У зв'язку з воєнним станом працюємо в віддаленому режимі. Доставка замовлень Новою поштою. Наявність товарів та актуальність цін просимо уточнювати у менеджерів.
Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(067) 500-43-27    (097) 141-50-50
(063) 341-50-50    (099) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Гарантія та сервіс

Гарантійні зобов'язання

Стандартно на електричне обладнання гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 2-х до 60-ти місяців). 
На механічне обладнання гарантія як правило поширюється на заводський брак, 2 тижні за товарним чеком.

Продукція нашого виробництва ремонтується в більш короткі терміни, оскільки комплектуючі та запчастини на обладнання як правило завжди є в наявності на складі. Імпортна продукція яка ввозиться серійно теж, як правило, ремонтується протягом декількох днів. Обладнання для ремонту привозиться на наш склад, попередньо обговоривши це з нашими спеціалістами. Ремонт крупногабаритного обладнання можна здійснити з викликом спеціаліста на об'єкт. Виклик спеціаліста, в залежності від виробника обладнання, може бути платним (згідно з прейскурантом підприємства виробника). Гарантійний ремонт здійснюється при цьому безкоштовно.

Увага: продукція на ремонт (гарантійний або негарантійних) приймається тільки в чистому вигляді.

Телефон сервісного центру: 066-586-70-14, 097-016-13-30 з 9.00 до 18.00

Післягарантійне обслуговування та ремонт обладнання

Обладнання, яке вже не на гарантії, також можна обслуговувати в нас. Продукція українського виробництва та імпортне обладнання відомих відомих брендів, також, як і при гарантійному ремонті в залежності від його стану ремонтується в найкоротші терміни.

Наша служба сервісу також пропонує ремонт та сервісне обслуговування будь-якого теплового, технологічного та електромеханічного обладнання (фритюрниць, посудомийних машин, пароконвектоматів, електроплит та багато іншого), з гарантією, будь-якої складності.

Ми пропонуємо:
1. Гарантія на роботи від 1 місяця (в залежності від конструктивних особливостей вузлів виробів).
2. Розумну, завчасно погоджену цінову політику.
3. В 80 % випадків поломка ліквідовується відразу на місці, в інших випадках (складний ремонт) потрібно повторний виїзд спеціаліста.
4. Наша сервісна служба зі своїм власним виробництвом запасних частин (тени, термоскло, перемотка двигунів).
5. Ремонт Вашого обладнання будуть здійснювати висококваліфіковані майстри.
6. Наші спеціалісти можуть додатково здійснити технічне обслуговування обладнання.

Обслуговування та ремонт:

- електротеплового обладнання (кавоварки, марміти, електроплити, електродуховки, грилі, теплові шафи, фритюрниці, термоупаковщики);
- електромеханічного обладнання (кутери, м’ясорубки, кремозбивачі, міксери, соковижималки, слайсери, шприци ковбасні, тестоміси, овощерізки, пили для м'яса, мукопросівачі);
- електротеплового обладнання з подачею води ( пекарскі печі, конвекційні печі з парозволожуванням, пароконвектомати);
- холодильного обладнання з вбудованим агрегатом;
- холодильного обладнання з виносним агрегатом.

Для повноцінної підтримки гарантії потрібно проводити періодичну інспекцію:

Група електричного теплового обладнання :
(кавоварка, марміт , електроплита , електродуховка , гриль , теплова шафа, фритюрниця, термоупаковщик ) .
1. Контрольний огляд стану зовнішніх поверхонь виробу.
2. Перевірка стану електрокомфорок , ТЭНів .
3. Ревізія електропроводки на предмет цілісності електроізоляції, контактних з'єднань.
4. Перевірка стану пакетних пускачів, перемикачів режимів, терморегуляторів, термозахисту, чистка та регулювання.
5. В кавоварках чистка роздатної групи.
6. При наявності фільтра пом'якшувача його регенерація .
7. Ревізія водяних магістралей на предмет підтікання .
8. Перевірка режимів роботи виробу.
9. Інструктаж персоналу щодо правил експлуатації обладнання.
Всі роботи проводяться 1 раз в місяць.

Група електромеханічного обладнання :
( кутер, м'ясорубка, кремовзбивач, міксер, соковидавлювач, слайсер, шприц ковбасний, тістоміс, овочерізка, пила для м'яса, мукопросіювач)
1. Контрольний огляд на предмет цілісності корпусу, відсутності порушень лакофарбового покриття.
2. Очистка напрямних осей, змазка, регулювання.
3. Огляд електродвигуна, перевірка натягу ремнів.
4. Ревізія електропроводки, плат управління, контактних з'єднань.
5. Заточка ножів, перевірка манжет, перевірка плавності ходу підшипників та шестерень.
6. Перевірка рівня та якості масла (при необхідності заміна та долив).
7. Інструктаж персоналу щодо правил експлуатації обладнання.
Всі роботи проводяться 1 раз в місяць.

Група електротеплового обладнання з подачею води :
( пекарська піч, конвекційна піч зі зволоженням, пароконвектомат)
1. Контрольний огляд стану корпусу, засклення, гумових ущільнень.
2. Перевірка стану кронштейнів дверей, запірних механізмів (чистка, змащення).
3. Перевірка стану робочої камери, крильчаток електродвигунів, форсунок подачі води (чистка, змащення, регулювання).
4. Перевірка стану електропроводки, контактних груп, плат управління.
5. Декальцинація парогенератора.
6. Огляд та діагностика нагрівальних елементів, електродвигунів.
7. Комп'ютерна діагностика пароконвектоматів RATIONAL.
8. Регенерація фільтра – пом'якшувача.
9. Ревізія сантехнічної групи.
10. Перевірка та регулювання режимів роботи.
11. Інструктаж персоналу щодо правил експлуатації обладнання.
Всі роботи проводяться 1 раз в місяць.

Холодильне обладнання зі вбудованим агрегатом, ларі. 
1. Чистка конденсаторів холодильного обладнання за допомогою компресора, не рідше одного разу в місяць .
2. Підтяжка сальників, перевірка обладнання на витік фреону.
3. Перевірка напруги живлення.
4. Контроль та тестування електронних блоків управління.
5. Перевірка температури в приміщенні, де встановлено обладнання.
6. Контроль правильності завантаження холодильного обладнання продуктами.
7. Контроль та чистка системи стоку талої води.
8. Контроль та встановлення температурних режимів холодильного обладнання.
9. Перевірка та змащення різьбових з'єднань.
Роботи проводяться 1-2 рази в місяць.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
Пн-Пт. 9.00-18.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Технологічне та барне обладнання:
(044) 223-67-28;   (097) 141-50-50;   (099) 141-50-50

Фризери для морозива та кавомашини:
(044) 383-12-60;  (097) 141-50-50

Великогабаритне холодильне обладнання:
(044) 223-67-28;  (099) 141-50-50


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»