Дуже часто клієнт, при виборі фірми продавця, керується ціною. І це природньо і правильно. Нікому не хочеться переплачувати. Можна навіть сказати переплачувати безвідповідально. Адже підприємці, працюючи на апараті цукрової вати, заробляють свої гроші наполегливою працею. Тому так важливо не помилитися як з вибором апарату, на якому можна буде довго і результативно заробляти, так і з вибором продавця апаратів, який має досвід продажу такого обладнання.

Наприклад, давайте подивимося на реальні випадки, з якими нам доводилося зустрічатися, і порахуємо все в цифрах.
Середня кількість проданих порцій в звичайний день - 50-100, у святкові та вихідні дні 200-400. Якщо вважати ціну однієї порції 15грн, виходить 750-1500грн в звичайний день і 3000 - 6000грн в вихідні/свята. Цифри наведені для місць з хорошою прохідністю, враховуючи найвищу сезонність (весна-літо). Собівартість в бізнесі цукрової вати невелика, тому близько 70-85% доходу, в залежності від різних факторів, становить чистий прибуток.
Вартість апарату цукрової вати Х, наприклад, 5500 грн. Щоб заощадити кошти, покупець шукає цей же апарат, але дешевше. Більшість сайтів з дуже нереально низькою ціною відкидаються вже після декількох дзвінків. Зателефонувавши туди, клієнт розуміє, що там або ніхто не бере трубку, і ціни на сайті не оновлюються, так як бізнес покинутий і ним реально не займаються. Або, наприклад, ціни не оновлюються, тому що бізнесом займаються непрофесійно і несерйозно. Такі продавці тільки забирають дорогоцінний час у покупця.
Відкинувши «мертві» магазини можна знайти продавців, готових продати на 200-300грн дешевше. Але саме тут криється основна небезпека. Заощадивши 200-300грн на апараті, клієнт отримує сам апарат, без детальних інструкцій по правильній роботі з ним і обслуговуванні. На жаль, апарат цукрової вати досить складний виріб з технічного боку, і без правильного обслуговування часто виходить з ладу. Особливо це стосується китайських і вітчизняних апаратів. В результаті виходять ситуації, з якими ми самі стикалися 10років тому, маючи мало досвіду і продаючи клієнту «все підряд». А саме, заощадивши клієнту на початковому етапі 200-300 грн і не давши йому грамотних інструкцій і порад, в результаті приносили йому збитки. Клієнт, купивши дешевший апарат, неодмінно потрапляє в ситуацію, коли (за описаною вище причиною), у вихідний або святковий день, апарат у нього ламається. В результаті 1-2 дня простою на вихідних виливаються 3000 - 12000грн збитків. Крім збитків додається зіпсований настрій і «найкращі» побажання продавцеві і виробнику апаратів. Ось так зекономлені 300 грн перетворюються в 6000грн збитків.
Переживши все це на своєму досвіді, наша компанія пропонує професійний підхід до бізнесу, починаючи з моменту вибору апарату, рекомендаціями і матеріалами по правильній, грамотній роботі з апаратом закінчуючи складським запасом і наявністю
комплектуючих і запчастин по всьому ряду апаратів. Уже 10 років ми обслуговуємо, як гарантійні, так і апарати після гарантії. Виходячи з сервісного досвіду, аналізуємо, які апарати надійні, і як з ними працювати правильно. Постійно вдосконалюємо і доповнюємо інструкції по використанню того чи іншого апарату цукрової вати. Ненадійні апарати ми не рекомендуємо купувати вже на стадії консультації з купівлі обладнання у наших менеджерів.
Компанія Фуд-сервіс рада запропонувати свої послуги та досвід Вам, щоб допомогти успішно реалізувати свій бізнес!
<Тут буде блок товарів>