Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Газові плити PIMAK. Увага до деталей.

Газові плити PIMAK. Увага до деталей.
24 Листопада 2007 - 12:11 Переглядів: 3577

Газові плити набувають все більшого поширення на виробничих кухнях, що пов'язано з очевидними перевагами використання газового джерела нагріву замість електричного. Серед них головними є: більш низька вартість експлуатації (економія на рахунках за електрику досягає 70%); менший час нагрівання - немає необхідності тримати плиту в постійно включеному стані, що є додатковим фактором забезпечення комфортних умов роботи на кухні; більш висока температура нагріву в місці контакту посуду з джерелом нагрівання (скорочення часу приготування на 30%)

Пальник PIMAK герметично вбудований в робочу поверхню плити, що повністю виключає потрапляння потьоків їжі в місця, недоступні для очищення. Для запобігання потрапляння потьоків їжі на пристрій п'єзозапалу останнім закрито екраном з нержавіючої сталі.

Типовою проблемою газових пальників є ризик випадкового заливання пілотного полум'я або блокування інжектору пілотного полум'я, що пов'язано з попаданням води, потьоків всередину пальника і зменшенням доступу повітря, що підводиться до інжектору. Для вирішення цієї проблеми PIMAK застосувало оригінальну конструкцію похилого повітреподавача, встановленого над інжектором, що повністю виключає закупорку останнього в результаті випадкового попадання потьоків всередину конструкції. Збільшення ККД пальника досягається шляхом спеціально розрахованого кута нахилу форсунок, що дозволяє отримати максимальну температуру в місці контакту полум'я з посудом при будь-якому положенні регулятора інтенсивності горіння.

Наступним дуже важливим елементом, що впливає на зручність роботи і продуктивність праці за плитою, є конструкція і форма упорів, які використовуються для установки посуду. У всіх плитах PIMAK з відкритим полум'ям використовуються спеціально спроектовані знімні чавунні упори з вісьмома напрямними, що сходяться до конфорці. Така конструкція дозволяє стійко розміщувати на поверхні плити посуд діаметром від 12 см без додаткових пристосувань. Утворена вставками робоча поверхня плити дозволяє вільно пересувати посуд як у випадку суцільного настилу. Масив чавуну служить, з одного боку, для додаткової акумуляції теплового випромінювання і дає більш рівномірне температурне поле на поверхні нагрівання посуду, з іншого боку, чавун запобігає надмірний нагрів простору всередині плити, збільшуючи термін служби всіх робочих елементів.

Просте прибирання плити досягається шляхом використання в якості робочої поверхні цільноштампованих ванн або спеціальних висувних піддонів з нержавіючої сталі.

З газовими плитами турецької компанії PIMAK Ви можете ознайомитися в цьому розділі.

<Здесь будет блок товаров>

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»