Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Термовідра і контейнери для транспортування їжі. Типи контейнерів та рекомендації щодо вибору.

Термовідра і контейнери для транспортування їжі.
Типи контейнерів та рекомендації щодо вибору.
23 Березня 2020 - 21:19 Переглядів: 2786
Вступ.
    Одним з основних джерел енергії для людини є їжа. Практично жоден захід не обходиться без ланчів, кава-брейків, обідів, вечері. Та що вже там заходи? А скільки продуктів харчування потрібно для того, щоб своєчасно забезпечити дитячі садки, школи, медичні установи, бізнес-центри та інші підприємства? Також не варто забувати про щорічні дитячі табори і виїзні івенти.
    З активною появою різних сервісів, швидким зростанням рівня обслуговування і конкуренції бізнес ХоРеКа сегмента змушений постійно шукати нові рішення оптимізації виробничих процесів, економії часу і ресурсів.
    Важливим фактором є концентрація харчової промисловості на дотриманні санітарних норм. Гігієна і чистота - незамінна складова під час виробничого процесу. Але що ж робити, якщо виробничий процес - приготування їжі - відбувається в спеціально обладнаному для цього місці, а роздача споживачеві - за його межами? Готові страви необхідно перемістити і подати в абсолютно такому ж стані, як би вони були тільки  но приготовлені - гарячими, свіжими і найголовніше відповідно всім санітарно-гігієнічним нормам.
 
Ємності для харчових продуктів.
    Для вирішення завдань транспортування їжі були розроблені різні ємності, контейнери, термовідра, термобокси і термоконтейнери. Це спеціальні ємності, які призначені для зберігання і ефективного транспортування харчових продуктів, інгредієнтів і напівфабрикатів. В основному вони бувають кубічної, циліндричної або прямокутної форми з кришками, які герметично закриваються.
 
Типи контейнерів і специфіка використання.
    Контейнери для транспортування їжі бувають як для перших, так і для других страв. Кришка, яка герметично закривається,  дозволяє перевозити продукти без будь-якого розбризкування і забруднення. Якщо відсутня необхідність збереження певної температури продукту (холодної або гарячої), то, як правило, використовують звичайні контейнери без додаткової ізоляції стінок. Це так званий простий контейнер для транспортування їжі з одинарною стінкою і кришкою. У разі, коли існує можливість розігріти їжу безпосередньо перед подачею, віддають перевагу контейнеріам зі спеціальним подвійним дном. Це дозволяє ставити цей контейнер на плиту і доводити продукт до необхідної температури. Такі ємності називають контейнерами з подвійним або сендвіч дном. І, нарешті, при необхідності збереження температури продукту (холодної або гарячої) на певний проміжок часу використовуються контейнери з теплоізоляцією стінок, які обмежують теплообмін між внутрішнім простором контейнера і зовнішнім середовищем. Такі контейнери називають термовідрами, термобоксами або термоконтейнерами.
   
Час збереження температури продукту.
    Одним з поширених запитань є: «на який конкретний час термобокс зберігає температуру продукту?». І хоч деякі виробники вказують показники втрати тепла або холоду на певний проміжок часу, але, на жаль, ці дані точними не бувають. Цей фактор безпосередньо залежить від кожного конкретного продукту, його вихідної температури і температури навколишнього середовища.
 
Варіанти виконання контейнерів.
    Існує безліч варіантів виконання ємностей для транспортування їжі: контейнери, термовідра, термобокси, термоконтейнери. У свою чергу кожен з них може бути різної форми, об'єму і підходити для різних завдань в залежності від специфіки кожної конкретної задачі. В інтернет-магазині www.food-service.com.ua представлені основні та найпоширеніші типи контейнерів:
 
Специфіка транспортування.
    Більшість контейнерів виконані таким чином, що при транспортуванні їх можна штабелювати. Це дозволяє економити простір і розмістити велику кількість контейнерів.
 
Як вибрати контейнер, термовідро, термоконтейнер, термобокс для транспортування їжі?
  
     Для того, щоб зробити правильний вибір і придбати контейнер для перевезення їжі, потрібно визначити декілька важливих моментів:
  • вид продуктів, які потрібно перевозити (перші або другі страви);
  • обсяг продукції, яку потрібно перевозити;
  • необхідність збереження температури продукту;
  • необхідність підігріву на плиті;
  • час і відстань транспортування.
Сфери використання:
  • кейтеринг;
  • заклади громадського харчування;
  • столові;
  • ресторани;
  • готелі;
  • виїзні заходи та івенти;
  • дитячі садки і школи, табори;
  • військові частини;
  • медичні заклади;
  • та інші…
Висновок.
    На ряду з активним ростом рівня обслуговування в сфері харчової промисловості та бажанням охопити якомога більшу кількість споживачів безперечною необхідністю є використання спеціалізованих контейнерів для транспортування їжі. Залежно від специфіки продукту, відстані транспортування, сфери використання існує безліч різних варіантів виконання контейнерів, термовідер, термобоксів і термоконтейнерів. Фахівці інтернет-магазину www.food-service.com.ua завжди з радістю допоможуть підібрати Вам оптимальний варіант для вирішення кожної конкретної задачі.
<Здесь будет блок товаров>

 

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»