.см. "Циатиму".
     Ще одним недоліком є ​​залежність продуктивності апарату "УСВ-1М" від напруги в мережі (коли напруга падає нижче 200В, потрібно більше часу на перетворення цукру в нитку). В такому випадку вирішити проблему може стабілізатор на 1,5 кВт і більше.
    
       Модель "УСВ-4" - апарат виробляється більше 7-ми років і на сьогодні є одним з найбільш надійних апаратів цукрової вати українського виробництва. Цей пристрій лідирує за співвідношенням ціна-якість.
У моделі "УСВ-4" видача вати відбувається в сторони. На нижній частині головки є крильця, які піднімають вату вгору. Таким чином вату можна мотати зверху, але видача йде широким фронтом.
      ТЕНи в даній моделі знаходяться всередині головки і безпосередньо контактують з цукром, розплавляючи його до стану, необхідного для виробництва цукрової нитки. Завдяки такому влаштуванню головки, апарат виходить на режим практично за  хвилину-дві. Голова і підшипникові вузли не перегріваються і, отже, набагато менше схильні до поломок. Охолоджувати такий апарат потрібно за таким же принципом, що і УСВ-1М - вимкнувши нагрів, залишити обертання на 5 хвилин.
     
    В апаратах можна виготовляти барвисту вату різних кольорів. Попередньо слід підготувати ємність з цукром, куди помістити спеціальну смакову добавку-барвник з розрахунку 1 столова ложка на 4,5 кг цукру. Барвник додається обов'язково в сухому виді. Цукор з добавкою ретельно перемішати і засипати суміш в головку апарату. В результаті отримаєте кольорову вату зі смаком обраної добавки.

     Посилання на наш відеоролик по даній темі на нашому офіційному каналі в Ютубі.

     Авторство на статтю належить Компанії Фуд-сервіс. При копіюванні посилання на статтю оригінал обов'язкове.
 
<Здесь будет блок товаров>

 

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»