Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Як відкрити і успішно організувати суші бар.

Як відкрити і успішно організувати суші бар.
09 Січня 2014 - 16:52 Переглядів: 4454
     Японська кухня в нашій країні з'явилася досить таки давно. Але більшу популярність отримала у другій половині 2000-х, з появою великих мереж, рисоваркищо спеціалізуються на приготуванні суші і інших східних делікатесів. Уже в 2009 -2010 роках популярність досягла такого рівня, що нерідко можна було помітити чергу біля входу в ресторан східної кухні. У вечірні години вільний столик було складно знайти навіть в будні, а на вихідні тим більше. У чому ж секрет такого успіху. Можливо, ринок недостатньо насичений ресторанами східного формату і суші барами?
На наш погляд питання комплексне. По-перше, грамотна цінова політика, яка дозволяла вкластися звичайному відвідувачу до 100 грн за відвідування, привернула до ресторанів і суші барах дуже широку аудиторію, в тому числі і студентів. По-друге, відносна новизна продукту приваблювала любителів чогось нового й екзотичного. По-третє, якість і простота страв, сумісна з їх корисністю, додала плюсів суші барам при виборі потенційного клієнта. По-четверте, на тлі недостатньо великої кількості суші барів і ресторанів і підвищеного інтересу до них і виник даний феномен.
     Що ж потрібно для організації гарного суші бару і як його організувати? Постараємося на це дати відповідь, коротку по загальних питаннях і більш розширену за частиною кухні, в області якої ми і спеціалізуємося.
Практика показала, що для гарного відвідування потрібно мати хорошу репутацію і впізнаваність. Домогтися цього можна шляхом створення торгової марки для свого ресторану і подальшого розвитку мережі ресторанів. На наш погляд розвивати кілька маленьких ресторанчиків або суші-барів, набагато перспективніше створення одного великого ресторану в фінансовому плані. Найголовніше, що ми добиваємося, запустивши декілька ресторанчиків - охоплення більшої аудиторії та популяризація своєї марки серед більшої кількості людей. Разом з тим ми диверсифікуємо свою діяльність, зменшуємо вартість логістики і збільшуємо прибутковість, як всієї мережі, так і кожної точки окремо. Неважко помітити, що таким шляхом пішли як великі, так і маленькі ресторани східної кухні. Така модель розвитку допомогла їм завоювати популярність не тільки в окремо взятому місті, а й по країні в цілому. Серед таких мереж чимало наших клієнтів.
Повернемося до питання самого процесу приготування суші, що є одним з найважливіших аспектів організації бізнесу. Оформлення ресторану, атмосфера, якість обслуговування і багато іншого мають величезне значення. Але якщо сама страва буде не досить смачною, щоб клієнт повернувся ще раз, то наші зусилля будуть марними.
     Як не банально, для приготування основного блюда - суші, потрібно не так вже й багато обладнання. На ряду з якісною і свіжою рибою, повинен бути якісно приготований рис. У цій справі допоможе рисоварка для його приготування і термос для зберігання вв теплому стані вже приготованого рису. На перших порах можна обійтися рисоваркою з функцією термоса. Тут потрібно чітко розуміти що є професійні рисоварки і є побутові мультиварки. Для домашнього приготування суші апарати є у наших партнерів http://price.ua/multivarki/ccid912.html можна купити мультиварки для особистого використання, але не для суші бару. На цих одиницях обладнання ми радимо не економити. Адже дуже важливо отримати правильно приготовлений, смачний і розсипчастий рис. Для зручного зберігання продуктів і максимально ефективного використання робочого простору замість звичайних холодильників і звичайних виробничих столів рекомендуємо використовувати холодильні та морозильні столи. Таким чином, отримуємо робочу поверхню великих розмірів, технологічно правильно розміщені підготовлені продукти, що дозволяє правильно організувати технологічний потік виробництва без перетину технологічних потоків. У свою чергу це відбивається і на швидкості і зручності приготування продукту. Для красивої і правильної викладки, зберігання та демонстрації продукту використовуються спеціальні суші-кейси. У таких вітринах для суші забезпечується оптимальна, для готового продукту, температура і вологість. А це важливий аспект для збереження смакової якості суші.
     Все інше оснащення кухні підбирається виходячи з індивідуального плану приміщення. Наша компанія готова створити індивідуальний проект для будь-якого типу кухні і допомогти реалізувати проект починаючи від стадії планування, до установки і підключення обладнання.
Для домашніх гурманів - тут тут можна вибрати апарат для приготування рису в домашніх умовах, але підкреслюємо, що в кафе, що спеціалізуються на східній кухні страви дуже вишукані, правильно приготовлені, тому радимо Вам відвідувати суші бари і ділитися своїми враженнями з друзями.
<Тут буде блок товарівв>

Успішного Вам бізнесу.
Авторство тексту статті належить колективу компанії Фуд-сервіс (food-service.com.ua).

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»