Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (78)
Список порівняння (0)

Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL
Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL
Виробник: Steba, Германия / Потужність, Вт: 1500 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 2.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 145x130x320
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(2/2)
  • Відгуки(1)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Потужність, Вт 1500
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 145x130x320
    Вага, кг 2.00
    Температура, ˚С від 5˚ до 99˚С крок 1˚С
    Дисплей LED
    Всі характеристики

    Опис. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. Для приготування в «Sous Vide» необхідний вакууматор. Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. ...

    Читати повністю
    Виробник: Steba, Німеччина Steba, Німеччина

     
    Відгуки та запитання.
    Залишіть відгук
    Роман
    09 січня 2018
    Загальне враження:
    Для какого литража подходит эта модель?
    Час використання: 0 днів
    1 відповідь Відгук корисний?
    Так (0) / Ні (0)
    Переглянути всі відгуки (1)

    Фотографії. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

     

    Відео. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Потужність, Вт 1500
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 145x130x320
    Вага, кг 2.00
    Температура, ˚С від 5˚ до 99˚С крок 1˚С
    Дисплей LED
    Виробник: Steba, Німеччина Steba, Німеччина

  • Опис. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.
    Для приготування в «Sous Vide» необхідний вакууматор.
    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    Більш тривалий термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
    Термін придатності при технології приготування Sous Vide
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів.
    Особливості:
    • Дуже компактний професійний прилад
    • Одночасно готує 120 порцій
    • Зберігає корисні якості і природний смак продуктів
    • Підходить для будь-якої ємності глибиною від 15 см
    • Корпус з нержавіючої сталі
    • Індикація заданої і поточної температури, таймер
    • Нагріває 30 літрів за 45 хв до 56 °C
    • Точна електронне регулювання температури нагріву до 0,1 ° C
    • LED-дисплей з підсвічуванням
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL за ціною 9950 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL в нашому інтернет-магазині продається за ціною 9950 грн.

    Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 9950 грн та якість товару Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

     

    Видео. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL

    Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL
    Загальне враження:
    Для какого литража подходит эта модель?
    Час використання: 0 днів
    Відгук корисний? Так (0) / Ні (0)
     
     
     

    food-service.com.ua
    09 січня 2018
    В характеристиках четко не указано, есть упоминание о глубине погружения 15 см и времени нагрева 30 л воды. По нашим предположениям, максимальный объем 40 л.
    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Апарат Sous Vide STEBA SV 100 PROFESSIONAL
Код: 93068
7247грн
8052грн
Купити в наявності
Апарат низькотемпературного приготування Hurakan HKN-SV12M з цифровою панеллю управління.   Країна походження Китай. Обсяг використовуваної ємності 12л. Глибина занурення 75-135мм. Швидкість перемішування 8л/хв. Температура від 25 до 92,5 °С. Габарити 85хd87х380мм..
Код: 80919
8400грн
Купити в наявності
Термопроцесор Hendi Sous vide 30 використовується для приготування страв при температурі від 5 до 90°С, підходить для ємностей до 30л з мінімальною висотою 200мм. Таймер від 5 до 99 хв (інтервал 1 хв). Налаштування температури 5-90 ° С (з кроком 0.1 ° С). Можливість перемикання одиниць вимірюванн..
Код: 84489
8930грн
Купити в наявності
  Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з наступним швидким охолодженням і регенерацією. Ця технологія п..
Код: 93023
8094грн
9125грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування ..
Код: 19614
15128грн
16202грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»