Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (1)
Список порівняння (0)

Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 14 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 1.15 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 5.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 390x360x300
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(2/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Наявність крана Без крана
    Об'єм ванни, л 14
    Потужність, Вт 1.15
    Спосіб використання Наливний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 390x360x300
    Вага, кг 5.00
    Количество программ приготовления 5
    Температурна система C° / F°
    Температура, ˚С від 40˚ до 115˚С крок 0,2˚С
    Всі характеристики

    Опис. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д. Більш тривалий термін придатн...

    Читати повністю
    Виробник: Sirman, Італія Sirman, Італія

    Інструкція. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

     

    Відео. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

    Матеріал корпуса Нерж. сталь
    Наявність крана Без крана
    Об'єм ванни, л 14
    Потужність, Вт 1.15
    Спосіб використання Наливний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 390x360x300
    Вага, кг 5.00
    Количество программ приготовления 5
    Температурна система C° / F°
    Температура, ˚С від 40˚ до 115˚С крок 0,2˚С
    Виробник: Sirman, Італія Sirman, Італія

    Інструкція. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
  • Опис. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    Більш тривалий термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
    Термін придатності при технології приготування Sous Vide
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина - 25-30 днів
    Телятина - 25-30 днів
    Свинина - 15-18 днів
    М'ясо птиці - 10-18 днів
    Овочі - до 45 днів

    SOUS VIDE
    для приготування при низькій температ.
    температура від 20˚ до 100˚ крок 0,3˚С
    корпус - нерж.сталь

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 за ціною 27143 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 27143 грн.

    Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 27143 грн та якість товару Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

     

    Видео. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
Код: 19614
15128грн
16202грн
Купити в наявності
Контейнер формату GN1/1 ідеально підійде для приготування страв за допомогою апарату низькотемпературного приготування APACH ASV2 . Має зручну кришку для підтримки оптимальної температури. Виготовлений з нержавіючої сталі...
Код: 24817
18007грн
20008грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза години пік. Дає можливість ..
Код: 19645
20901грн
23223грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 78526
26108грн
28400грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 87758
27834грн
30927грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія ..
Код: 10016
33184грн
36111грн
Купити в наявності
Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія п..
Код: 65255
37112грн
41480грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 044 383-12-60, (067) 500-43-27. • Високоточний нагрівач з регулюванням температури. • Дисплей робочої температури. • 20 програм, що зберігаються. • Конструкція з нержавіючої сталі з рівнем захисту IP X3. • Захисний пристрій вим..
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»