Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (70)
Список порівняння (0)

Гриль контактний. Введення в експлуатацію та обслуговування

Гриль контактний. Введення в експлуатацію та обслуговування
05 Листопада 2019 - 13:58 Переглядів: 3560
ПІДГОТОВКА ДО РОБОТИ
 
Встановіть гриль на рівній поверхні на відстані не менше ніж 0,5 м від легкозаймистих предметів.
Поверхня столу має бути горизонтальною, сухою, гладкою та стійкою.
На час транспортування сталева поверхня корпуса гриля покрита захисною полімерною плівкою. Цю плівку необхідно зняти, перш ніж вмикати гриль.
 
За допомогою вологої м’якої губки зніміть залишки олії (це спеціальний засіб, що захищає пристрій від корозії при зберіганні та транспортуванні), якою покриті чавунні пластини.
Обережно видаліть її, наскільки це можливо, без використання абразивних засобів і пристосувань, що можуть пошкодити поверхню гриля.
 
Заборонено мити гриль під струменем води або занурювати в воду!
 
Просушіть гриль, потім встановіть регулятор на максимальну температуру і прогрійте протягом 30-40 хвилин.
Після того, як надлишок змазки вигорів, обережно за допомогою щітки або сухої губки видаліть спалену олію.
 
Увага! Робочі поверхні мають високу температуру. Уникайте дотику до них відкритими ділянками тіла!
 
Після ретельного очищення робочої поверхні її слід прожарити з рослинним маслом, щоб запобігти прилипанню їжі.При першому використанні гриль може виділяти запах і дим від згорання мастильних матеріалів. Рекомендуємо проводити дану процедуру в  приміщенні з можливістю провітрювання  або на відкритому повітрі.
 
Використовуючи чисту тканину нанесіть тонкий шар рослинної олії або жиру на робочі поверхні гриля. Цей шар повинен залишатися на гарячому грилі протягом 30 хвилин.
 
Видаліть зайву олію та протріть поверхню.
 
Нанесіть ще один шар рослинної олії або жиру на гарячу робочу поверхню ще на 30 хвилин, потім знову видаліть зайвий жир і протріть.
 
Поверхня гриля готова до використання.
 
ОЧИЩЕННЯ І ДОГЛЯД
 
Завжди проводьте очищення гриля після приготування страви, не припускайте висихання залишків продуктів на поверхні гриля.
 
Очистіть гриль спеціальним скребком/ щіткою або вологою тканиною, щоб видалити надлишки масла / жиру і залишки продуктів в піддон.
 
Ніколи не використовуйте холодну воду на гарячих поверхнях гриля!
 
Зніміть піддон, промийте його теплою водою з милом і ретельно висушіть перед тим, як знову помістити його в пристрій.
 
При накопиченні згорілої олії та їжі гриль слід ретельно очистити і повторно прожарити.
 
ВАЖЛИВО! Дані рекомендації стосуються грилів з чавунними робочими поверхнями без тефлонового покриття.
 
<Здесь будет блок товаров>

 

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»