Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Як правильно зберігати продукти в морозилках: 6 корисних порад

Як правильно зберігати продукти в морозилках: 6 корисних порад
20 Листопада 2018 - 14:17 Переглядів: 1275
     Нераціональна організація простору професійних кухонь або складських приміщень часто призводить до позапланових фінансових витрат через псування продуктів харчування. Щоб уникнути непередбачених бюджетом витрат на кухні повинна використовуватися спеціалізована техніка, в тому числі потужні морозильні і холодильні камери.
     А щоб морозильна камера дійсно приносила користь, важливо пам'ятати кілька простих, але дуже корисних лайфхаків.
 
Рекомендації зі зберігання продуктів харчування в морозильній камері
 
     Щоб процес зберігання різних заготовок, призначених для транспортування або безпосередньо приготування страв, не виходив з-під контролю, важливо знати кілька важливих правил:
     1. Виробники не рекомендують наповнювати ящики морозильних камер під зав'язку. Чим більше порожнього місця залишиться в відсіку, тим ефективніше буде процес заморожування. Обумовлений цей факт тим, що для охолодження продуктів харчування використовується повітря, безперешкодна циркуляція якого можлива тільки при наявності вільного простору між пакетами і контейнерами.
     2. Дотримання товарного сусідства - найголовніше правило і для побутових, і для промислових морозильних камер. На сайті можна вибрати
морозильник, який підійде для зберігання продуктів з різними запахами, термінами придатності і вимогами до температури.
    3. Для упаковки продуктів не варто застосовувати звичайну, часто використовувану в побуті харчову плівку, а також тонкі целофанові пакетики, оскільки вони з часом кришаться під впливом низьких температур. Оптимальне рішення - спеціальні зіп-пакети, які продаються в спеціалізованих магазинах оснащення для харчової промисловості
    4. Важливо, щоб пакети з овочами, фруктами або м'ясними продуктами, такими, що підлягають заморожуванню, були міцно і надійно закриті. Для якісної упаковки в великих масштабах варто обзавестися функціональним і продуктивним вакууматором.
Герметичність - це важливе перешкода на шляху змішування запахів усередині морозильної камери.
    5. Краще рішення - порційна упаковка. Фасовка в невеликі пакети або контейнери позбавляє від потреби у вторинній заморожуванню, яка згубно позначається на якості продуктів.
 
Крім знання цих секретів, власникам камер необхідно пам'ятати, що деякі продукти за замовчуванням непридатні для заморожування, інші ж потребують особливого підходу - наприклад, застосування незвичайних ємностей для зберігання.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»