Хороший кухонний ніж - незамінне знаряддя в процесі створення кулінарних шедеврів. Не обов'язково володіти навичками кухаря для того, щоб майстерно

користуватися професійним кухонним спорядженням. Завдяки зручному форм-фактору, ергономічній рукояті і закругленими обмежувачами, які не дозволяють руці контактувати з лезом, ножі Arcos безпечні і прості в застосуванні. Це дозволяє швидко і якісно різати продукти навіть кулінарам-початківцям..
Купити кухонні ножі Arcos можна на moyo - офіційному веб-ресурсі однойменного рітейлера. Щоб полегшити процес пошуку ідеального варіанту, ми пропонуємо увазі потенційних споживачів ТОП-5 професійних ножів від цього виробника:
-
Arcos Kyoto 185 мм - японський ніж, призначений для всіх видів робіт на кухні. Зроблений з цільної сталевої заготовки, ніж вигідно відрізняється міцністю і надійністю. Форма рукояті і леза надає кухарю широкі можливості для здійснення різних маніпуляцій в процесі нарізки.
-
Arcos Classica 210 мм - кухарський ніж, який може використовуватися на професійній і домашній кухні. Матеріал ріжучої поверхні - нержавіюча сталь, збагачена азотом. Ручка, виконана з екологічного пластику, зручно лежить в руці, не вислизає і не випадає. Довге і важке лезо відмінно підходить для нарізки м'яса, риби і твердих овочів.
-
Arcos Riviera 250 мм - ніж з вузьким і довгим лезом, що ідеально підходить для нарізки хамона і інших сортів в'яленого м'яса. Також його можна використовувати в процесі освоєння техніки карвінгу - художнього різання на поверхні овочів і фруктів. Виготовлений з збагаченої сталі і м'якого поліоксиметілена.
-
Arcos Riviera 200 мм - другий представник серії Riviera з гладкою ріжучою кромкою, широким лезом, стійкої до корозійних процесів ручкою і привабливим дизайном. Білий і металік - кольори в яких виконана модель - відмінно гармоніюють між собою, виглядають стильно і незвично. Форма рукояті максимально адаптивна до людських рук, тому ніж часто використовується на початковій стадії освоєння кулінарного мистецтва.
-
Arcos 2900 500/680 гр - сікач, сокироподібний ніж для оброблення туш тварин, риби, твердих фруктів і коренеплодів. Це масивний важкий ніж з широким скошеним лезом. Використання Arcos 2900 вимагає особливої підготовки - невмілим рукам просто не впоратися з його габаритами.
Усі позиції з наведеного рейтингу можуть використовуватися домогосподарками, кулінарами-любителями і професійним персоналом в закладах громадського харчування. Простота застосування, надійність, висока якість матеріалів, з яких створені ножі Arcos, екологічність і стійкість до корозій і механічних пошкоджень привертає увагу все більшої кількості потенційних споживачів.