Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0 грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Інструкція по холодному копчення в коптильних камерах Helia Smoker H24 і H48

Інструкція по холодному копчення в коптильних камерах Helia Smoker H24 і H48
04 Грудня 2014 - 15:50 Переглядів: 5535
Питання холодного копчення досить часто виникає у початківців підприємців, які планують розширити свій асортимент товару як в невеликому магазині, пивному барі, так і виробництві ковбасних і рибних виробів. На ринку складно знайти печі, в яких проводиться холодне копчення, яке має низьку тепмературу диму, що проникає в продукт. У зв'язку з затребуваністю в холодному копченні на ринку України компанія Фуд-сервіс розробила коротку інструкцію по холодному копченню в печах німецького виробництва Helia Smoker H24 і H48
  1. Попереднє охолодження печі: помістіть в великий піддон кубики льоду або подрібнений лід або пакети з акумулятором холоду і закрийте піч приблизно на 15 хвилин. Піч весь цей час повинна бути виключена від мережі живлення.
  2. Попередній нагрів елемента нагрівання трісок (для цього включаємо центральний Таймер) робимо при відкритих дверях, поки ТЕН не стане червоного кольору, після чого розмістіть піддон з затверділими трісками на нагрівальний ТЕН. Вставте решітку з підготовленим для копчення продуктом і закрийте двері коптильної камери.
  3. Завжди беріть продукти для копчення (лосось, сосиски і т.д.) прямо з холодильника безпосередньо перед процесом копчення і вставляйте їх в каганець. Лосось може бути заморожений або свіжоморожений. Залиште кубики льоду в камері коптильної печі на весь період копчення. Рекомендується розміщувати лосось на верхній рівень і замість використання звичайного деко, докупити спеціальний деко глибиною 7см і заповнити його кубиками льоду (так само допускається залити деко водою і заморозити його в морозилці). Така кількість льоду оптимально охолодить піч і зробить оптимальний результат, особливо при холодному копченні лосося.
  4. Дозвольте продукту перебувати в камері близько 10 годин (можна залишити на ніч). Якщо ступінь копчення продукту недостатня, просто повторіть процес знову.
  5. Лосось холодного копчення після завершення процесу копчення потрібно обернути в спеціальну харчовий пергаментний папір (це служить для видалення диму сірого забарвлення) і лосось знову буде виглядати апетитно. Важливо: сосиски і шинка також можна коптити при нормальній температурі печі, без охолодження льодом.
 
Для холодного копчення лосося дуже важливо зниження температури камери до мінімуму. Оптимальним буде, якщо і сама коптильна камера буде використовуватися в холодній кімнаті.

Замітка:  З усіх процесів копчення, холодне копчення найбільш тривале. Процес копчення повинен бути повторений кілька разів. Час копчення залежить від індивідуальних смакових вимог до продукту.

<Тут буде блок товарів>

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»