Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (3)
Список порівняння (0)

Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий

Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий
Виробник: ORVED, Італія / Об'єм ванни, л: 11 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 850 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.70 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 290x360x290
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(1/0)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Наявність крана Без крана
    Об'єм ванни, л 11
    Потужність, Вт 850
    Спосіб використання Наливний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 290x360x290
    Вага, кг 7.70
    Температура, ˚С від 30˚ до 99˚С крок 0,5˚С
    Всі характеристики

    Опис. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий

    Если Вас заинтересовала данная модель, звоните по телефонам 383-12-60, (067) 500-43-27.

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консерв...

    Читати повністю
    Виробник: ORVED, Італія ORVED, Італія

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

  • Технічні характеристики. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий

    Матеріал корпуса метал/пластик
    Наявність крана Без крана
    Об'єм ванни, л 11
    Потужність, Вт 850
    Спосіб використання Наливний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 290x360x290
    Вага, кг 7.70
    Температура, ˚С від 30˚ до 99˚С крок 0,5˚С
    Виробник: ORVED, Італія ORVED, Італія

  • Опис. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий

    Если Вас заинтересовала данная модель, звоните по телефонам 383-12-60, (067) 500-43-27.

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    Більш тривалий термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
    Термін придатності при технології приготування Sous Vide
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий за ціною 21716 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий в нашому інтернет-магазині продається за ціною 21716 грн.

    Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 21716 грн та якість товару Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий

  • Відгуки та запитання. Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Апарат Sous vide SVS-10LS побутовий
Код: 19614
15128грн
16202грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Код: 24817
18007грн
20008грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість ..
Код: 19645
20901грн
23223грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 78526
26108грн
28400грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 63226
27143грн
30158грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 87758
27834грн
30927грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»