Апарати хот-дог: обладнання для швидкого приготування
Бізнес фаст-фуду означає незначні витрати при високій віддачі, простота і зручності в експлуатації обладнання, мінімальні робочі площі і максимальна мобільність. Для організації такого бізнесу Вам допоможуть представлені нами
візки і апарати хот-дог. Для пересувної торгівлі можна використовувати візок хот-дог. При цьому мається на увазі що візок не їздить під час робочого дня, а те, що його можна переміщати при необхідності на інше, більш прохідне місце. Наше підприємство виготовляє
газові та електричні візки хот-дог. У візку 2 ємності з підігрівом - для варіння сосисок і підігріву булочок і одна ємність без підігріву для салатів. Усередині візків є відділення для зберігання речей і аксесуарів, які закриваються на ключ. У газовому візку є відділення для балона. При бажанні візки можуть додатково комплектуватися самоваром, відкидною поличкою, фритюрницею.
Для стаціонарних точок використовуйте компактні настільні апарати хот-дог
Хот-дог настільний електричний паровий призначений для швидкого приготування хот-догів шляхом проварювання сосисок на пару і підігріву булочок паром. Завдяки такому методу приготування, сосиски будь-якої якості залишаються в прекрасній формі, булочки завдяки підігріву парою стають соковитими і м'якими.
Штирьовий хот-дог поступається паровому в продуктивності і зручності роботи, але тим не менш часто використовується в невеликих кафе, де хот-дог не є основним продуктом. Ми рекомендуємо апарати хот-дог нашого виробництва, так як апарати виготовляються вже більше 10-ти років і давно себе зарекомендували як надійні і зручні апарати за помірну ціну. Так само у нас представлені апарати російського і імпортного виробництва.
Купити візок для хот-догів або апарат hot-dog можна зателефонувавши за телефонами або зробивши замовлення на нашому сайті.
Класична технологія приготування хот дога на грилях:
-
Попередньо розморожені сосиски вкладають на роликовий гриль розігрітий до 150 ° С. Час приготування 10-15 хвилин. Після цього необхідно встановити температуру 60 ° С для підтримки сосисок в теплому стані. Сосиска не може перебувати на грилі більше 4-5 годин.
-
Розморожена булочка розігрівається за допомогою притискного гриля протягом 40-45 секунд при температурі 200 ° С. Гриль повинен бути попередньо прогрітий.
-
Прогріта булочка дістається з притискного гриля і вкладається в спеціальну упаковку для хот догів.
-
Далі якщо ви робите французький хот-дог в отвір булки додаються вибрані клієнтом соуси і вставляється сосиска. У разі американського хот дога - спочатку укладається сосиска,а потім додаваються соуси і додаткові інгредієнти.
-
Якщо хот-дог не віддали відразу відвідувачеві він може бути поміщений в спеціальну підставку.
Рекомендації і розрахунковий прибуток бізнесу з продажу хот-догів:
-
Стартовий капітал для покупки обладнання становить від ... до ...
-
Мінімальна площа для розміщення торгової точки 6 м.кв.
-
Розміщуйте торгові точки в найбільш прохідних місцях. Точка може розташовуватися в торговому центрі, в вуличному МАФі, приміщенні вбудованому в будівлю або торговому причепі.
-
Середньостатистичний точка може обслужити до 300 клієнтів в день при роботі одного співробітника
-
Запропонуйте каву, чай та інші напої для ваших клієнтів і збільште середній чек
-
При продажі тільки 100 хот догів в день дохід може скласти в середньому 2500 - 4000 грн. Додатково продаючи напої можна істотно збільшити дохід.
-
В даний час успіх торгової точки залежить від свіжості і якості інгредієнтів для приготування хот дога
Детальніше читайте тут...