Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Шафи шокової заморозки
(044) 362-40-60    (099) 141-50-50
(044) 223-67-28    (097) 141-50-50
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (98)
Список порівняння (0)

Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H
Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H
Виробник: Angelo Po, Италия / Напруга, В: 220 / Кількість рівнів: 5 / Потужність, Вт: 1400 / Тип відтаювання: Автоматична / Термощуп: Є / Вага, кг: 120.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 1000x810x680
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(2/0)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість рівнів 5
    Напруга, В 220
    Потужність, Вт 1400
    Термощуп Є
    Тип відтаювання Автоматична
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 1000x810x680
    Вага, кг 120.00
    Відстань між рівнями, мм 68
    Виконання нержавіюча сталь AISI 304
    Розмір гастроємності, мм 400х600 (1/1 GN)
    Продуктивність в режимі охолодження (+90 ... + 3С), кг/цикл 16
    Продуктивність в режимі заморозки (90 ...- 18С), кг/цикл 10
    Всі характеристики

    Опис. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

    Шафа (апарат) шокової заморозки Angelo Po BF51H. На апарат можна ставити пароконвекційні печі на 6 або 10 рівнів. Електронне керування, жидкокристалический дисплей, багатоточковий термощуп. До сучасних підприємств громадського харчування пред'являються все більш суворі гігієнічні вимоги. Так як, найбільшу небезпеку для тільки, що приготовленої їжі являє повільне і довільне охолодження, що приводить до швидкого розмноження бактерій і подальшого псування продуктів з можливими наслідками для здоров'я. Гаряча їжа повинна бути використана відразу після приготування і не пізніше 3-х годин після закінчення термообробки. Є два способи "зберегти" готову страву: 1. Помістити її в теплову шафа (вітрину) або регенератор для підтримання її в гарячому стані. При зберіганні їжі в регенераторі з парозволоженням їжа залишається теплою, при цьому не пересихає і не втрачає смакових якостей; 2) другий спосіб - помістити готовий продукт в камеру шокової заморозки, вибрати оптимальний режим, який Вам найбільше підходить в даний момент і після закінчення процесу шокової заморозки, спокійно зберігати ...

    Читати повністю
    Виробник: Angelo Po, Італія Angelo Po, Італія

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

  • Технічні характеристики. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

    Кількість рівнів 5
    Напруга, В 220
    Потужність, Вт 1400
    Термощуп Є
    Тип відтаювання Автоматична
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 1000x810x680
    Вага, кг 120.00
    Відстань між рівнями, мм 68
    Виконання нержавіюча сталь AISI 304
    Розмір гастроємності, мм 400х600 (1/1 GN)
    Продуктивність в режимі охолодження (+90 ... + 3С), кг/цикл 16
    Продуктивність в режимі заморозки (90 ...- 18С), кг/цикл 10
    Виробник: Angelo Po, Італія Angelo Po, Італія

  • Опис. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

    Шафа (апарат) шокової заморозки Angelo Po BF51H. На апарат можна ставити пароконвекційні печі на 6 або 10 рівнів. Електронне керування, жидкокристалический дисплей, багатоточковий термощуп.
    До сучасних підприємств громадського харчування пред'являються все більш суворі гігієнічні вимоги. Так як, найбільшу небезпеку для тільки, що приготовленої їжі являє повільне і довільне охолодження, що приводить до швидкого розмноження бактерій і подальшого псування продуктів з можливими наслідками для здоров'я. Гаряча їжа повинна бути використана відразу після приготування і не пізніше 3-х годин після закінчення термообробки. Є два способи "зберегти" готову страву:

    1. Помістити її в теплову шафа (вітрину) або регенератор для підтримання її в гарячому стані. При зберіганні їжі в регенераторі з парозволоженням їжа залишається теплою, при цьому не пересихає і не втрачає смакових якостей;
    2) другий спосіб - помістити готовий продукт в камеру шокової заморозки, вибрати оптимальний режим, який Вам найбільше підходить в даний момент і після закінчення процесу шокової заморозки, спокійно зберігати продукт тривалий час. Як тільки виникне потреба в збереженому блюді необхідно перемістити блюдо в регенератор або пароконвектомат і в режимі регенерації протягом 5 хвилин Ви отримаєте готовий продукт, готовий до вживання, що повністю зберіг смак, запах і вагу.

    Камера шокової заморозки дуже швидко знижує температуру всередині продукту, попереджаючи тим самим небажане розмноження мікроорганізмів. Охолоджена таким чином їжа зберігає свої природні: вологість, колір, смак і аромат. А кухня може гарантувати своїм клієнтам найвищу якість їжі. Якщо приготовлену їжу поставити охолоджуватися в звичайний холодильник/морозильну камеру, крім ризику забруднення бактеріями, почнеться випаровування води, що набагато знизить якість страви, не кажучи вже про шкоду для подібного обладнання. Більш того тривалість процесу охолодження в звичайному холодильнику набагато більше, ніж в камері шокової заморозки.

    Камери шокової заморозки виробляють швидке зниження і заморозку продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованого блюдо до 6-ти днів.
    Його поживні і органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання і окислення.
    Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18°С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до + 3°С за 90 хвилин (застосовується насамперед для продуктів приготованих, оброблених).

    В комплекті. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

    • шафа шокової заморозки
    • упаковка
    • паспорт-інструкція
    • гарантія - 12 міс

    Принцип "шокової заморозки". Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

    Шокова заморозка.

    При шоковому заморожуванні щойно приготовані продукти поміщаються в камеру і включається один з 2-х режимів шокового заморожування.

    Протягом циклу заморозки температура в середині продукту знижується спочатку з + 70оС до 35оС, після виходить на рівень - 18 оС для тривалого зберігання продуктів. Тривалість заморозки залежить від багатьох факторів, таких як форма, розмір і щільність продукту, вологість і температура на вході. В кінці циклу заморозки, пристрій автоматично переключиться в режим консервації та працює як звичайний холодильник. У цьому випадку продукти можна зберігати до 3-х місяців.

    При швидкому заморожуванні вода, що міститься в продукті, перетворюється в мікрокристали льоду, що не порушують структуру тканин продукту. Якщо блюдо заморозити в звичайному морозильнику, утворюються великі кристали льоду, які руйнують структуру тканин продукту. У слідстві чого при розморожуванні з продуктів буде витікати сік, який містить в собі цінні вітаміни і мінерали.

    В сучасних камерах шокового охолодження/заморозки, доступні два режими заморожування. На нижче представлених графіках можна побачити відмінність стандартної шокової заморозки (а) від інтенсивної (б).

    а)  Інтенсивна шокова заморозка б) Інтенсивна шокова заморозка

    Шокове охолодження.

    При шоковому охолодженні як і при шоковому заморожуванні, їжа завантажується в камеру і включається один з двох режимів охолодження. Температура в середині продукту повинна знизитися спочатку з + 70оС до - 3оС, потім вийти на рівень + 3оС. Так само як і при заморожуванні тривалість охолодження залежить від форми, розміру, щільності продукту, вологості і температури на вході. Як тільки температура знизиться до необхідного рівня + 3°С, пристрій автоматично перемикається в режим консервації та діє як звичайний холодильник. Після охолодження, продукти можна зберігати до п'яти днів (при температурі +3 оС), при необхідності протягом 5-10 хвилин блюдо відновлюється в регенераторі або пароконвектоматі.

    Отже, як вже було сказано, доступні два режими шокового охолодження. Єдина відмінність в них - це інтенсивність охолодження. На нижче представлених малюнках можна побачити чим відрізняється м'яке охолодження (а) від швидкого (б).

    а)  М'яке охолодження б) Швидке охолодження

    Переваги шокового охолодження/заморожування..

    1. Гігієнічність і бездоганна якість. Останнім часом все більш суворими стають вимоги до гігієни та безпеки кухонь громадського харчування. Сучасні санітарно-гігієнічні стандарти легше дотримуватися, маючи пристрій шокового охолодження і заморожування їжі, яке практично зводить нанівець ризик забруднення продуктів бактеріями.
    2. Економія часу. Система шокового охолодження дозволить більш ефективно організувати роботу на Вашій кухні, економлячи час на приготування продуктів. Так страви можуть бути приготовлені заздалегідь (наприклад в період слабкого попиту або поза годин пік), що дозволить знизити навантаження на персонал і устаткування в пікові періоди роботи Вашого закладу, і дозволить уникнути затримок в обслуговуванні клієнтів.
    3. Економія витрат. При максимально ефективному використанні регенератора/пароконвектомата і шокового охолоджувача можна в один прийом приготувати велику кількість страв, що дозволяє економити електроенергію. Витрати можна знизити і за рахунок покупки великої кількості продуктів за більш вигідними цінами, наприклад, скориставшись сезонними уцінками овочів та інших продуктів. Крім того в одній кухні можна готувати їжу для кількох підприємств громадського харчування.
    4. Зменшення втрат ваги продуктів. В процесі звичайного охолодження їжі в холодильнику, продукти втрачають свою природну вологість, що крім зниження якості, призводить і до втрати ваги продукту. У шоковому охолоджувачі завдяки високій швидкості охолодження ці втрати зводяться до мінімуму. При шоковому/ударному заморожуванні їжі, рідина яка міститься в продуктах перетворюється в мікрокристали льоду, які не руйнують тканини продуктів, і тим самим виключаються втрати рідини, вітамінів і мінералів, що часто відбувається при заморожуванні продуктів звичайним способом.
    5. Зменшення витрат за рахунок великої точності порцій. З камерами шокової заморозки можливо нагрівати тільки точно відміряні, окремі порції виключно під кожне замовлення. Це дає можливість зменшити втрати пов'язані з перевиробництвом і псуванням їжі.
    6. Більш різноманітне меню. Охолоджену їжу можна зберігати до 5 днів, з можливістю приготування в будь-який момент часу. На відновлення буде потрібно не більше 15 хв. Така гнучкість системи дозволяє приготувати більшу кількість різних страв, і запропонувати своїм клієнтам більш різноманітне меню на вибір.
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H за ціною 243024 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H в нашому інтернет-магазині продається за ціною 243024 грн.

    Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 243024 грн та якість товару Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

  • Відгуки та запитання. Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Шафа шокової заморозки Angelo Po BF51H
Код: 88837
112347грн
124830грн
Купити в наявності
Камери шокової заморозки забезпечуюь швидке охолодження і заморозку продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованогї страви до 6-ти днів. Її поживні і органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ..
Код: 63474
106352грн
125120грн
Купити в наявності
Апарат шокової заморозки Brillis VBL5-R290 – це надійний спосіб зберегти продукцію у чудовому вигляді на довгий термін. Завдяки інтенсивному заморожуванню продуктів за короткий час вдається зберегти смак та структуру. Шафа шокового заморожування може заморозити м’ясні та рибні продукти, напівфабр..
Код: 32725
114192грн
126880грн
Купити в наявності
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT05EA290 місткістю 5 листів GN 1/1 або 600x400 мм та розміром камери - 610x410x410 мм. Термощуп для автоматичного контролю циклу охолодження. Корпус і внутрішня поверхня виготовлені з нержавіючої сталі, міцні та не піддаються корозії. Продуктивність..
Код: 73521
121439грн
134932грн
Купити в наявності
Країна: Італія.   Місткість: 5 GN1/1 або 5 листів 600х400, 70мм. Продуктивність: +90...+3°С (20кг), +90...-18°С (13кг). Відстань між направляючими: 68мм. Габаритні розміри (ДхШхВ): 760x691x888мм. Потужність: 1,66кВт. Напруга 220В. Вага: 82кг. ..
Код: 99629
128686грн
142984грн
Купити в наявності
Країна: Італія.   Місткість: 5 GN1/1 або 5 листів 600х400, 70мм. Продуктивність: +90...+3°С (20кг), +90...-18°С (13кг). Функція автовідтайки. Відстань між направляючими: 68мм. Габарити нетто (без пакування) ШхГхВ 760х691х888мм. Потужність: 1,66кВт. Напруга 220..
Код: 17392
139080грн
146400грн
Купити в наявності
Температура камери від -2 до -30°С. Об' єм камери 240л. Місткість: 10хGN 1/1 або 10 дек 600х400. Відстань між направляючимми 65мм. Термощуп. Корпус виконаний з нержавіючої сталі. Вентильована система охолодження. Авторозморожування. Потужність електрична 1,2кВт. ..
Код: 32846
141520грн
148840грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Rauder SRS ATT10 на 10 рівнів призначена для дуже швидкої заморозки різноманітних продуктів всередині шафи, для запобігання розмноження небажаних мікроорганізмів. Шафа здатна як охолоджувати, так і заморожувати продукцію. Зовнішні та внутрішні стінки і двері ви..
Код: 25034
141537грн
148986грн
Купити в наявності
Шафа (апарат) шокової заморозки Frosty BCF40 Корпус внутрішні поверхні шафи шокової заморозки Frosty BCF40 виконані з нержавіючої сталі. Відсік з холодильним компресором розташований в нижній частині апарату. Самозакриваючі двері. Закруглені кути конструкції для більш якісного очищення обладна..
Фуд-Сервіс ❶ Шафи шокової заморозки
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»