Тісторозкатки стають все більш популярними в побуті і є великим помічником на кухні в домашніх умовах, ну а в промислових харчових виробництвах на сьогоднішній день без них не обійтися.
На перший погляд тістораскатка - не складний пристрій: два вали через які проходить тісто, формуючи при цьому потрібну форму і товщину. Але насправді від якісної тісторозкатки залежить чи вийде у Вас рівне тісто правильної форми або доведеться знову і знову пропускати скручене в гармошку тісто, безуспішно намагаючись домогтися необхідної форми.
Тому при виборі тісторозкатки потрібно знати і розуміти деякі нюанси.
При виборі тісторозкатки для дому потрібно звернути увагу на якість зборки. При регулюванні товщини тіста вали повинні симетрично віддалятись один від одного. Якщо між валами будуть нерівності, це призведе до того, що з однієї із сторін буде зажовувати тісто в гармошку.
Довіряючи свій вибір відомим брендам, можна не турбуватись про цю проблему, так як якість цих тісторозкаток перевірено часом.
Однією з таких фірм є італійська фірма IMPERIA, яка вже завоювала європейський ринок як якістю тісторозкаток, так і їх доступною ціною.
Для домашнього використання пропонується портативна тісторозкаточна машина IMPERIA iPASTA SP.150. Тісторозкатка невеликих розмірів і для неї легко знайти місце на кухні. У комплект вже входить насадка для пасти шириною 2 і 6 мм. Відео-ролик з прикладом роботи тісторозкатки можна подивитися ТУТ.
Для кафе, барів і ресторанів а також невеликих виробництв пропонується ручна тісторозкаточна машина IMPERIA MANUAL і електрична тісторозкаточна машина IMPERIA ELECTRIC. Всі тісторозкатки виготовлені з нержавіючої сталі, мають продуману конструкцію і відмінний дизайн. До того ж, до цих тісторозкаток можна купити спеціальні насадки для пасти, спагетті, равіолі, а на останні дві і насадку-тістоміс. . Ширина розкочуваного тіста останніх двох тісторозкаток до 21см.
Для невеликих фаст-фудів самим розповсюдженим варіантом є українські тісторозкатки нашого виробництва , а саме Тісторозкаточний пристрій ТР-4/12. Тісторозкатка виготовляється понад 10-ти років, дуже надійна і проста. Часто купується як для виробництва чебуреків так і для приготуванні печива та інших кондитерських виробів. А регулювання товщини від 1 до 12мм дозволяє використовувати її там, де не вистачає товщини недорогих італійських тісторозкаток, так як максимальна ширина розкочуваного тіста в останніх до 6мм. Так само слід зазначити що в даній тісторозкатці ширина валів регулюється з кожного боку окремо, а максимальна ширина тіста до 40см.
Для великих потреб і ширини розкочування тіста є так само недорогий варіант нашого виробництва - Тісторозкаточний пристрій електро ТЭ-1/34. Ця тісторозкатка дозволяє розгортати тісто від 1 до 34 мм. Варто зауважити, що її вартість в кілька разів нижче від самого недорогого імпортного аналога, але слід врахувати, що в даній тісторозкатці немає реверсу. Тісторозкатку використовують як в кондитерських цехах, в невеликих виробництвах а також тісторозкатка є відмінним варіантом для розкочування просфору в церквах. Максимальна ширина тіста 40см.
Хотілося б також зауважити про тісторозкатки для піци. Для зручності розкочування в таких тісторозкатках застосовуються дві пари роликів. Краст, виготовлений на такій тісторозкатці, в результаті виходить ніжнішим. Дуже гарне співвідношення ціна-якість в цьому сегменті тісторозкаток пропонує італійська фірма PRISMAFOOD. Як варіант фірма пропонує і більш доступні тісторозкатки для піци з однією парою валів.
Для промислових харчових виробництв велику популярність на ринку України завоювала італійська фірма GGF. Тісторозкатка фірми GGF представлена настільними і підлоговими моделями. Все тісторозкатки мають реверс, ширину розкочуваного тіста до 50см.
Є в асортименті тісторозкатки для піци. Всі пристрої дуже надійні і довговічні.
Купити тісторозкатку можна замовивши її за телефонами 044-223-67-28, 044-383-12-60 або зробивши замовлення на нашому сайті.