Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(067) 500-43-27    (097) 141-50-50
(063) 341-50-50    (099) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Обладнання для SOUS VIDE

Код: 93145
Термопроцесор Сувід Sous vide Sirman Softcooker Y09
9922 грн
10444 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 130x260x380
Код: 65255
Термопроцесор Сувід Sirman Softcooker XP
28482 грн
30959 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 130x260x380
Код: 83262
Термопроцесор портативний Sous vide FROSTY SV94
6528 грн
6863 грн
Купити в наявності
Виробник: Frosty, Італія / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.53 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 92x161x330
Код: 87758
Апарат Sous vide HENDI 225448 GN1/1
17991 грн
21166 грн
Купити в наявності
Виробник: Hendi, Нідерланди / Об'єм ванни, л: 20 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 600 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 330x660x300
Код: 75388
Термопроцесор Сувід Sous vide FROSTY SV120
8766 грн
9474 грн
Купити в наявності
Виробник: Frosty, Італія / Потужність, Вт: 1500 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 3.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 145x185x320
Код: 19534
Термопроцесор Sous vide FROSTY SV250 GN1/1
19583 грн
20702 грн
Купити в наявності
Виробник: Frosty, Італія / Об'єм ванни, л: 28 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 568x429x277
Код: 19645
Апарат Су-від Sous vide HENDI 225264 GN2/3
13472 грн
15850 грн
Купити в наявності
Виробник: Hendi, Нідерланди / Об'єм ванни, л: 15 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 400 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 5.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 335x540x290
Код: 51209
Термопроцесор Sous vide DELIGHT EVO Besser Vacuum
7950 грн
8500 грн
Купити в наявності
Виробник: Besser Vacuum, Італія / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 2.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 100x160x370
Код: 29225
Апарат SOUS VIDE SVS-09L побутовий
12682 грн
Купити в наявності
Виробник: ORVED, Италия / Матеріал корпуса: пластик / Потужність, Вт: 0.55 / Об'єм ванни, л: 9 / Наявність крана: Без крана / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 5.90 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 290x360x290
Код: 53987
Апарат Sous Vide STEBA SV 80 WiFi
6000 грн
6528 грн
Купити в наявності
Виробник: Steba, Германия / Потужність, Вт: 800 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 2.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 75x115x390
Код: 42794
Апарат Sous Vide STEBA SV 200 Sous Vide PRO
17300 грн
18698 грн
Купити в наявності
Виробник: Steba, Германия / Об'єм ванни, л: 12.5 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 800 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 6.20 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 285x415x270
Код: 21630
Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий
16599 грн
Купити в наявності
Виробник: ORVED, Італія / Об'єм ванни, л: 11 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 850 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.70 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 290x360x290
Код: 99401
Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100
10444 грн
Купити в наявності
Виробник: Stalgast, Польша / Матеріал корпуса: метал/пластик / Потужність, Вт: 1400 / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 3.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 145x115x325
Код: 63226
Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
17759 грн
19732 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 14 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 1.15 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 5.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 390x360x300
Код: 54793
Апарат Sous Vide STEBA SV 75
5050 грн
5490 грн
Купити в наявності
Виробник: Steba, Германия / Потужність, Вт: 800 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 2.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 75x115x390
Код: 98639
Термопроцесор Sous vide Hurakan HKN-SV12
5105 грн
5595 грн
Купити в наявності
Виробник: Hurakan, КНР / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.20 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 115x93x396
Код: 78526
Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 1/1
21351 грн
23723 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 1.7 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 16.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x300
Код: 79684
Апарат SOUS VIDE Softcooker з гастроємністю
35360 грн
39911 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 28 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 7.70 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x440
Код: 38329
Ванна для термостату Apach ASV2 GN 1/1 Sous vide
8281 грн
10444 грн
Купити в наявності
Виробник: Apach, Італія / Об'єм ванни, л: 34 / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.70 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x230
Код: 19614
Ванна для термостату Softcooker Sirman GN 1/1 Sous vide
8243 грн
9288 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 22 / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.70 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x230
Код: 24817
Термопроцесор Sous vide Hurakan HKN-SV40
13512 грн
14808 грн
Купити в наявності
Виробник: Hurakan, КНР / Потужність, Вт: 1500 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 2.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 140x120x340
Код: 10016
Апарат Сю-від SOUS VIDE SoftCooker SR GN 1/1 з краном для зливу
25159 грн
26483 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 1700 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 16.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x300
Код: 42234
Апарат Sous vide SARO Salerno
15853 грн
16748 грн
Купити очікується
Виробник: Saro, Німеччина / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 700 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 12.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 360x578x300
Код: 20724
Апарат Sous vide Bartscher SV G25L 115130
22194 грн
24543 грн
Купити очікується
Виробник: Bartscher, Німеччина / Об'єм ванни, л: 25 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 9.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 345x575x317

Відгуки
Павлишин Дмитрий Иванович
(2019-12-10)
Термопроцесор портативний Sous vide FROSTY SV94
Отличный прибор! Всем довольны. Соответствует всем параметрам
Роман
(2018-01-09)
Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL
Для какого литража подходит эта модель?
Матвеева Оксана
(2017-03-03)
Апарат Sous vide HENDI 225448 GN1/1
Оправдал ожидания. Внешний вид и тех. характеристики полностью соответствуют описанию.

Обладнання для SOUS VIDE

Повна назва технології - cuisson sous vide. Будучи французьким винаходом, вона і носить французьке ім'я, дослівно назва означає «приготування в вакуумі» (вимовляється «куісон су від» або просто «су від»). Ідея випливає з назви: продукт піддається термічній обробці (дуже делікатній), перебуваючи у вакуумній упаковці. Численні дослідження продемонстрували, що продукти, «закатані» в вакуум, реагують на теплову обробку інакше, ніж продукти без оболонки: дивним чином поліетиленовий щит в поєднанні з невисокою (від 63 ° С до 93 ° С (в залежності від типу продукту, але діапазон роботи обладнання 20-100 ° С) температурою дозволяють зберегти не тільки безліч характеристик продукту, але і його аромат, як і аромат приправ. Ідея заснована на здатності води рівномірно і м'яко передавати тепло продукту (вода, як стверджують фахівці, робить це в десять разів ефективніше, ніж повітря) в поєднанні з гарантіями захисту структури продукту, які забезпечує вакуумна упаковка.

 

Для того, щоб розуміти, навіщо потрібна ця технологія, треба спочатку уявити собі, як вона працює. Схема роботи досить проста. На першому етапі, нічим не відрізняється від звичної роботи на кухні, продукти готуються для теплової обробки: миються, очищаються, ріжуться, перемішуються між собою, доповнюються приправами. У деяких випадках продукти також обробляються на грилі. Потім отриманий в результаті напівфабрикат закочується в пакет з харчового пластика і обробляється на апараті, котрий запаює пакет і видаляє з нього повітря - на вакуумному пакувальнику. Отриману «плитку» відправляють на теплову обробку. По суті нічого не змінюється, теплова обробка залишається основою приготування страви. Весь сенс у тому, якою є ця теплова обробка. В основі технології sous vide робота з низькими, щодо звичних, і дуже стабільними температурами і більшими строками приготування. Час теплової обробки може варіюватися від декількох годин до доби і більше, але ця цифра лякає тільки на перший погляд. Алгоритм роботи sous vide іноді виявляється більш розумним для організації робочого процесу, ніж традиційний шлях.

 

Sous vide: мода чи святкування прогресу

По завершенні теплової обробки готовий продукт може рухатися в двох напрямках. Або після розпакування і сервірування відразу на стіл клієнта, або на стадію шокового охолодження (до температури +1 +3 0С). Блюдо, відправлене на зберігання, перед подачею піддається процесу регенерації (в середньому, 8-10 хвилин), розпаковується, сервірується - і також відправляється на стіл.
Таким чином, шляхи використання sous vide: теплова обробка страв як частина або основа меню; метод консервації і зберігання готових страв як для оптимізації процесу роботи ресторанної кухні, так і для банкетного обслуговування. Те, що цим словосполученням називають і обробку, і зберігання страв, викликає деяку плутанину, проте можна вважати, що в даному випадку термінологія не принципова, бо і в першому, і в другому випадку важливо, що мова йде про продукт у вакуумній обробці. Не треба плутати цю технологію з дуже близької їй за змістом технологією Cook and Chill, також незамінною при проведенні банкетів. Суть технології Cook and Chill в тому, що страва готується в пароконвектоматі майже до повної готовності (мова може йти про різні форми теплової обробки), потім так само, як і блюдо в вакуумі, відправляється на шокове охолодження, охолоджені подібним чином продукти також можуть зберігатися в холодильнику до декількох днів. Але сам принцип теплової обробки істотно відрізняється. У Cook and Chill важливо, щоб внутрішня температура продукту досягла 80°С + 2°С і збереглася протягом двох хвилин, саме це дозволяє вбити бактерії і дещо збільшити термін зберігання готового продукту. Для sous vide ж абсолютно принципова невисока і дуже стабільна температура протягом довгого часу. Не важко здогадатися, що на виході один і той же продукт дасть різні результати. Максимально близькі технології тільки використання способу шокового охолодження. Але якщо для Cook and Chill це обов'язкова складова, без неї мова йде лише про звичайну фазу теплової обробки, то для sous vide теплова обробка - самостійний етап, блюдо зовсім не обов'язково відправляється на зберігання, може бути використано відразу ж.
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
Пн-Пт. 9.00-18.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Технологічне та барне обладнання:
(044) 223-67-28;   (097) 141-50-50;   (099) 141-50-50

Фризери для морозива та кавомашини:
(044) 383-12-60;  (097) 141-50-50

Великогабаритне холодильне обладнання:
(044) 223-67-28;  (099) 141-50-50


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»