-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(2/0)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
Кількість рівнів |
15 |
Напруга, В |
380 |
Потужність, Вт |
1180 |
Термощуп |
Є |
Тип відтаювання |
Автоматична |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
800x780x2000 |
Вага, кг |
210.00 |
Продуктивність в режимі заморозки (+90 ...- 18С), кг/240мін. |
38 |
Розмір гастроемкости, мм |
GN 1/1 або 600х400 |
Виконання |
нержавіюча сталь AISI 304 |
Відстань між деками, мм |
- |
Продуктивність в режимі охолодження (+90 ... + 3С), кг/90хв. |
34 |
Всі характеристики
Опис. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
Шафа (апарат) шокової заморозки GEMM BCB10:
Внутрішня і зовнішня поверхня з нержавіючої сталі.
Товщина ізоляції
Цифрова панель управління.
...
Читати повністю
|
|
Фотографії. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
-
Технічні характеристики. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
Кількість рівнів |
15 td>
|
Напруга, В |
380 td>
|
Потужність, Вт |
1180 td>
|
Термощуп |
Є td>
|
Тип відтаювання |
Автоматична td>
|
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
800x780x2000 td>
|
Вага, кг |
210.00 td>
|
Продуктивність в режимі заморозки (+90 ...- 18С), кг/240мін. |
38 td>
|
Розмір гастроемкости, мм |
GN 1/1 або 600х400 td>
|
Виконання |
нержавіюча сталь AISI 304 td>
|
Відстань між деками, мм |
- td>
|
Продуктивність в режимі охолодження (+90 ... + 3С), кг/90хв. |
34 td>
|
|
|
-
Опис. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
Шафа (апарат) шокової заморозки GEMM BCB10:
Внутрішня і зовнішня поверхня з нержавіючої сталі.
Товщина ізоляції
Цифрова панель управління.
В комплекті. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
-
шафа шокової заморозки
-
упаковка
-
паспорт-інструкція
-
гарантія - 12 міс
Принцип "шокової заморозки". Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
При шоковому заморожуванні щойно приготовані продукти поміщаються в камеру і включається один з 2-х режимів шокового заморожування.
Протягом циклу заморозки температура в середині продукту знижується спочатку з + 70оС до 35оС, після виходить на рівень - 18 оС для тривалого зберігання продуктів. Тривалість заморозки залежить від багатьох факторів, таких як форма, розмір і щільність продукту, вологість і температура на вході. В кінці циклу заморозки, пристрій автоматично переключиться в режим консервації та працює як звичайний холодильник. У цьому випадку продукти можна зберігати до 3-х місяців.
При швидкому заморожуванні вода, що міститься в продукті, перетворюється в мікрокристали льоду, що не порушують структуру тканин продукту. Якщо блюдо заморозити в звичайному морозильнику, утворюються великі кристали льоду, які руйнують структуру тканин продукту. У слідстві чого при розморожуванні з продуктів буде витікати сік, який містить в собі цінні вітаміни і мінерали.
В сучасних камерах шокового охолодження/заморозки, доступні два режими заморожування. На нижче представлених графіках можна побачити відмінність стандартної шокової заморозки (а) від інтенсивної (б).
а) б) 
Шокове охолодження.
При шоковому охолодженні як і при шоковому заморожуванні, їжа завантажується в камеру і включається один з двох режимів охолодження. Температура в середині продукту повинна знизитися спочатку з + 70оС до - 3оС, потім вийти на рівень + 3оС. Так само як і при заморожуванні тривалість охолодження залежить від форми, розміру, щільності продукту, вологості і температури на вході. Як тільки температура знизиться до необхідного рівня + 3°С, пристрій автоматично перемикається в режим консервації та діє як звичайний холодильник. Після охолодження, продукти можна зберігати до п'яти днів (при температурі +3 оС), при необхідності протягом 5-10 хвилин блюдо відновлюється в регенераторі або пароконвектоматі.
Отже, як вже було сказано, доступні два режими шокового охолодження. Єдина відмінність в них - це інтенсивність охолодження. На нижче представлених малюнках можна побачити чим відрізняється м'яке охолодження (а) від швидкого (б).
а) б) 
Переваги шокового охолодження/заморожування..
-
Гігієнічність і бездоганна якість. Останнім часом все більш суворими стають вимоги до гігієни та безпеки кухонь громадського харчування. Сучасні санітарно-гігієнічні стандарти легше дотримуватися, маючи пристрій шокового охолодження і заморожування їжі, яке практично зводить нанівець ризик забруднення продуктів бактеріями.
-
Економія часу. Система шокового охолодження дозволить більш ефективно організувати роботу на Вашій кухні, економлячи час на приготування продуктів. Так страви можуть бути приготовлені заздалегідь (наприклад в період слабкого попиту або поза годин пік), що дозволить знизити навантаження на персонал і устаткування в пікові періоди роботи Вашого закладу, і дозволить уникнути затримок в обслуговуванні клієнтів.
-
Економія витрат. При максимально ефективному використанні регенератора/пароконвектомата і шокового охолоджувача можна в один прийом приготувати велику кількість страв, що дозволяє економити електроенергію. Витрати можна знизити і за рахунок покупки великої кількості продуктів за більш вигідними цінами, наприклад, скориставшись сезонними уцінками овочів та інших продуктів. Крім того в одній кухні можна готувати їжу для кількох підприємств громадського харчування.
-
Зменшення втрат ваги продуктів. В процесі звичайного охолодження їжі в холодильнику, продукти втрачають свою природну вологість, що крім зниження якості, призводить і до втрати ваги продукту. У шоковому охолоджувачі завдяки високій швидкості охолодження ці втрати зводяться до мінімуму. При шоковому/ударному заморожуванні їжі, рідина яка міститься в продуктах перетворюється в мікрокристали льоду, які не руйнують тканини продуктів, і тим самим виключаються втрати рідини, вітамінів і мінералів, що часто відбувається при заморожуванні продуктів звичайним способом.
-
Зменшення витрат за рахунок великої точності порцій. З камерами шокової заморозки можливо нагрівати тільки точно відміряні, окремі порції виключно під кожне замовлення. Це дає можливість зменшити втрати пов'язані з перевиробництвом і псуванням їжі.
-
Більш різноманітне меню. Охолоджену їжу можна зберігати до 5 днів, з можливістю приготування в будь-який момент часу. На відновлення буде потрібно не більше 15 хв. Така гнучкість системи дозволяє приготувати більшу кількість різних страв, і запропонувати своїм клієнтам більш різноманітне меню на вибір.
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 за ціною 416318 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Шафа шокової заморозки GEMM BCB15, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 416318 грн.
Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 416318 грн та якість товару Шафа шокової заморозки GEMM BCB15 Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Шафа шокової заморозки GEMM BCB15
-
|