Немає облікового запису? Зареєструватися.
| Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
|
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
| Київ, вул. П.Шутова 9а |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
|||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Павлишин Дмитрий Иванович
Термопроцесор портативний Sous vide FROSTY SV94
(2019-12-10)
Отличный прибор! Всем довольны. Соответствует всем параметрам
|
Роман
Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL
(2018-01-09)
Для какого литража подходит эта модель?
|
Матвеева Оксана
Апарат Sous vide HENDI 225448 GN1/1
(2017-03-03)
Оправдал ожидания. Внешний вид и тех. характеристики полностью соответствуют описанию.
|
Повна назва технології - cuisson sous vide. Будучи французьким винаходом, вона і носить французьке ім'я, дослівно назва означає «приготування в вакуумі» (вимовляється «куісон су від» або просто «су від»). Ідея випливає з назви: продукт піддається термічній обробці (дуже делікатній), перебуваючи у вакуумній упаковці. Численні дослідження продемонстрували, що продукти, «закатані» в вакуум, реагують на теплову обробку інакше, ніж продукти без оболонки: дивним чином поліетиленовий щит в поєднанні з невисокою (від 63 ° С до 93 ° С (в залежності від типу продукту, але діапазон роботи обладнання 20-100 ° С) температурою дозволяють зберегти не тільки безліч характеристик продукту, але і його аромат, як і аромат приправ. Ідея заснована на здатності води рівномірно і м'яко передавати тепло продукту (вода, як стверджують фахівці, робить це в десять разів ефективніше, ніж повітря) в поєднанні з гарантіями захисту структури продукту, які забезпечує вакуумна упаковка.
Для того, щоб розуміти, навіщо потрібна ця технологія, треба спочатку уявити собі, як вона працює. Схема роботи досить проста. На першому етапі, нічим не відрізняється від звичної роботи на кухні, продукти готуються для теплової обробки: миються, очищаються, ріжуться, перемішуються між собою, доповнюються приправами. У деяких випадках продукти також обробляються на грилі. Потім отриманий в результаті напівфабрикат закочується в пакет з харчового пластика і обробляється на апараті, котрий запаює пакет і видаляє з нього повітря - на вакуумному пакувальнику. Отриману «плитку» відправляють на теплову обробку. По суті нічого не змінюється, теплова обробка залишається основою приготування страви. Весь сенс у тому, якою є ця теплова обробка. В основі технології sous vide робота з низькими, щодо звичних, і дуже стабільними температурами і більшими строками приготування. Час теплової обробки може варіюватися від декількох годин до доби і більше, але ця цифра лякає тільки на перший погляд. Алгоритм роботи sous vide іноді виявляється більш розумним для організації робочого процесу, ніж традиційний шлях.
Популярні товари |
|||
| Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
м.Київ, вул. П.Шутова 9а |
|