Кисневий коктейль - це напій, збагачений киснем, який радять вживати вагітним жінкам, спортсменам і людям, у яких недостатньо кисню в крові. Раніше його виготовляли тільки в медустановах і спортивних комплексах. Сьогодні такий коктейль можна спробувати в деяких ресторанах України.
Кисневий коктейль - для наших громадян не новина. Піну з декількох тисяч бульбашок, приготовлену на основі трав і ягідних сиропів, винайшов ще в 1960-х російський вчений М.М. Сиротинін.
Коктейлер - установка для приготування кисневих та фіто коктейлів в умовах стаціонару, санаторію, дитячого закладу, закладу громадського харчування або в домашніх умовах.
Попит на "здоровий" напій щорічно зростає. Сьогодні його приймає кожен десятий. Це в десять разів більше, ніж в минулому. Але, для прибутку необхідно продавати не менше 30 коктейлів в день. Вкладення в розвиток справи - мінімальні, а прибутки - солідні. Від десяти тисяч гривень. Така вартість обладнання. Додатково доведеться платити за оренду площі в середньому 16,7 долара за квадратний метр. Зараз єдине, чого вимагає держава від власників кисневих барів, - наявність сертифікату на апаратуру і медвисновок на користування дозволеними інгредієнтами.
Поки кисневі коктейлі продають тільки в торгових центрах або в різних ресторанах. Вибираючи місце для кисневого бару, важливо визначити, де найбільший потік відвідувачів, де покупцеві буде затишно посидіти.
Якщо Ви хочете придбати обладнання для виробництва кисневих коктейлів, телефонуйте 383-12-60, (067) 500-43-27.