Обладнання для приготування та продажу вареної кукурудзи

Варена кукурудза на протязі багатьох десятиліть є одним з улюблених продуктів багатьох дорослих і дітей в кінці літа і початку осені, тобто в період збирання врожаю цього овоча. Кукурудза не просто має високі смакові якості, але і дуже корисна для людини.
Сьогодні важливо те, що кукурудза при вирощуванні і удобренні грунту ніколи не накопичує в собі ніяких хімічних речовин. Кукурудза, як і гречка, відноситься до екологічно чистих продуктів. У качані кукурудзи міститься величезна кількість вітамінів, в тому числі і вітамін В4, холін. Вітамін В4 - це вітамін, який відповідає за клітинне здоров'я людини. Крім того, цей вітамін робить рівень холестерину нормальним, а також відповідає за нормальний темп обміну речовин і за функціонування нервової системи. Дуже багато овочів і фруктів «грішать» тим, що при варінні вони втрачають основну частину своїх корисних речовин. З кукурудзою такого ніколи не трапляється. Особливість цієї зернової культури в тому, що навіть після термічної обробки оболонка зерен не буде зруйнована.
На сьогоднішній день виробники кукурудзи пропонують її не тільки у вигляді качанів, але і у вигляді зерна. Виведено спеціальні солодкі сорти. Качани або зерна кукурудзи пропонуються в замороженому вигляді, які легко зберігати і використовувати в приготуванні.
Найбільш популярними місцями споживання кукурудзи є фуд-корти торгових центрів, пляжі, набережні, парки та ін., популярні місця відпочинку.
Зерно або качани кукурудзи найкращим чином варяться на пару. В комерції для цього застосовують
професійні кукурузоварки-пароварки. Пароварка може бути вбудована в стільницю барної стійки або в пересувний візок для автономної установки в будь-якому місці.
Кукурудза в качанах або в зерні вариться в спеціальному перфорованому кошику, якою укомплектована пароварка. Качани варяться в вертикальному положенні, а зерно насипом.
Вода закипає в ємності апарату і пар, піднімаючись вгору, огортає кукурудзу. За рахунок спеціальної сферичної форми кришки, аромат кукурудзи накопичується під нею і виходить при відкриванні, приваблюючи клієнтів.
Велика частина професійних кукурузоварок виробляються турецькими заводами Uret, Pimak и Ekogay.
Пароварки заводу Uret є найбільш якісними і представлені в широкому діапазоні типорозмірів, розрахованих на обсяг від 12 до 50 літрів води. Пароварки Uret мають цільнотягнутий корпус з харчової нержавіючої сталі, відкритий ТЕН з неіржавіючої сталі, зливний кран. Наявність відкритого ТЕНу є важливим фактором для кукурузоварок, так як це значно прискорює час закипання води і заощаджує електроенергію.
Наявність зливного крана, також має важливе значення, при встановленні кукурузоварки в стільницю, так як в кінці зміни не потрібно виймати апарат з ніші, а досить повернути кран і злити воду в каналізацію, попередньо з'єднавши його шлангом з каналізацією.
Апарати заводу Uret і Pimak мають сферичну кришку з полірованої харчової нержавіючої сталі. Кришка є видимою для покупців частиною пароварки, тому її зовнішній вигляд має велике значення.
Пароварки заводів Pimak подібні кукурузоваркам Uret, але виконані менш якісно. Апарати Ekogay є обладнання економ класу, вони виготовляються на базі кип'ятильників і не мають зливного крану, а кришка має плоску форму.
В нашій компанії Ви можете придбати
якісні кукурузоварки з гарантією і отримати всю необхідну інформацію. Також в нашому асортименті
великий вибір візків для торгівлі кукурудзою.
З радістю відповімо на всі запитання й будемо раді Вас бачити в числі наших покупців. З повагою колектив компанії "Фуд-сервіс"