Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (8) Список порівняння (0) |
Запевняють, що, наприклад, піца «Чотири пори року» існувала вже в 1660 році. Нині ж в Італії налічується понад дві тисячі різних найменувань піц. Однак вчені сходяться на думці, що мільйони сучасних виробів, які випікаються по всьому світу, є прямими нащадками того блюда, яке 200 років тому італійські пекарі призвичаїлися нашвидкоруч готувати в одному з найбільш густонаселених в той час міст - Неаполі. Неаполь для піци такий ж, що і Мюнхен - для пива…
Існує тільки два види неаполітанської піци - «Маргарита» (піца з помідорами, сиром і базиліком) і «Маринара» (з додаванням анчоусів). Зовсім недавно муніципалітет Неаполя схвалив спеціальний кодекс, в якому чітко описаний «канонічний варіант справжньої неаполітанської піци». Над ним працювала ціла група професорів університету Неаполя, в результаті з'явився наступний «єдино законний рецепт» приготування піци:
«Тісто для піци виготовляється з борошна вищої категорії, свіжих пивних дріжджів, води і морської солі. Оливкову олію слід поливати на центральну частину піци для того, щоб досягти рівномірного запікання. Для начинки піци використовуються скибочки помідорів товщиною 8 міліметрів, вирощених в околицях Сан-Марцано. Піца посипається тільки сиром «моцарелла», виготовленим зі свіжого буйволиного молока екстра-класу».
Завдяки широкій рекламі, швидкому приготуванню, простій технології і різноманітному смаку піца сьогодні стає чи не найбільш популярною стравою швидкого приготування в світовій кулінарії. Народжена в Неаполі більше 2-х століть назад, вона надовго завоювала любов всієї Європи і Америки і сьогодні є, мабуть, найбільш демократичною і популярною їжею в світі.
Одним з достоїнств піци з точки зору приготування є її універсальність - не порушуючи технології, її можна готувати в кіоску фаст-фуду, а також підносити як самостійну страву в ресторані практично будь-якої категорії.
Власне піца представляє собою корж з тіста, що служить «платформою» для розміщення різної начинки. Склад начинки може варіюватися в залежності від бажань і можливостей як кухаря, так і безпосередньо клієнта. Основним показником якості піци є якість тіста. Тісто для піци має бути з низькою вологістю (менше 40%), високим насиченням повітрям і фактурною однорідністю.
Процес приготування тіста є багатоступеневим і, як етап, найбільш важливим. Спочатку борошно ретельно просівається в спеціальному борошнопросіювач, для цього цілком можна використовувати борошнопросіювач «Каскад»російського виробництва, продуктивністю 150 кг/год. Потім настає етап замішування тіста в тістомісильній машині (наприклад, фірми Fimar c діжею на 7 або 12 кг). Далі отримане тісто треба розкачати за допомогою електричних або механічних тісторозкачувальних машин, які призначені для розкачування тістових заготовок для піци та інших кондитерських виробів. Наприклад, вдало підійдуть для цього машини GGF, S 30/A, здатні готувати з тіста круглі коржі діаметром 140-290 мм.
Отже, основа для піци готова. Для приготування начинки для піци будуть потрібні овочерізка (наприклад, столи з охолоджуваним внутрішнім об'ємом і мармуровою робочою поверхнею. Охолоджувані ємності з нержавіючої сталі забезпечують тривале збереження компонентів, дозволяють легко і швидко начиняти піцу. Стіл має вбудований холодильний агрегат і камери різного об'єму, холодильний обсяг розділений на два відсіки.
Заключний етап - випічка піци. На ринку fast-food представлений широкий вибір пічок для піци. Ми пропонуємо вибір з різних моделей таких пічок. Настільні печі для піци GGF відповідають європейським стандартам безпеки. Кожна камера укомплектована керамічними підлогами, що акумулюють тепло. Внутрішнє освітлення галогенової лампи забезпечує постійний контроль за процесом випічки. Всі печі забезпечені регульованим термостатом (від 60 до 500 0С).
Організація піцерії – хороший, а головне - надійний бізнес, не схильний до сезонності і фінансових катаклізмів. Піца, як одна з найдемократичніших страв, міцно увійшла в наше повсякденне життя. Попит на піцу незмінний, а висока якість продукту зумовлює і стабільне зростання числа покупців. Тепер, коли на нашому ринку стало доступне професійне обладнання для приготування піци, ми можемо з упевненістю сказати, що справжню неаполітанську піцу можна спробувати в будь-якому куточку України.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а |
|