Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Тепан-які - стиль приготування їжі, що полягає в тому, що кухар готує продукти на широкій залізній сковороді тепан поруч з людьми, після чого гаряча страва відразу потрапляє в їхні тарілки. Назва походить від слів тепан (яп. 鉄板?, досл. «лист заліза») і які (яп. 焼き?, досл. «гриль» або «смажений»). В сучасних японських ресторанах шеф стоїть біля розпеченої тарілки (тепан) поряд з людьми котрі обідають. Шматки яловичини, риби або овочів готуються перед вами і відразу після цього потрапляють на вашу тарілку. Типовими інгредієнтами для західного стилю тепан-які є яловичина, курка і овочі. Акцент же японського стилю зроблений на приготуванні морепродуктів на рослинному або тваринному жирах. Найчастіше тепан-які супроводжується артистичними прийомами, будь то жонглювання посудом або підкидання продуктів в повітря і т. п.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а |
|