У зв'язку з воєнним станом працюємо в віддаленому режимі. Доставка замовлень Новою поштою. Наявність товарів та актуальність цін просимо уточнювати у менеджерів.
Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(067) 500-43-27    (097) 141-50-50
(063) 341-50-50    (099) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Бізнес з продажу хот-догів – покрокова інструкція для старту

Бізнес з продажу хот-догів  –  покрокова інструкція для старту
19 Листопада 2017 - 15:33 Переглядів: 66149

Види хот-догів

Американський

 

Французьский

Використовується цільна булка розрізан уздовж.
 
Використовується булка с заздалегіть вирізаним отвором
 

 

 

Інгрідієнт и дял приготування

Класична рецептура  

 Классическая рецептура

Популярні види хот дога на АЗС України


Додаткова начинка і спеціальні соуси

Сир моцарела, цибуля смажена, рукола, сир твердий, помідори, кінза, капуста, солоний огірок, морква, м'ята, смажене яйце і взагалі все, що завгодно. Взагалі можна перетворити приготування хот-дога в творчий процес, вивчивши різноманітність цього виду фаст-фуду в різних країнах світу або створюючи свої особливі рецепти.

Додаткова начинка і спеціальні соуси

Приклади нестандартних рецептур

- пряно-гострий, за мотивами індійських кулінарних пристрастей: молочна сосиска, томатний соус, яблучно-цибулевий чатні, кінза(за бажанням), м'ята. - хот-доги з топленим маслом або оливковою олією з соусами з кураги - з білим вином або на основі вершків з мускатним горіхом

Класична технологія приготування хот-дога

1. 1. Розморожування, робота з сировиною
 
              Як правило основні продукти для приготування сосиски і булочки надходять в замороженому вигляді у вакуумній упаковці. Для тривалого зберігання необхідно використовувати морозильну камеру або скриню.        

Термін зберігання нерозкритої упаковки сосисок при температурі -18°С - 270 днів.        
Термін зберігання нерозкритою упаковки булочок при температурі -18°С -90 днів.


1. Розморожувати булочки і сосиски слід в окремих ємностях. Роботи орієнтовно на 4 години.
 
2. Булочка розморожується протягом 1 години при температурі + 23°С і може зберігатися в розморожених вигляді до 24 годин. Повторне заморожування не допускається.
 
3. Сосиска розморожується протягом 12 годин при температурі + 23°С. Для оптимізації використання сосисок, ми рекомендуємо зберігати невелику частину сосисок в холодильнику при температурі + 2 ... + 4°С. Розморожені сосиски можуть зберігатися до 5 днів в невідкритій упаковці.

Класична технологія приготування хот-дога на грилі

       2. Приготування
 
1. ППопередньо розморожені сосиски викладають на роликовий гриль разігрітий до 150°С. Час приготування 10-15 хвилин. Після цього необхідно встановити температуру 60°С для підтримки сосисок в теплому стані. Сосиска не може перебувати на грилі більше 4-5 годин. 
 
2. Розморожена булочка розігрівається за допомогою притискного гриля протягом 40-45 секунд при температурі 200 °С. Гриль повинен бути попередньо прогрітий.
 
3. Прогріта булочка дістається з притискного гриля і укладається в спеціальну упаковку для хот догів
 
4. Далі якщо Ви робите французький хот-дог в отвір булки додаються вибрані клієнтом соуси і вставляється сосиска. У разі американського хот-дога - спочатку вкладається сосиска і потім додаються соуси і додаткові інгредієнти.
 
5. Якщо хот-дог не віддали відразу відвідувачеві він може бути поміщений в спеціальну підставку

 

Орієнтовна калькуляція за інгредієнтами

 
Інгредієнт Ціна, $
Булочка 0,13-0,16
Сосиска 0,25-0,33
Кетчуп 0,5 гр 0,006
Майонез 0,5гр 0,008
Гірчиця 0,5 гр 0,009
Упаковка 0,006
Салфетки 0,003
Разом 0,412-0,522
 
         
           Вартість сосисок в значній мірі залежить від якості і складу сировини. Вартість булочок в середньому рівномірна серед виробників України.        
При поточному курсі 27,5 грн./у.о. собівартість готового хот-дога по сировині становить від 11 до 14 грн. На сьогоднішній день реалізуються хот-доги за ціною в середньому 25-30 грн. за хот-дог класичної рецептури, до 40-45 грн. за ексклюзивні рецептури.

Рекомендації і розрахунковий прибуток точки

•     Стартовий капітал для покупки устаткування становить від .... до ...
•     Мінімальна площа для розміщення торгової точки 6 м.кв.
•     Розміщуйте торгові точки в найбільш прохідних місцях. Точка може розташовуватися в торговому центрі, в вуличному МАФі, приміщенні вбудованому в будівлю або торговому причепі.
•    Середньостатистична точка може обслужити до 300 клієнтів в день при роботі одного співробітника
•    Запропонуйте каву, чай та інші напої для ваших клієнтів і збільште середній чек
•    При продажі тільки 100 хот догів в день дохід може скласти в середньому 2500 - 4000 грн. Додатково продаючи напої можна істотно збільшити дохід.
•    В даний час успіх торгової точки в чому залежить від свіжості і якості інгредієнтів для приготування хот-дога

Мінімальний набір обладнання №1

Приготування булок і сосисок на пару
 
 
Настільний варіант
Паровий апарат  + Дозатори  +  підставки для них +
Переваги:

•компактність
•найменші початкові витрати  
  Недоліки:
•Цей вид хот-дога втрачає популярність
•Як правило один вид сосиски в меню
Упаковка  + Підставка для видачі

 

Варіант з підлоговим візком
Пересувний візок  + Дозатори  + підставки для них +
Переваги:

• компактність
• найменші початкові витрати  
  Недоліки:
• Цей вид хот-дога втрачає популярність
• Як правило один вид сосиски в меню
Упаковка  + Підставка для видачі
 
Мінімальний набір обладнання №2

Приготування булок і сосисок на грилі

Притискний гриль  +

Роликовий гриль   +

дозатори + підставки   +

Переваги:
• Популярність
• Популярність
• Можливість вибору булки і сосиски

  Недоліки:

• трохи вище початкові вкладення
 


 Якщо у вас виникли питання по організації бізнесу виробництва хот-догів або підбору обладнання для нього, наші менеджери нададуть вам професійну консультацію.

Деякий перелік необхідного обладнання наведено нижче. 

<Тут буде блок товарів>


Авторство на статтю належить компанії Фуд-сервіс.
Копіювання без дозволу автора і посилання на джерело заборонено.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124
Пн-Пт. 9.00-18.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Технологічне та барне обладнання:
(044) 223-67-28;   (097) 141-50-50;   (099) 141-50-50

Фризери для морозива та кавомашини:
(044) 383-12-60;  (097) 141-50-50

Великогабаритне холодильне обладнання:
(044) 223-67-28;  (099) 141-50-50


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»