Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (14)
Список порівняння (0)

Рецепти морозива для настільних морожениць

Рецепти морозива для настільних морожениць
12 Травня 2011 - 12:05 Переглядів: 36929

Ми охоче ділимося з Вами рецептами натурального смачного морозива для настільних морожениць

Основний рецепт ванільного морозива:
Морозиво, виготовлене з яєчного жовтка і крему, являє собою основу для безлічі видів продукту. Наступний рецепт - не менше традиційний - для приготування ванільного морозива. Якщо у вас під рукою не знайдеться ванільного цукру, можете скористатися отриманим продуктом, як основою для безлічі видів морозива.
4 яєчних жовтки
100 г цукру
300 мл молока
300 мл вершків
2 чайних ложки ванільного цукру
Доведіть молоко до кипіння на повільному вогні. Збийте жовток з цукром. Потім, безперервно помішуючи, повільно влийте в збитий жовток молоко і вершки. Знову вбийте отриману масу в каструлі і розтирайте до тих пір, поки в ложці не вийде однорідна маса. Не доводьте до кипіння, оскільки, в такому випадку, інгредієнти почнуть відділятися один від одного.
Зніміть каструлю з вогню, дозвольте масі охолонути і розітріть з ванільним цукром. Утворену масу завантажте в апарат.

Молочне морозиво
200 мл вершків
450 мл молока
175 г цукру
Щіпка солі
Ретельно змішайте інгредієнти і помістіть суміш в апарат.
Порада:
Якщо хочете приготувати морозиво типу "Stracciatella" (з шоколадною крихтою), додайте в суміш 60 грамів тертого шоколаду.

Шоколадне морозиво
2 яєчних жовтки
100 г цукру
250 мл молока
250 мл вершків
150 г шоколаду
Підготуйте суміш збитих жовтків, цукру і молока, точно дотримуючись рекомендацій по виготовленню ванільного морозива. Додайте в теплу масу кришений шоколад і розітріть до повного розчинення шоколаду. Дозвольте масі охолонути, а потім завантажте масу в апарат.
Морозиво "Gianduia"
2 яйця
200 г цукру
450 мл молока
100 г шоколаду
50 г очищених горіхів
1 щіпка ванільного цукру
Подрібніть горіхи. Розтопіть шоколад разом з ложкою молока і ванільним цукром на пару. Збийте яйця з цукром в чашці, а потім додайте молоко, подрібнені горіхи і розтопленим шоколадом. Дозвольте масі охолонути, а потім завантажте її в апарат.
Кавове морозиво
Охолоджена кава
2 яєчних жовтки
200 г цукру
300 мл молока
300 мл вершків
1 чайна ложка какао
1 чайна ложка Nescafe [розчинної кави]
1/2 пачки ванільного цукру
Нагрійте молоко в каструлі, а потім розчиніть в ньому какао і кави. Збийте яєчний жовток з цукром і ванільним цукром в чашці до освіти блідо-жовтою маси. Додайте в молоко какао і кави. Ретельно змішайте всі інгредієнти. Дозвольте масі охолонути і завантажте її в апарат.
Банановое морозиво
300 г нарізаного банану
150 мл вершків
150 мл молока
150 г цукру
Сік одного лимона
1/2 пакету ванільного цукру
Очистити банан, додати цукор, лимонний сік і ванільний цукор. Безперервно розтираючи, додати вершки і молоко, а потім завантажити суміш в апарат.
Полуничне морозиво
250 г свіжої полуниці
200 мл
200 мл вершків
150 г цукру
Сік одного лимону
Вимийте і очистіть полуницю. Змішайте з цукром і лимонним соком. Безперервно розмішуючи, додайте вершки і молоко. Влийте масу в апарат.
Морозиво з йогуртом і фруктами
250 г фруктів
300 мл молока
300 мл йогурту
50 г цукру
Сік одного лимону
Ретельно промийте і очистіть фрукти. Додайте цукор і лимонний сік. Змішайте всі з молоком і йогуртом. Помістіть масу в апарат.
 Морозиво з дині
150 г цукру
200 мл вершків
Сік одного лимону
400 г мякоті солодкої дині
Розітріть м'якоть, додайте цукор і лимонний сік. Додайте вершки, безперервно розмішуючи, для отримання однорідної маси. Помістіть масу в апарат.
Ананасове морозиво
400 г мякоті ананасу
300 мл вершків
Сік одного лимону
50 г цукру
1/2 пакету ванільного цукру
Наріжте м'якоть невеликими скибочками, додайте цукор і лимонний сік. Безперервно розмішуючи, додайте вершки і ванільний цукор для отримання однорідної маси. Помістіть масу в апарат.
Рецепти вишуканих щербетів
Основний рецепт щербетного сиропу
Цукровий сироп - важливий інгредієнт багатьох рецептів шербету. У холодильнику його можна зберігати протягом декількох тижнів. Для приготування сиропу змішайте рівну кількість цукру і води.
Додайте в каструлю цукор і воду, згідно вибраного рецепту. Нагрійте суміш на невеликому вогні, безупинно помішуючи, до повного розчинення цукру. Дозвольте сиропу охолонути.
Апельсиновий щербет
300 г цукру
300 мл води
Сік одного лимону
300 мл апельсинового соку
Терта шкірка 2 апельсинів і 1 лимону
2 яєчних білки
Приготуйте сироп, як описано вище, додайте терту цитрусових шкірку. Після того, як сироп охолоне, додайте апельсиновий і лимонний соки. Ретельно збийте білки в чашці і влийте все інгредієнти в апарат. Якщо шербет почне густіти, додайте яєчні жовтки і запустіть апарат ще на 10 хвилин.
Лимонний щербет
300 г цукру
300 мл води
300 мл лимонного соку
1 яєчний білок
Терта шкірка двох лимонів
Приготуйте сироп, як описано вище, додавши лимонний сік, ретельно збитий білок і терту лимонну шкірку. Помістіть суміш в апарат.
Полуничний щербет
500 г свіжої полуниці
200 мл води
200 г цукру
Сік половини лимону
1/2 пакету порошкового желатину
1 яєчний білок
Приготуйте сироп, як описано вище. Поки він остигає, розітріть ягоди. Додайте їх в сироп, разом з лимонним соком і желатином (який, перед цим, слід розчинити в чашці на пару двох столових ложок гарячої води). Потім, додайте злегка збитий білок (сніжної консистенції), постійно помішуючи. Тепер помістіть суміш в апарат.
Термін зберігання:
Морозиво з сирими інгредієнтами ~ 1 тиждень в холодильнику
Щербети ~1-2 тижні в морозильній камері
Морозиво з приготованими інгредієнтами ~ 2 тижні в холодильник
 

<Тут буде блок товарів>

Авторство належить порталу food-service.com.ua, копіювання без вказівки на джерело заборонено.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»