ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ
Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
Виключно підходить для приготування поза години пік.
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
БІЛЬШЕ ТРИВАЛИЙ Термін придатності
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів
SOUS VIDE COOKER
для приготування при низькій температурі
цифровий дисплей
настройка часу 0-99 годин
t ° = 5 ° / + 95 °C (допуск ± 0,1 °)
рекомендований обсяг до 30 літрів
захист від "сухого ходу" і перегріву
матеріал - пластик + нерж.сталь
Купити Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 за ціною 11614 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 11614 грн.
Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 11614 грн та якість товару Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 Вас потішать! Вдалих покупок.