Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (2)
Список порівняння (0)

Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065
Виробник: Frosty, Китай/Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 150x240x390
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(1/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Потужність, Вт 2000
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 150x240x390
    Вага, кг 4.00
    Захист від "сухого хода" є
    Температура, ˚С від 5˚ до 95˚С крок 0,1˚С
    Матеріал робочої частини нерж.сталь
    Обєм робочий, л до 50
    Кількість програм 5
    Дисплей LED
    Всі характеристики

    Опис. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.

    ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв. Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів. Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої ...

    Читати повністю
    Виробник: Frosty, Китай/Італія Frosty, Китай/Італія

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

     

    Відео. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Потужність, Вт 2000
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 150x240x390
    Вага, кг 4.00
    Захист від "сухого хода" є
    Температура, ˚С від 5˚ до 95˚С крок 0,1˚С
    Матеріал робочої частини нерж.сталь
    Обєм робочий, л до 50
    Кількість програм 5
    Дисплей LED
    Виробник: Frosty, Китай/Італія Frosty, Китай/Італія

  • Опис. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.

    ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ
    Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
    Виключно підходить для приготування поза години пік.
    Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
    Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
    Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування
    У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
    СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    БІЛЬШЕ ТРИВАЛИЙ Термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
     
    Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів
     
    SOUS VIDE COOKER
    цифровий дисплей, 5 програм
    настройка часу 0-99 годин
    t ° = + 5 ° / + 99 ° C (допуск ± 0,1 °)
    рекомендований обсяг <50 літрів
    захист від  ""сухого ходу ""
    матеріал - пластик + нерж.сталь
    потужність: 2,00 кВт / 220В

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 за ціною 32452 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 32452 грн.

    Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 32452 грн та якість товару Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

     

    Видео. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Термопроцесор Sous vide PRO CHEF FROSTY PFE-0065
Код: 24817
18007грн
20008грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість ..
Код: 19645
20901грн
23223грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 78526
26108грн
28400грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 63226
27143грн
30158грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 87758
27834грн
30927грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 10016
33184грн
36111грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 65255
37112грн
41480грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 044 383-12-60, (067) 500-43-27. • Високоточний нагрівач з регулюванням температури. • Дисплей робочої температури. • 20 програм, що зберігаються. • Конструкція з нержавіючої сталі з рівнем захисту IP X3. • Захисний пристрій вим..
Код: 29027
42456грн
48410грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. Відбулася революція в системах приготування при низькій температурі: нова вакуум-варильна машина SOFTCOOKER Wi-Food від компанії Sirman дозволяє за допомогою безкоштовного додатку скористатися безліччю вже..
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»