Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Професійне харчове обладнання:
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (1)
Список порівняння (0)

Конопіца - легкий і високорентабельний бізнес.

Конопіца - легкий і високорентабельний бізнес.
25 Січня 2012 - 12:01 Переглядів: 21282

Думаю багато хто з Вас, хто цікавляться новинками в сфері фаст-фуду вже чули про цей винахід американського кулінара Ніра Адара. Якщо ввести фразу pizza cono, cone pizza або kono pizza на сайті www.youtube.com. Ви отримаєте посилання на велику кількість роликів про приготування конопіци і обладнанні. Цей дивовижний продукт вже захопив ринки фастфуду практично на всіх континентах - від Австралії до Америки. Ні для кого не секрет, що той, хто одним з перших почав займатися високорентабельним і популярним бізнесом в індустрії швидкого харчування, отримує максимум прибутку і займає більшу частину ринку.

Сам продукт дуже цікавий, це не банальна, всім відома шаурма і не побитий хот-дог. Конопіцца не обмежує Вас в рецептурах начинки, ви можете створювати свій ексклюзивний фірмовий ріжок з начинками. Солодкі, солоні, гострі, ніжні - різноманіття смаків практично не обмежена. Ви можете створювати бюджетні і недешеві рецептури начинок, тим самим, охоплюючи максимальне коло споживачів.

 


Продукт зручний для швидкого перекусу, може бути цікавий і дорослим і дітям. Конопіца може бути як самостійним продуктом, так і додатковим в ресторанах і піцеріях. Точки продажу конопіци можуть успішно організовуватися на жвавих вулицях, кафе, на фуд-кортах торгових центів, на автозаправках, в кінотеатрах, в кафе, в барах і ресторанах.

Процес приготування конопіци досить простий. Тісто за спеціальною нескладної рецептури замішується. Заміс тесту для конопіци можна проводити вручну і за допомогою невеликого тістоміса. Після замісу, тісто ділиться вручну на рівні заготовки масою 70-100 грамів і укладаються на деко для вистоювання. У процесі вистоювання тісто для конопіци збільшується в об'ємі і формується структура пористості майбутнього виробу. Після цього заготовки готові для виготовлення конусів для конопіци. Формування та випічка конусів проводиться в спеціальній прес-печі. У нашій компанії представлені прес-печі різних виробників, як ручні моделі, так і автоматичні з електронним управлінням. Після випічки в прес-печі конус з тіста порожниною готовий до вживання.

 

Далі конус наповнюється попередньо нарізаними інгредієнтами. Для зберігання начинки можна використовувати звичайний побутовий холодильник і гастроємності. Для більшої зручності інгредієнти можна зберігати в холодильній вітрині для топінгу, яка застосовується при приготуванні класичної піци.


Після наповнення конусів конопіци начинкою, вони в спеціальному утримувачі поміщаються в піч, для остаточного приготування. Можна застосовувати конвекційну або мікрохвильову піч. Після підпікання продукт повністю готовий, виглядає апетитно і соковито. Для вигідної демонстрації готової конопіци Ви можете використовувати теплові вітрини.

А скільки можна на цьому заробити, логічно запитаєте Ви? Наведемо факти з економіки. Собівартість виготовлення конуса з тіста відповідно до рецептури становить 70-80 копійок. Вартість начинки для піци варіюється в дуже широкому діапазоні в залежності від її складу і якості від 4 до 6,5 гривень. В результаті собівартість такої піци становить в середньому 6 грн. Відпускна вартість конопіци становить в середньому 15-16 грн.

Порахуйте свій прибуток самостійно в таблиці:

 

 

Кільскість точок

Кількість продажів на одній точці

за 1 день

Виручка, грн./

1 день

Витрати на закупівлю сировини/

грн.

Зарплата працівника/

1 день/ грн.

Витрати на оренду місця за 1

день/ грн.

Прибуток за 1 день/

грн.

Прибуток за місяць/

грн.
1 100  1500 600  200  150  550  16500
1 200  3000 1200 200  150  1450 43500
 

 

Приблизний розрахунок показує що купуючи прес-піч за 15200 грн., конвекційну піч за 5600 грн. і теплову вітрину за 2300 грн. Ви окупаєте обладнання максимум за 1,5-2 місяці!!!

Авторство належить порталу food-service.com.ua, копіювання без вказівки на джерело заборонено.

 

Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»