Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (3)
Список порівняння (0)

Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100
Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100
Виробник: Stalgast, Польща / Потужність, Вт: 1400 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 3.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 145x115x325
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(4/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Потужність, Вт 1400
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 145x115x325
    Вага, кг 3.00
    Глибина ємкості, мм до 200
    Матеріал робочої частини нерж.сталь
    Температура, ˚С від 5˚ до 99˚С крок 0,1˚С
    Захист від перегріву є
    Таймер, хв. 0-99
    Всі характеристики

    Опис. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.

    ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв. Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів. Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої ...

    Читати повністю
    Виробник: Stalgast, Польща Stalgast, Польща

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

     

    Відео. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Потужність, Вт 1400
    Спосіб використання Занурювальний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 145x115x325
    Вага, кг 3.00
    Глибина ємкості, мм до 200
    Матеріал робочої частини нерж.сталь
    Температура, ˚С від 5˚ до 99˚С крок 0,1˚С
    Захист від перегріву є
    Таймер, хв. 0-99
    Виробник: Stalgast, Польща Stalgast, Польща

  • Опис. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.

    ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ
    Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
    Виключно підходить для приготування поза години пік.
    Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
    Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
    Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування
    У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
    СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    БІЛЬШЕ ТРИВАЛИЙ Термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
     
    Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів
     
    SOUS VIDE COOKER
    для приготування при низькій температурі
    цифровий дисплей
    настройка часу 0-99 годин
    t ° = 5 ° / + 95 °C (допуск ± 0,1 °)
    рекомендований обсяг до 30 літрів
    захист від "сухого ходу" і перегріву
    матеріал - пластик + нерж.сталь

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 за ціною 16121 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 16121 грн.

    Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 16121 грн та якість товару Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

     

    Видео. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Термопроцесор Sous Vide Stalgast 691100
Код: 80919
8600 грн
Купити в наявності
Термопроцесор Hendi Sous vide 30 використовується для приготування страв при температурі від 5 до 90°С, підходить для ємностей до 30л з мінімальною висотою 200мм. Таймер від 5 до 99 хв (інтервал 1 хв). Налаштування температури 5-90 ° С (з кроком 0.1 ° С). Можливість перемикання одиниць вимірюванн..
Код: 84489
9022 грн
Купити в наявності
  Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з наступним швидким охолодженням і регенерацією. Ця технологія п..
Код: 93023
8574 грн
9219 грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування ..
Код: 86189
12202 грн
13557 грн
Купити в наявності
Об'єм бункера 27л. Корисний об'єм 22 л.   Країна походження Італія. Габарити нетто (без пакування) ШхГхВ 565х360х230мм. Вага 7,7кг. Габарити брутто (пакування) ШхГхВ 720х500х350мм. Вага 11,5кг. ..
Код: 19614
15283 грн
16368 грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Код: 19645
17214 грн
20041 грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 24817
18192 грн
20213 грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість ..
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»