Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Перспективні напрямки розвитку фаст-фуду

Перспективні напрямки розвитку фаст-фуду
07 Грудня 2007 - 12:12 Переглядів: 5086

Мережі ресторанів швидкого харчування, такі як «Пузата хата» поряд з розширенням планують експансію в нові для них сегменти фаст-фуду.

«Ринок ресторанів швидкого харчування далекий від насичення. Практично відсутні заклади рибного фаст-фуду, курячого фаст-фуду. Слабо поширені снек-бари, гриль-бари і китайські ресторани, - каже Ігор Дідок, керівник департаменту маркетингу і реклами мережі ресторанів «Пузата хата». - Тому цілком можливо, що ми вийдемо в один з цих форматів ».

У найближчих планах компанії - збільшення до кінця 2007 р мережі «Пузата хата» до 25, а до 2009-го - до 40 ресторанів. До кінця року відкриються ресторани в Харкові, Донецьку, Одесі. Крім того, буде розширено мережу ресторанів в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі. До кінця 2008 р в Харкові будуть діяти шість ресторанів мережі, у Львові - п'ять, у Дніпропетровську - дев'ять і в Києві - 12. Інвестиції складуть близько $ 1 млн. в кожен з ресторанів.

Львівська франчайзингова мережа «Системи швидкого харчування», що володіє торговими марками «Піца Челентано», «Картопляна Хата», «Кафе Пункт» і «Япі», протягом наступних кількох років планує збільшити кількість ресторанної мережі з 115 до 200. До кінця року відкриється ще 12 закладів. Молоді і активно розвиваючі мережі «Два гуся» і «Здоровенькi були» до кінця 2007 р планують відкрити ще кілька ресторанів. Точна кількість закладів мережі не озвучують.

На думку експертів, ринок ресторанного рітейлу в містах-мільйонниках заповнений максимум на 40%. Зараз кількість ресторанів швидкого харчування в містах-мільйонниках становить близько 25-30 в кожному районі. У містах з населенням до 500 тис. людей працює 20-30 ресторанів. У США і Європі цей показник у кілька разів вище. На думку гравців ринку, зростання кількості ресторанів швидкого харчування безпосередньо пов'язаний з ростом добробуту жителів великих міст, а також розвитком культури харчування поза домом. Значний вплив на обсяг ринку швидкого харчування надає розвиток торгових і торгово-розважальних центрів. Насичення вітчизняного ринку ресторанів фаст-фуд, за прогнозами аналітиків, настане до 2012 р, після цього рентабельність даного бізнесу дещо знизиться.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»