Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Як приготувати якісний молочний коктейль

Як приготувати якісний молочний коктейль
23 Листопада 2018 - 11:31 Переглядів: 17280
У багатьох клієнтів не виходить хороший пінистий і в'язкий молочний коктейль, насичений киснем. Часто робиться помилковий висновок про те, 
що вони купили поганий міксер. Так як наша компанія продає тільки перевірені і якісні міксери, ми вирішили упевнитися чи це так.
У зв'язку з цим, ми взяли кілька міксерів, і експериментальним шляхом спробували самі приготувати коктейль.
Зняли кілька роликів, перший з яких вже обробили і виклали на канал Компанії Фуд-сервіс в Ютуб
. В ролику ми використовуємо найдешевший міксер на один нержавіючий стакан ET-BL-015.
Ми купили декілька видів молока та морозива. В результаті отримали різні результати і зробили висновки. Кращий результат виходить з молоком жирністю 3,2%, охолодженим до температури близько до 0градусів. Ми використовували Селянське, пакет в клітку. До морозива, як виявилося, потрібен ще більш делікатніший підхід. Ідеальний в'язкий, пінистий коктейль вийшов, коли ми використовували фруктове морозиво (жирність мінімальна або 0%). Брали домашнє і покупне. Результат був однаково відмінним. Таке морозиво можна охарактеризувати як важке, не жирне, в розрізі має кристалічну структуру, воно занурюється в молоко не сильно спливаючи, на відміну від звичайного пломбіру. Підібравши таке морозиво у вас буде гарантований результат на будь-якому із наших міксерів.

 
Звичайне жирне морозиво, спінене, типу Ескімос пломбір, не збивається, незалежно від типу міксера. Точніше воно збивається, але збільшується набагато менше, замість насичення киснем всієї маси, утворюються тільки пінні бульбашки в верхній частині коктейлю. Такий коктейль складно назвати якісним, так як під піною звичайна рідина, яка не насичена киснем. Тому потрібно уважно підходити до вибору інгредієнтів для приготування молочного коктейлю - це неодмінно забезпечить хороший результат!
ВУ виборі міксера Вам допоможуть наші менеджери.

<Тут буде блок товарів>
З повагою, Ваш Фуд-сервіс.
food-service.com.ua


 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»