Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (13)
Список порівняння (0)

Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196
Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196
Виробник: Stalgast, Польща / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.80 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 100x161x335
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(5/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Потужність, Вт 1200
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 100x161x335
    Вага, кг 1.80
    Обєм робочий, л до 30
    Матеріал робочої частини нерж.сталь
    Температура, ˚С від 5˚ до 99˚С крок 0,1˚С
    Захист проти перегріву є
    Всі характеристики

    Опис. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.

    ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв. Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів. Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої ...

    Читати повністю
    Виробник: Stalgast, Польща Stalgast, Польща

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

     

    Відео. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Потужність, Вт 1200
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 100x161x335
    Вага, кг 1.80
    Обєм робочий, л до 30
    Матеріал робочої частини нерж.сталь
    Температура, ˚С від 5˚ до 99˚С крок 0,1˚С
    Захист проти перегріву є
    Виробник: Stalgast, Польща Stalgast, Польща

  • Опис. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.

    ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ
    Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
    Виключно підходить для приготування поза години пік.
    Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
    Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
    Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування
    У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
    СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    БІЛЬШЕ ТРИВАЛИЙ Термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
     
    Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів
     
    SOUS VIDE COOKER
    для приготування при низькій температурі
    цифровий дисплей
    настройка часу 0-99 годин
    t ° = 5 ° / + 95 °C (допуск ± 0,1 °)
    рекомендований обсяг до 30 літрів
    захист від "сухого ходу" і перегріву
    матеріал - пластик + нерж.сталь

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 за ціною 11614 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 11614 грн.

    Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 11614 грн та якість товару Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

     

    Видео. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196
Код: 93068
7247грн
8052грн
Купити в наявності
Апарат низькотемпературного приготування Hurakan HKN-SV12M з цифровою панеллю управління.   Країна походження Китай. Обсяг використовуваної ємності 12л. Глибина занурення 75-135мм. Швидкість перемішування 8л/хв. Температура від 25 до 92,5 °С. Габарити 85хd87х380мм..
Код: 80919
8400грн
Купити в наявності
Термопроцесор Hendi Sous vide 30 використовується для приготування страв при температурі від 5 до 90°С, підходить для ємностей до 30л з мінімальною висотою 200мм. Таймер від 5 до 99 хв (інтервал 1 хв). Налаштування температури 5-90 ° С (з кроком 0.1 ° С). Можливість перемикання одиниць вимірюванн..
Код: 84489
8930грн
Купити в наявності
  Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з наступним швидким охолодженням і регенерацією. Ця технологія п..
Код: 93023
8094грн
9125грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування ..
Код: 19614
15128грн
16202грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»