Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Шафи шокової заморозки
(044) 362-40-60    (099) 141-50-50
(044) 223-67-28    (097) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (88)
Список порівняння (0)

Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05
Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05
Виробник: Tecnodom, Італія / Напруга, В: 220 / Кількість рівнів: 5 / Потужність, Вт: 1424 / Тип відтаювання: Автоматична / Термощуп: Є / Вага, кг: 92.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 750x740x890
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(3/0)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість рівнів 5
    Напруга, В 220
    Потужність, Вт 1424
    Термощуп Є
    Тип відтаювання Автоматична
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 750x740x890
    Вага, кг 92.00
    Продуктивність в режимі заморозки (+70 ...- 18С), кг/240мін. 15
    Виконання нержавіюча сталь AISI 304
    Продуктивність в режимі охолодження (+70 ... + 3С), кг/90хв. 20
    Відстань між деками, мм 70
    Розмір гастроемкости, мм 400х600 (1/1 GN)
    Всі характеристики

    Опис. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Камери шокової заморозки забезпечуюь швидке охолодження і заморозку продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованогї страви до 6-ти днів. Її поживні і органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання і окислення. Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18 ° С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирого харчової сировини), або до + 3 ° С за 90 хвилин (застосовується насамперед для продуктів приготованих, оброблених). Шафа (апарат) шокової заморозки Tecnodom ATT05 виконана всередині і зовні з нержавіючої сталі, за винятком зовнішнього бази з оцинкованої сталі. Конструкція з закругленими внутрішніми кутами. Товщина ізоляції: спінений поліуретан 40 мм. Двері, що самі закриваються, з магнітною прокладкою. Передня панель з електронною платою управління. Вентильоване охолодження. Стандартний легко знімається холодильний агрегат в тропічному виконанні (температура приміщення + 40 ° і відносна вологість 60%). ...

    Читати повністю
    Виробник: Tecnodom, Італія Tecnodom, Італія

    Інструкція. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05
    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Аксесуари для Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Код: 75230
    Направляюча для апарату шоковой заморозки Tecnodom GUABB (комплект)
    2489 грн
    Купити в наявності
    Комплект з 2 напрямних для GN 1/1 або 600х400 (до апаратів шокового заморожування ATT03/05/07/10/1520), матеріал - нержавіюча сталь..

  • Технічні характеристики. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Кількість рівнів 5
    Напруга, В 220
    Потужність, Вт 1424
    Термощуп Є
    Тип відтаювання Автоматична
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 750x740x890
    Вага, кг 92.00
    Продуктивність в режимі заморозки (+70 ...- 18С), кг/240мін. 15
    Виконання нержавіюча сталь AISI 304
    Продуктивність в режимі охолодження (+70 ... + 3С), кг/90хв. 20
    Відстань між деками, мм 70
    Розмір гастроемкости, мм 400х600 (1/1 GN)
    Виробник: Tecnodom, Італія Tecnodom, Італія

    Інструкція. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05
  • Опис. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Камери шокової заморозки забезпечуюь швидке охолодження і заморозку продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованогї страви до 6-ти днів.
    Її поживні і органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання і окислення.
    Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18 ° С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирого харчової сировини), або до + 3 ° С за 90 хвилин (застосовується насамперед для продуктів приготованих, оброблених).
    Шафа (апарат) шокової заморозки Tecnodom ATT05 виконана всередині і зовні з нержавіючої сталі, за винятком зовнішнього бази з оцинкованої сталі.
    Конструкція з закругленими внутрішніми кутами.
    Товщина ізоляції: спінений поліуретан 40 мм.
    Двері, що самі закриваються, з магнітною прокладкою.
    Передня панель з електронною платою управління.
    Вентильоване охолодження.
    Стандартний легко знімається холодильний агрегат в тропічному виконанні (температура приміщення + 40 ° і відносна вологість 60%).
    Відкривається задня решітка і знімний блок для полегшення обслуговування.
    Розморожування з функцією випарника за часом в кінці циклу.
    Цикли можна встановити за допомогою термощупа в діапазоні від + 3 ° C до -18 ° C або за часом.
    Регульовані за висотою ніжки з нержавіючої сталі (60/90 H мм).
    Підходить як для решіток GN 1/1, так і для листів 600 x 400 мм.

    В комплекті. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    • шафа шокової заморозки
    • упаковка
    • паспорт-інструкція
    • гарантія - 12 міс

    Принцип "шокової заморозки". Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Шокова заморозка.

    При шоковому заморожуванні щойно приготовані продукти поміщаються в камеру і включається один з 2-х режимів шокового заморожування.

    Протягом циклу заморозки температура в середині продукту знижується спочатку з + 70оС до 35оС, після виходить на рівень - 18 оС для тривалого зберігання продуктів. Тривалість заморозки залежить від багатьох факторів, таких як форма, розмір і щільність продукту, вологість і температура на вході. В кінці циклу заморозки, пристрій автоматично переключиться в режим консервації та працює як звичайний холодильник. У цьому випадку продукти можна зберігати до 3-х місяців.

    При швидкому заморожуванні вода, що міститься в продукті, перетворюється в мікрокристали льоду, що не порушують структуру тканин продукту. Якщо блюдо заморозити в звичайному морозильнику, утворюються великі кристали льоду, які руйнують структуру тканин продукту. У слідстві чого при розморожуванні з продуктів буде витікати сік, який містить в собі цінні вітаміни і мінерали.

    В сучасних камерах шокового охолодження/заморозки, доступні два режими заморожування. На нижче представлених графіках можна побачити відмінність стандартної шокової заморозки (а) від інтенсивної (б).

    а)  Інтенсивна шокова заморозка б) Інтенсивна шокова заморозка

    Шокове охолодження.

    При шоковому охолодженні як і при шоковому заморожуванні, їжа завантажується в камеру і включається один з двох режимів охолодження. Температура в середині продукту повинна знизитися спочатку з + 70оС до - 3оС, потім вийти на рівень + 3оС. Так само як і при заморожуванні тривалість охолодження залежить від форми, розміру, щільності продукту, вологості і температури на вході. Як тільки температура знизиться до необхідного рівня + 3°С, пристрій автоматично перемикається в режим консервації та діє як звичайний холодильник. Після охолодження, продукти можна зберігати до п'яти днів (при температурі +3 оС), при необхідності протягом 5-10 хвилин блюдо відновлюється в регенераторі або пароконвектоматі.

    Отже, як вже було сказано, доступні два режими шокового охолодження. Єдина відмінність в них - це інтенсивність охолодження. На нижче представлених малюнках можна побачити чим відрізняється м'яке охолодження (а) від швидкого (б).

    а)  М'яке охолодження б) Швидке охолодження

    Переваги шокового охолодження/заморожування..

    1. Гігієнічність і бездоганна якість. Останнім часом все більш суворими стають вимоги до гігієни та безпеки кухонь громадського харчування. Сучасні санітарно-гігієнічні стандарти легше дотримуватися, маючи пристрій шокового охолодження і заморожування їжі, яке практично зводить нанівець ризик забруднення продуктів бактеріями.
    2. Економія часу. Система шокового охолодження дозволить більш ефективно організувати роботу на Вашій кухні, економлячи час на приготування продуктів. Так страви можуть бути приготовлені заздалегідь (наприклад в період слабкого попиту або поза годин пік), що дозволить знизити навантаження на персонал і устаткування в пікові періоди роботи Вашого закладу, і дозволить уникнути затримок в обслуговуванні клієнтів.
    3. Економія витрат. При максимально ефективному використанні регенератора/пароконвектомата і шокового охолоджувача можна в один прийом приготувати велику кількість страв, що дозволяє економити електроенергію. Витрати можна знизити і за рахунок покупки великої кількості продуктів за більш вигідними цінами, наприклад, скориставшись сезонними уцінками овочів та інших продуктів. Крім того в одній кухні можна готувати їжу для кількох підприємств громадського харчування.
    4. Зменшення втрат ваги продуктів. В процесі звичайного охолодження їжі в холодильнику, продукти втрачають свою природну вологість, що крім зниження якості, призводить і до втрати ваги продукту. У шоковому охолоджувачі завдяки високій швидкості охолодження ці втрати зводяться до мінімуму. При шоковому/ударному заморожуванні їжі, рідина яка міститься в продуктах перетворюється в мікрокристали льоду, які не руйнують тканини продуктів, і тим самим виключаються втрати рідини, вітамінів і мінералів, що часто відбувається при заморожуванні продуктів звичайним способом.
    5. Зменшення витрат за рахунок великої точності порцій. З камерами шокової заморозки можливо нагрівати тільки точно відміряні, окремі порції виключно під кожне замовлення. Це дає можливість зменшити втрати пов'язані з перевиробництвом і псуванням їжі.
    6. Більш різноманітне меню. Охолоджену їжу можна зберігати до 5 днів, з можливістю приготування в будь-який момент часу. На відновлення буде потрібно не більше 15 хв. Така гнучкість системи дозволяє приготувати більшу кількість різних страв, і запропонувати своїм клієнтам більш різноманітне меню на вибір.
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 за ціною 112347 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 112347 грн.

    Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 112347 грн та якість товару Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

  • Відгуки та запитання. Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

  • Аксесуари для Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05

    Код: 75230
    Направляюча для апарату шоковой заморозки Tecnodom GUABB (комплект)
    2489 грн
    Купити в наявності
    Комплект з 2 напрямних для GN 1/1 або 600х400 (до апаратів шокового заморожування ATT03/05/07/10/1520), матеріал - нержавіюча сталь..

Товари, схожі на Шафа шокової заморозки Tecnodom ATT05
Код: 45454
78812 грн
82960 грн
Купити в наявності
Температура камери від -2 до -30°С. Об' єм камери 40л. Місткість: 3хGN 2/3.   Термощуп. Корпус виконаний з нержавіючої сталі. Вентильована система охолодження. Авторозморожування. Потужність електрична 0,52кВт. Габаритні розміри 740x700x470мм. Холодоагент..
Код: 12652
88084 грн
92720 грн
Купити в наявності
Апарат шокового заморожування BERG TSD100, завдяки кільком програмам заморожування та охолодження, використовується для підготовки до подальшого тривалого зберігання ягід, фруктів, риби, м'яса, напівфабрикатів та готових страв.   В тканинах продуктів утворюються мікрокристали льоду, ..
Код: 49785
92720 грн
96380 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Rauder SRS ATT05 на 5 рівнів призначена для дуже швидкої заморозки різноманітних продуктів всередині шафи, для запобігання розмноження небажаних мікроорганізмів. Шафа здатна як охолоджувати, так і заморожувати продукцію. Зовнішні та внутрішні стінки і двері вик..
Код: 17397
99259 грн
102480 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Hurakan HKN-BCF5M мають 4 цикли охолоджування та заморожування, 3 фази роботи у кожному циклі, можливість детального налаштування циклів і збереження потрібних вам параметрів Наявність функції ручного розморожування та переривання циклу, автовідтайки, зворотній та..
Код: 18157
108390 грн
114094 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Frosty BCF20. Корпус внутрішні поверхні шафи шокової заморозки Frosty BCF20 виконані з нержавіючої сталі. Відсік з холодильним компресором розташований в нижній частині апарату. Самозакриваючі двері. Закруглені кути конструкції для більш якісного очищення обладн..
Код: 63474
106352 грн
125120 грн
Купити в наявності
Апарат шокової заморозки Brillis VBL5-R290 – це надійний спосіб зберегти продукцію у чудовому вигляді на довгий термін. Завдяки інтенсивному заморожуванню продуктів за короткий час вдається зберегти смак та структуру. Шафа шокового заморожування може заморозити м’ясні та рибні продукти, напівфабр..
Код: 32725
114192 грн
126880 грн
Купити в наявності
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT05EA290 місткістю 5 листів GN 1/1 або 600x400 мм та розміром камери - 610x410x410 мм. Термощуп для автоматичного контролю циклу охолодження. Корпус і внутрішня поверхня виготовлені з нержавіючої сталі, міцні та не піддаються корозії. Продуктивність..
Код: 73521
121439 грн
134932 грн
Купити в наявності
Країна: Італія.   Місткість: 5 GN1/1 або 5 листів 600х400, 70мм. Продуктивність: +90...+3°С (20кг), +90...-18°С (13кг). Відстань між направляючими: 68мм. Габаритні розміри (ДхШхВ): 760x691x888мм. Потужність: 1,66кВт. Напруга 220В. Вага: 82кг. ..
Фуд-Сервіс ❶ Шафи шокової заморозки
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»