Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (24)
Список порівняння (0)

Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK
Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK
Виробник: Besser Vacuum, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 130x260x340
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(2/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Потужність, Вт 2000
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 130x260x340
    Вага, кг 4.50
    Температура, ˚С від 20˚ до 100˚С крок 0,3˚С
    Обєм максимальний, л до 50
    Максимальна глибина нагріву, мм 165
    Режим енергозбереження є
    Кількість програм приготування 5
    Всі характеристики

    Опис. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання. Скорочення втрат М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д. Більш тривалий термін придатності При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з н...

    Читати повністю
    Виробник: Besser Vacuum, Італія Besser Vacuum, Італія

    Інструкція. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK
    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

     

    Відео. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Потужність, Вт 2000
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 130x260x340
    Вага, кг 4.50
    Температура, ˚С від 20˚ до 100˚С крок 0,3˚С
    Обєм максимальний, л до 50
    Максимальна глибина нагріву, мм 165
    Режим енергозбереження є
    Кількість програм приготування 5
    Виробник: Besser Vacuum, Італія Besser Vacuum, Італія

    Інструкція. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK
  • Опис. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
    Скорочення втрат
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    Більш тривалий термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
    Термін придатності при технології приготування Sous Vide
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK за ціною 23717 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK в нашому інтернет-магазині продається за ціною 23717 грн.

    Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 23717 грн та якість товару Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

     

    Видео. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Термопроцесор Sous vide Besser Vacuum VACOOK
Код: 19614
15128грн
16202грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Код: 24817
18007грн
20008грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість ..
Код: 19645
20901грн
23223грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 78526
26108грн
28400грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 63226
27143грн
30158грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 87758
27834грн
30927грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»