Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
Компанія Robot-Coupe існує з 1960 року і весь цей час спеціалізується на розробці та виробництві професійного електромеханічного кухонного обладнання. Зараз компанія пропонує 8 груп і 70 моделей обладнання для підприємств різних форматів:
· кафе-барів-бістро-ресторанів-готелів;
· їдальнях навчальних закладів, підприємств та армії;
· харчоблоків лікарень і будинків престарілих;
· невеликих харчових виробництв - м'ясо-ковбасних, плодоовочевих, кондитерських, включаючи виробництво шоколадних виробів;
· фабрик-кухонь кейтерингових компаній і супермаркетів.
Чітко спеціалізуючись в обраній галузі, компанія постійно вдосконалює моделі, розробляє і пропонує ринку новинки та інвестує в розвиток власного виробництва. Основних груп обладнання п'ять: овочерізки, куттери, процесори, Бліксери і ручні міксери.
ОВОЧЕРІЗКИ
ROBOT-COUPE
Необхідність в овочерізці виникає при великих обсягах, коли ручна нарізка забирає багато часу. Окупність овочерізки можна порахувати, зіставивши її вартість з витратами на персонал, що забезпечує таку ж продуктивність.
Наприклад, одна людина працюючи в день CL50 45 хвилин (0,75 людино / год) забезпечує таку ж кількість нарізки, яке дають 2 людини, працюючи вручну протягом 2 годин (4 людино / години в день, при щоденній (30 днів, без урахування необхідності вихідних) роботі - це 120 людей/годин на місяць). При зарплаті некваліфікованого персоналу, скажімо, 150 Євро та 60 робочих годин на одну людину в місяць вартість людино / години 2,5 Євро. Таким чином експлуатація 2 осіб на нарізці буде коштувати 2,5х120 = 300 Євро, тоді як робота одного з овочерізкою обійдеться в 2,5х0,75х30 = 56,25 Євро. Економія в місяць 300-56,25 = 243,75 Євро. При вартості CL50 з комплектом дисків 1515 Євро вона окупить себе через 6,5 місяців. При цьому не береться до уваги цілий ряд факторів: необхідність додаткових соціальних відрахувань, вартість спецодягу, інструментів і посуду і врешті-решт банальний дефіцит місця на кухні для роботи кількох людей для ручної нарізки. Устаткування заощадить покупцеві час, місце, гроші і зменшить ризик «людського фактору»!
Robot-Coupe є світовим лідером з продажу професійних овочерізок продуктивністю від 40 до 900 кг / год. Компанія пропонує 7 базових моделей, деякі з яких мають різні варіанти комплектації. Моделі розраховані на різну продуктивність, тому відрізняються потужністю, величиною завантажувального отвору, швидкістю, використовуваними матеріалами, конструкцією, кількістю доступних ріжучих дисків. Тому дуже важливо підбирати правильну машину під заданий обсяг денної переробки. Всі моделі (крім, CL60) є машинами періодичної дії і розраховані на щоденну роботу загальною тривалістю близько години в день. При дотриманні цієї рекомендації гарантується багаторічна безперебійна експлуатація.
Всі овочерізки мають ряд технічних і конструктивних переваг:
Увага! У будь-яких овочерізок великий тиск на штовхач призводить не до зростання, а до скорочення продуктивності і впливає на ресурс машини, тому що зменшує швидкість обертання ножа і дає додаткове навантаження на двигун.
Основні споживчі переваги овочерізок:
· чудову якість нарізки, підтверджене порівняльними тестами з машинами конкурентів.
· великий вибір типів і розмірів нарізки (до 47 дисків), можливість комбінування деяких дисків; практика показує, що більшості покупців через деякий час потрібні додаткові типи нарізки; компанія постійно розробляє нові диски, виходячи з потреб ринку.
· не дивлячись на періодичне оновлення моделей, аксесуари і запчастини для старих моделей доступні протягом 15 років після зняття їх з виробництва.
Моделі CL20, CL25, CL30. Призначені для невеликих кафе, ресторанів, або столових, де необхідно годувати від 20 до 80 осіб на день. Не дивлячись на те, що в ресторанах все страви йдуть «з під ножа», необхідність однотипної нарізки у великій кількості зазвичай виникає в наступних випадках:
Овочерізки CL20 и CL25 можуть мати до 23 дисків, а CL30 дозволяє ще нарізати кубики і фрі двох розмірів.
Невеликі закладу дуже часто використовують побутові кухонні процесори для нарізки. Ось кілька негативних моментів такого підходу:
Найбільшим попитом користується модель CL50 з продуктивністю (120-250 кг/год, розрахована на підприємства громадського харчування, які обслуговують до 300 осіб в день). Конкуренти, які не спеціалізуються в цій області зазвичай пропонують тільки 1-2 моделі саме середньої продуктивності 100-300 кг/год. У порівнянні з ними модель CL50 має ряд переваг:
Для клієнтів, які бажають суцільнометалеву овочерізку є модель CL50 Ultra. Вона рекомендується в версії 380В.
Модель CL52 забезпечує більш високу продуктивність за рахунок потужності двигуна і круглого завантажувального бункера (в два рази більше, ніж в CL50), що дозволяє завантажувати, наприклад, качан капусти середнього розміру цілком.
Модель CL55 з важелем крім більш потужного двигуна і ще більшого круглого бункера має також більш зручний важіль штовхача, що дозволяє менше напружуватися при тривалій роботі. А додаткова швидкість 750 об/хв забезпечує якісну нарізку щільних овочів в два рази швидше.
Увага! В CL55 з важелем неможлива нарізка картоплі-фрі.
CL55 авто має воронку для безперервної подачі продукту. Це значно підвищує продуктивність (до 700 кг/год), тому що не витрачається час на завантаження нової порції, коли машина простоює. CL55 авто рекомендується для нарізки кубиками, натирання на тертці, нарізки фрі.
Увага! В CL55 авто неможливі якісні шинкування капусти або нарізка скибочками.
CL55 має додаткові аксесуари: три додаткових бункера з ручною подачею для прямого і похилого нарізання продуктів різного розміру, а також лоток для продуктів, для додаткової зручності роботи з ручною подачею.
Овочерізки CL52 и CL55 рекомендується встановлювати на пересувний стенд, що дозволяє розмістити машину на максимально зручній висоті і розмістити прийомну гастроємність.
Підлогова овочерізка CL60 – єдина в модельному ряду модель безперервної дії - рекомендується для роботи протягом декількох годин. Вона виконана повністю з нержавіючої сталі (єдина алюмінієва деталь корпусу - кришка робочого відсіку, при цьому бункер автоматичної подачі також з алюмінію), має зручну для роботи висоту завантаження, а також додаткові аксесуари: бункери з трубками для точної прямої або похилої нарізки, візки для прийомних гастроємностей GN1/1 или GN2/1. Дві швидкості нарізки 375 і 750 об/хв. Версія авто з лійкою для безперервної подачі продуктів забезпечує продуктивність до 900 кг/год і розрахована на 3000 і більше порцій. Рекомендації по використанню ручної або автоматичної подачі такі ж як для CL55.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|