Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Професійні апарати для приготування гарячого шоколаду повинні бути забезпечені вбудованими лопатками, що перемішують шоколадну масу. Щоб гарячий шоколад не гуснув, що не застигав і не покривався плівкою, його необхідно постійно помішувати. Зазвичай, для приготування гарячого шоколаду бариста використовує паровий кран кава-машини. Це досить складно, так як кожну порцію доводиться готувати окремо. Тому, якщо у вашому закладі шоколад користується великим попитом, набагато доцільніше придбати спеціальне обладнання - професійну електричну шоколадницю. Вона дозволить заощадити час і максимально спростить процес приготування гарячого шоколаду. При виборі шоколадниці важливо звертати увагу на те, наскільки легко прочищається кран подачі готового напою. На жаль, в пристрої шоколадниці не передбачена автоматична промивка, тому після кожного використання апарат необхідно ретельно промивати вручну.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|