Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Сергій
Індукційна плита Hurakan HKN-ICF35T
(2021-03-09)
Бак 50л з 40л становиться частково на метал... все нормально, нагрівання плити не критичне. Не розібрався чого плита відключається, просто часу не було.. Які можуть бути причини? Плита дуже сподобалась. Час нагрыву менше чим на 2х газових комфорках.
|
Егор
Індукційна плита на 4 конфорки напольна Техна 14кВт
(2020-08-30)
Сначала скептически отнесся к отечественному производителю. Но цена победила и все таки купил индукцию Техна по рекомендации специалиста компании Фуд-Сервис. В использовании уже месяц и реально плита показала себя очень хорошо. До этого пользовались обычной электрической.
|
Александр Стахив
Індукційна плита настільна IK 35TC Bartscher 105843
(2020-08-01)
хорошо
|
Валерий
Індукційна плита SIЕ 1.2 Skvara Inovations
(2020-01-08)
Приобрели плиту этой модели для посуды с диаметром дна 36 см. Сделали заказ данной модели, ориентируясь по фотографии изделия на Вашем сайте и после консультации с представителем компании (имя Иван).
Получили плиту в другом исполнении, с бортами по периметру конфорки 30Х30. Теперь возникла проблема посуда при установке на плиту нах
одиться на расстоянии 1,5 мм от поверхности конфорки. Плитой не пользовались, из целей безопасности.
Ваш специалист уверил, что можно использовать посуду с диаметром дна до 40 см.
Прошу подтверждения использования приобретенного изделия для посуды с диаметром дна 35-40 см.
В противном случае будем вынуждены вернуть товар.
|
Nick
Індукційна плита Hurakan HKN-ICF35T
(2019-11-20)
Здравствуйте, подскажите какой вес выдерживает конфорка
|
Евгений
Індукційна плита Hurakan HKN-ICF35D
(2019-10-25)
Смогу ли я поставить кастрюлю диаметром 33см. 60 литров?
|
На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
Переваги технології.
Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, обладнана індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідній котушці і високочастотному електричному струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів варильної поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається. Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах. Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
ИІндукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті. За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовим пальникам і наближається до мікрохвильових пічок. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який інший, в тому числі газовій (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття. Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і займання. Для забезпечення механічної безпеки скруглюють кути плити. За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки. Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, дно якого виготовлено з феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити не підходящий. Як правило, придатні для «індукції» приладдя позначаються спеціальною піктограмою.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|