Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Вакуумна упаковка
(044) 223-67-28    (097) 141-50-50
(063) 341-50-50    (099) 141-50-50
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (27)
Список порівняння (0)

Апарат Sous vide Easysoft Sirman

Апарат Sous vide Easysoft Sirman
Апарат Sous vide Easysoft Sirman Апарат Sous vide Easysoft Sirman Апарат Sous vide Easysoft Sirman Апарат Sous vide Easysoft Sirman
Виробник: Sirman, Італія / Наявність крана: Без крана / Матеріал корпуса: Алюміній / Тип вакуумування: камерний / Дисплей: LED / Об'єм ванни, л: 15 / Потужність, Вт: 1700 / Довжина зварювальної планки, мм: 280 / Продуктивність насоса, л/хв: 667 / Вага, кг: 27.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 695x560x257
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(5/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Дисплей LED
    Довжина зварювальної планки, мм 280
    Матеріал корпуса Алюміній
    Наявність крана Без крана
    Об'єм ванни, л 15
    Потужність, Вт 1700
    Продуктивність насоса, л/хв 667
    Тип вакуумування камерний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 695x560x257
    Вага, кг 27.00
    E1, мм 340
    F, мм 264
    G, мм 708
    Температурна система C° / F°
    Кількість програм приготування 5
    Температура, ˚С от 40˚ до 115˚С шаг 0,2˚С
    С, мм 685
    Всі характеристики

    Опис. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27. Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через всихання. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок з...

    Читати повністю
    Виробник: Sirman, Італія Sirman, Італія

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

    Фотографії. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

     

    Відео. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    Дисплей LED
    Довжина зварювальної планки, мм 280
    Матеріал корпуса Алюміній
    Наявність крана Без крана
    Об'єм ванни, л 15
    Потужність, Вт 1700
    Продуктивність насоса, л/хв 667
    Тип вакуумування камерний
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 695x560x257
    Вага, кг 27.00
    E1, мм 340
    F, мм 264
    G, мм 708
    Температурна система C° / F°
    Кількість програм приготування 5
    Температура, ˚С от 40˚ до 115˚С шаг 0,2˚С
    С, мм 685
    Виробник: Sirman, Італія Sirman, Італія

  • Опис. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте за телефонами 383-12-60, (067) 500-43-27.
    Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

    Скорочення втрат
    М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через всихання. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
    Особливості:
    Відмінне поєднання камерного вакуумного пакувальника і варильного пристрою на низьких температурах.
    Вакуумний пакувальник компактний і швидкий, призначений для упаковки невеликих порцій.
    - Простота настройки часу вакууму і запаювання.
    - Зварювальна планка легко знімається.
    - Витяжний насос Busch.
    - Вивід відсотка вакууму і залишкового часу.
    - Запам'ятовування останньої настройки.
    - Лічильник циклів і лічильник застосування насоса.
    - Попередній нагрів насоса і цикл очищення масла.
    - Повідомлення про зміну масла.
    - Ручний підйом кришки.
    - Чаша з нержавіючої сталі AISI 304.
    Статичний апарат для приготування на низьких температурах.
    - Потужні контактні посилені нагрівальні елементи на дні чаші.
    - Чаша з нержавіючої сталі AISI 304.
    - Електронна система контролю температури з виведенням температури і часу роботи.
    - Та ж система контролю Softcooker з дельтою T 0,2°C.
    - Звуковий сигнал досягнення температури.
    - Звуковий сигнал завершення часу приготування.
    Більш тривалий термін придатності
    При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
    Термін придатності при технології приготування Sous Vide
    Риба - 4-6 днів
    Яловичина – 25-30 днів
    Телятина – 25-30 днів
    Свинина – 15-18 днів
    М'ясо птиці – 10-18 днів
    Овочі – до 45 днів

    SOUS VIDE
    для приготування при низькій температ.
    можливий об’єм ємності до 50 літрів (купується окремо)
    температура від 20˚ до 100˚ крок 0,3˚С
    корпус - нерж.сталь.

    Аксесуари. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    марміт глибиною 200 мм до 50л
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Апарат Sous vide Easysoft Sirman звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Апарат Sous vide Easysoft Sirman за ціною 93696 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Апарат Sous vide Easysoft Sirman та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Апарат Sous vide Easysoft Sirman, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Апарат Sous vide Easysoft Sirman в нашому інтернет-магазині продається за ціною 93696 грн.

    Апарат Sous vide Easysoft Sirman доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Апарат Sous vide Easysoft Sirman може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Апарат Sous vide Easysoft Sirman гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 93696 грн та якість товару Апарат Sous vide Easysoft Sirman Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

     

    Видео. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Апарат Sous vide Easysoft Sirman

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Апарат Sous vide Easysoft Sirman
Код: 58460
40443грн
47580грн
Купити в наявності
Країна походження Китай. Ширина шва 1см. Довжина шва 40см. Габарити камери 42х44х13см. Потужність 1кВт. Напруга 220В. ..
Код: 18346
46683грн
49140грн
Купити в наявності
Вакуумно-пакувальна машина GoodFood VMP400DSB напівавтоматича настільна це обладнання для герметизації та вакуумування продуктів, яке використовується на підприємствах громадського харчування та в торговельних залах. Подвійна запаювальна планка.   Одна камера розміром 440х420х70 ..
Код: 56000
48214грн
50752грн
Купити в наявності
Вакууматор камерний Berg DZ-400/ZT вакуумно-пакувальна машина 1 планка використовується для пакування різноманітної продукції, яка за габаритами може поміститися в його камері, в тому числі підходить для вакуумування сипучих, пастоподібних та рідких продуктів.   Довжина зварної планк..
Код: 61702
50996грн
53680грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте 383-12-60, (067) 500-43-27. Машини вакуумної упаковки камерного типу широко використовуються в харчовій промисловості, кулінарії і в сфері торгівлі від маленьких магазинів до великих харчових виробництв (м'ясо, птиця, риба, сир, овочі і т.д.) Пр..
Код: 94831
51089грн
53778грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте 044 383-12-60, (067) 500-43-27. Вакуумний пакувальник має вологозахисну панель управління, повністю автоматичний цикл упаковки і автоматичне включення від магнітокерованого контакту. Мікропроцесор вакуумного пакувальника має 10 програм. Ва..
Код: 25992
53129грн
55925грн
Купити в наявності
Вакуумний пакувальник FROSTY VM400TE/B з двома запаювальними планками має вологозахисну панель управління, повністю автоматичний цикл упаковки і автоматичне включення від магнітокерованого контакту. Мікропроцесор вакуумного пакувальника має 10 програм. Вакуумна камера виготовлена за безш..
Код: 17119
48898грн
56323грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте 044 383-12-60, (067) 500-43-27. Вакуумний пакувальник має вологозахисну панель управління, повністю автоматичний цикл упаковки і автоматичне включення від магнітокерованого контакту. Мікропроцесор вакуумного пакувальника має 10 програм. Ва..
Код: 52732
51079грн
56754грн
Купити в наявності
Якщо Вас зацікавила дана модель, телефонуйте 044 383-12-60, (067) 500-43-27. Вакуумний пакувальник має вологозахисну панель управління, повністю автоматичний цикл упаковки і автоматичне включення від магнітокерованого контакту. Мікропроцесор вакуумного пакувальника має 10 програм. Ва..
Фуд-Сервіс ❶ Вакуумна упаковка
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»