Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (33)
Список порівняння (0)

Апарат Sous vide SARO Salerno

Апарат Sous vide SARO Salerno
Апарат Sous vide SARO Salerno Апарат Sous vide SARO Salerno
Виробник: Saro, Німеччина / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 700 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 12.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 360x578x300
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(3/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Наявність крана З краном
    Об'єм ванни, л 22
    Потужність, Вт 700
    Спосіб використання Наливний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 360x578x300
    Вага, кг 12.00
    Температура, ˚С від 45˚ до 95˚ крок 0,1˚С
    Всі характеристики

    Опис. Апарат Sous vide SARO Salerno

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання. Скорочення втрат М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д. Більш тривалий термін придатності При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з н...

    Читати повністю
    Виробник: Saro, Німеччина Saro, Німеччина

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Апарат Sous vide SARO Salerno

     

    Відео. Апарат Sous vide SARO Salerno

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua

    Аксесуари для Апарат Sous vide SARO Salerno

    Код: 80156
    Кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448
    6720 грн
    Купити в наявності
    Верхня кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448 GN1/1 ..

    ЗІП для Апарат Sous vide SARO Salerno

    Код: 80156
    Кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448
    6720 грн
    Купити в наявності
    Верхня кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448 GN1/1 ..

  • Технічні характеристики. Апарат Sous vide SARO Salerno

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Наявність крана З краном
    Об'єм ванни, л 22
    Потужність, Вт 700
    Спосіб використання Наливний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 360x578x300
    Вага, кг 12.00
    Температура, ˚С від 45˚ до 95˚ крок 0,1˚С
    Виробник: Saro, Німеччина Saro, Німеччина

  • Опис. Апарат Sous vide SARO Salerno

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
    Скорочення втрат
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    Більш тривалий термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
    Термін придатності при технології приготування Sous Vide:
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів.
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Апарат Sous vide SARO Salerno звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Апарат Sous vide SARO Salerno за ціною 24496 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Апарат Sous vide SARO Salerno та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Апарат Sous vide SARO Salerno, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Апарат Sous vide SARO Salerno в нашому інтернет-магазині продається за ціною 24496 грн.

    Апарат Sous vide SARO Salerno доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Апарат Sous vide SARO Salerno може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Апарат Sous vide SARO Salerno гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 24496 грн та якість товару Апарат Sous vide SARO Salerno Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Апарат Sous vide SARO Salerno

     

    Видео. Апарат Sous vide SARO Salerno

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Апарат Sous vide SARO Salerno

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

  • Аксесуари для Апарат Sous vide SARO Salerno

    Код: 80156
    Кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448
    6720 грн
    Купити в наявності
    Верхня кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448 GN1/1 ..

    ЗІП для Апарат Sous vide SARO Salerno

    Код: 80156
    Кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448
    6720 грн
    Купити в наявності
    Верхня кришка на апарат SOUS VIDE HENDI 225448 GN1/1 ..

Товари, схожі на Апарат Sous vide SARO Salerno
Код: 19614
15128грн
16202грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Код: 24817
18007грн
20008грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість ..
Код: 19645
20901грн
23223грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 78526
26108грн
28400грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 63226
27143грн
30158грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 87758
27834грн
30927грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 10016
33184грн
36111грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»