Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Окремо від інших відділів будь-якої професійної кухні стоїть кондитерський цех. Тісто є дуже специфічним продуктом, до якого потрібен особливий підхід. Для правильної обробки тіста, слід дотримуватись таких умов: певна температура, відсутність зайвої вологи, насиченість киснем. Для цього найкраще підійдуть столи з дерев'яною стільницею. Стільниця виготовляється з дуба або ясеня у вигляді клеєного бруса. Поверхня столу виходить міцна, гладка, але не слизька. Дерев'яна поверхня здатна вбирати вологу настільки, наскільки це необхідно. Дерево само по собі є поганим провідником тепла, тому столешні з дерева оптимально підтримують температуру, що сприяє природному бродінню і утворенню клейковини. Необхідність мати столи з дерев'яною стільницею обґрунтовується також фактом того, що максимально тонко розкачати тісто можна тільки вручну, при цьому на такому столі можна із зручністю працювати навіть удвох.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|