Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Шафи шокової заморозки
(044) 362-40-60    (099) 141-50-50
(044) 223-67-28    (097) 141-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (122)
Список порівняння (0)

Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

Шафа шокової заморозки GEMM BCB10
Шафа шокової заморозки GEMM BCB10
Виробник: Gemm, Італія / Напруга, В: 220 / Кількість рівнів: 10 / Потужність, Вт: 1180 / Тип відтаювання: Автоматична / Термощуп: Є / Вага, кг: 155.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 800x780x1700
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(2/0)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість рівнів 10
    Напруга, В 220
    Потужність, Вт 1180
    Термощуп Є
    Тип відтаювання Автоматична
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 800x780x1700
    Вага, кг 155.00
    Продуктивність в режимі охолодження (+90 ... + 3С), кг/90хв. 34
    Відстань між деками, мм -
    Виконання нержавіюча сталь AISI 304
    Розмір гастроемкости, мм GN 1/1 або 600х400
    Продуктивність в режимі заморозки (+90 ...- 18С), кг/240мін. 22
    Всі характеристики

    Опис. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

    Шафа (апарат) шокової заморозки GEMM BCB10: Внутрішня і зовнішня поверхня з нержавіючої сталі. Товщина ізоляції  Цифрова панель управління.   ...

    Читати повністю
    Виробник: Gemm, Італія Gemm, Італія

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

  • Технічні характеристики. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

    Кількість рівнів 10
    Напруга, В 220
    Потужність, Вт 1180
    Термощуп Є
    Тип відтаювання Автоматична
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 800x780x1700
    Вага, кг 155.00
    Продуктивність в режимі охолодження (+90 ... + 3С), кг/90хв. 34
    Відстань між деками, мм -
    Виконання нержавіюча сталь AISI 304
    Розмір гастроемкости, мм GN 1/1 або 600х400
    Продуктивність в режимі заморозки (+90 ...- 18С), кг/240мін. 22
    Виробник: Gemm, Італія Gemm, Італія

  • Опис. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

    Шафа (апарат) шокової заморозки GEMM BCB10:
    Внутрішня і зовнішня поверхня з нержавіючої сталі.
    Товщина ізоляції 
    Цифрова панель управління.
     

    В комплекті. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

    • шафа шокової заморозки
    • упаковка
    • паспорт-інструкція
    • гарантія - 12 міс

    Принцип "шокової заморозки". Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

    При шоковому заморожуванні щойно приготовані продукти поміщаються в камеру і включається один з 2-х режимів шокового заморожування.

    Протягом циклу заморозки температура в середині продукту знижується спочатку з + 70оС до 35оС, після виходить на рівень - 18 оС для тривалого зберігання продуктів. Тривалість заморозки залежить від багатьох факторів, таких як форма, розмір і щільність продукту, вологість і температура на вході. В кінці циклу заморозки, пристрій автоматично переключиться в режим консервації та працює як звичайний холодильник. У цьому випадку продукти можна зберігати до 3-х місяців.

    При швидкому заморожуванні вода, що міститься в продукті, перетворюється в мікрокристали льоду, що не порушують структуру тканин продукту. Якщо блюдо заморозити в звичайному морозильнику, утворюються великі кристали льоду, які руйнують структуру тканин продукту. У слідстві чого при розморожуванні з продуктів буде витікати сік, який містить в собі цінні вітаміни і мінерали.

    В сучасних камерах шокового охолодження/заморозки, доступні два режими заморожування. На нижче представлених графіках можна побачити відмінність стандартної шокової заморозки (а) від інтенсивної (б).

    а)  Інтенсивна шокова заморозка б) Інтенсивна шокова заморозка

    Шокове охолодження.

    При шоковому охолодженні як і при шоковому заморожуванні, їжа завантажується в камеру і включається один з двох режимів охолодження. Температура в середині продукту повинна знизитися спочатку з + 70оС до - 3оС, потім вийти на рівень + 3оС. Так само як і при заморожуванні тривалість охолодження залежить від форми, розміру, щільності продукту, вологості і температури на вході. Як тільки температура знизиться до необхідного рівня + 3°С, пристрій автоматично перемикається в режим консервації та діє як звичайний холодильник. Після охолодження, продукти можна зберігати до п'яти днів (при температурі +3 оС), при необхідності протягом 5-10 хвилин блюдо відновлюється в регенераторі або пароконвектоматі.

    Отже, як вже було сказано, доступні два режими шокового охолодження. Єдина відмінність в них - це інтенсивність охолодження. На нижче представлених малюнках можна побачити чим відрізняється м'яке охолодження (а) від швидкого (б).

    а)  М'яке охолодження б) Швидке охолодження

    Переваги шокового охолодження/заморожування..

    1. Гігієнічність і бездоганна якість. Останнім часом все більш суворими стають вимоги до гігієни та безпеки кухонь громадського харчування. Сучасні санітарно-гігієнічні стандарти легше дотримуватися, маючи пристрій шокового охолодження і заморожування їжі, яке практично зводить нанівець ризик забруднення продуктів бактеріями.
    2. Економія часу. Система шокового охолодження дозволить більш ефективно організувати роботу на Вашій кухні, економлячи час на приготування продуктів. Так страви можуть бути приготовлені заздалегідь (наприклад в період слабкого попиту або поза годин пік), що дозволить знизити навантаження на персонал і устаткування в пікові періоди роботи Вашого закладу, і дозволить уникнути затримок в обслуговуванні клієнтів.
    3. Економія витрат. При максимально ефективному використанні регенератора/пароконвектомата і шокового охолоджувача можна в один прийом приготувати велику кількість страв, що дозволяє економити електроенергію. Витрати можна знизити і за рахунок покупки великої кількості продуктів за більш вигідними цінами, наприклад, скориставшись сезонними уцінками овочів та інших продуктів. Крім того в одній кухні можна готувати їжу для кількох підприємств громадського харчування.
    4. Зменшення втрат ваги продуктів. В процесі звичайного охолодження їжі в холодильнику, продукти втрачають свою природну вологість, що крім зниження якості, призводить і до втрати ваги продукту. У шоковому охолоджувачі завдяки високій швидкості охолодження ці втрати зводяться до мінімуму. При шоковому/ударному заморожуванні їжі, рідина яка міститься в продуктах перетворюється в мікрокристали льоду, які не руйнують тканини продуктів, і тим самим виключаються втрати рідини, вітамінів і мінералів, що часто відбувається при заморожуванні продуктів звичайним способом.
    5. Зменшення витрат за рахунок великої точності порцій. З камерами шокової заморозки можливо нагрівати тільки точно відміряні, окремі порції виключно під кожне замовлення. Це дає можливість зменшити втрати пов'язані з перевиробництвом і псуванням їжі.
    6. Більш різноманітне меню. Охолоджену їжу можна зберігати до 5 днів, з можливістю приготування в будь-який момент часу. На відновлення буде потрібно не більше 15 хв. Така гнучкість системи дозволяє приготувати більшу кількість різних страв, і запропонувати своїм клієнтам більш різноманітне меню на вибір.
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 за ціною 321494 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Шафа шокової заморозки GEMM BCB10, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 321494 грн.

    Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 321494 грн та якість товару Шафа шокової заморозки GEMM BCB10 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

  • Відгуки та запитання. Шафа шокової заморозки GEMM BCB10

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Шафа шокової заморозки GEMM BCB10
Код: 20267
160791 грн
178657 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки GEMMBCE05: Внутрішня і зовнішня поверхня з нержавіючої сталі. Товщина ізоляції 60 мм; Цифрова панель управління. Комплектація: термощуп, 1 решітка. Поставляється без електр. вилки. ..
Код: 67769
160715 грн
189076 грн
Купити в наявності
Апарат шокової заморозки Brillis VBL7-R290 – це чудовий спосіб зберегти продукцію у гарному вигляді на довгий термін. Завдяки інтенсивному заморожуванню продуктів за короткий час вдається зберегти смак та структуру. Шафа шокового заморожування може заморозити м’ясні продукти, рибні, напівфабрикат..
Код: 46782
180731 грн
200812 грн
Купити в наявності
Шафа шокової заморозки Apach ASH10K LP на 10 рівнів призначена для використання на підприємствах харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування для швидкого охолодження і заморозки готової продукції та напівфабрикатів.   Шокова заморозка риби, м'яса, овочів,..
Код: 44523
208468 грн
214915 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки  TEFCOLD BLC10. До сучасних підприємств громадського харчування пред'являються все більш суворі гігієнічні вимоги. Так як, найбільшу небезпеку для тільки, що приготовленої їжі являє повільне і довільне охолодження, що приводить до швидкого розмноження бактерій і..
Код: 50506
197640 грн
219600 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Tecnodom ATT10 Внутрішня і зовнішня поверхня з нержавіючої сталі. Закруглені внутрішні кути. Ізоляція зі спіненого поліуретану товщиною 40 мм; Двері, що самозакриваються, з магнітною прокладкою; Передня панель з електронним пультом управління; ..
Код: 94059
216687 грн
228091 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Frosty BCF60 Корпус внутрішні поверхні шафи шокової заморозки Frosty BCF60 виконані з нержавіючої сталі. Відсік з холодильним компресором розташований в нижній частині апарату. Самозакриваючі двері. Закруглені кути конструкції для більш якісного очищення обладна..
Код: 48000
238655 грн
251216 грн
Купити в наявності
Шафа шокового охолодження/заморозки Samaref PO 5T PL використовується для швидкого охолодження або заморозки продуктів. Виготовлена з нержавіючої сталі, стійка до корозії та перепадів температури, марки AISI 304.   Ручки по всій висоті дверей. Ніжки регульовані по висоті. ..
Код: 52146
283040 грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки  TEFCOLD BLC14. До сучасних підприємств громадського харчування пред'являються все більш суворі гігієнічні вимоги. Так як, найбільшу небезпеку для тільки, що приготовленої їжі являє повільне і довільне охолодження, що приводить до швидкого розмноження бактерій і..
Фуд-Сервіс ❶ Шафи шокової заморозки
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»