Наша фірма пропонує шафи шокової заморозки ( шок-фризери) передових європейських фірм.
Переваги шокового охолодження/заморожування.
Гігієнічність і бездоганна якість. Останнім часом все більш суворими стають вимоги до гігієни та безпеки кухонь громадського харчування. Сучасні санітарно-гігієнічні стандарти легше дотримуватися, маючи пристрій шокового охолодження і заморожування їжі, яке практично зводить нанівець ризик забруднення продуктів бактеріями.
Економія часу. Система шокового охолодження дозволить більш ефективно організувати роботу на Вашій кухні, економлячи час на приготування продуктів. Так страви можуть бути приготовлені заздалегідь (наприклад в період слабкого попиту або поза годин пік), що дозволить знизити навантаження на персонал і устаткування в пікові періоди роботи Вашого закладу, і дозволить уникнути затримок в обслуговуванні клієнтів.
Економія витрат. При максимально ефективному використанні регенератора/пароконвектомата і шокового охолоджувача можна в один прийом приготувати велику кількість страв, що дозволяє економити електроенергію. Витрати можна знизити і за рахунок покупки великої кількості продуктів за більш вигідними цінами, наприклад, скориставшись сезонними уцінками овочів та інших продуктів. Крім того в одній кухні можна готувати їжу для кількох підприємств громадського харчування.
Зменшення втрат ваги продуктів. В процесі звичайного охолодження їжі в холодильнику, продукти втрачають свою природну вологість, що крім зниження якості, призводить і до втрати ваги продукту. У шоковому охолоджувачі завдяки високій швидкості охолодження ці втрати зводяться до мінімуму. При шоковому/ударному заморожування їжі, рідина що міститься в продуктах перетворюється в мікрокристали льоду, які не руйнують тканини продуктів, і тим самим виключаються втрати рідини, вітамінів і мінералів, що часто відбувається при заморожуванні продуктів звичайним способом.
Зменшення витрат за рахунок великої точності порцій. З камерами шокової заморозки можливо нагрівати тільки точно відміряні, окремі порції виключно під кожне замовлення. Це дає можливість зменшити втрати пов'язані з перевиробництвом і псуванням їжі.
Більш різноманітне меню. Охолоджену їжу можна зберігати до 5 днів, з можливістю приготування в будь-який момент часу. На відновлення буде потрібно не більше 15 хв. Така гнучкість системи дозволяє приготувати більшу кількість різних страв, і запропонувати своїм клієнтам більш різноманітне меню на вибір.
Купити
шок-фризери можна за телефонами 044-223-67-28, 067-778-15-98 або зробивши замовлення на нашому сайті.