Немає облікового запису? Зареєструватися.
Про компанію | Доставка | Оплата | Гарантія і сервіс | Повернення | Контакти | Акції | Розпродаж | Хіти | Блог RU | UA |
![]() |
![]() |
|
0сума: 0 грнтоварівКошик
|
|||||
Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0) Список порівняння (0) |
ПРО КОМПАНІЮ
Компанія Robot-Coupe існує з 1960 року і весь цей час спеціалізується на розробці та виробництві професійного електромеханічного кухонного обладнання. Зараз компанія пропонує 8 груп і 70 моделей обладнання для підприємств різних форматів:
· кафе-барів-бістро-ресторанів-готелів;
· їдальнях навчальних закладів, підприємств та армії;
· харчоблоків лікарень і будинків престарілих;
· невеликих харчових виробництв - м'ясо-ковбасних, плодоовочевих, кондитерських, включаючи виробництво шоколадних виробів;
· фабрик-кухонь кейтерингових компаній і супермаркетів.
Чітко спеціалізуючись в обраній галузі, компанія постійно вдосконалює моделі, розробляє і пропонує ринку новинки та інвестує в розвиток власного виробництва. Основних груп обладнання п'ять: овочерізки, куттери, процесори, бліксери і ручні міксери.
КУТЕРИ
Це універсальні кухонні машини, які дозволяють швидко (до 4 хвилин на одну операцію) і зручно робити велику кількість приготувань і можуть замінити багато інших кухонних машин. Robot-Coupe пропонує 20 моделей настільних і підлогових куттерів з об'ємом чаші від 2,5 до 60 літрів.
Всі куттери мають ряд технічних і конструктивних переваг:
· Потужні асинхронні індукційні вентильовані двигуни. Також як і для овочерізок, двигуни не мають щіток, малошумні і не обслуговуються.
· Прямий привід дозволяє максимально використовувати потужність двигунів, тому що потужність не втрачається на тертя і нагрів в редукторі і відсутній знос редуктора.
· Низька посадка ножа (нижнє лезо безпосередньо на дні чаші) дозволяє ефективно працювати навіть з невеликими кількостями продукту.
· Форма і положення лез ножа забезпечує ефективне перемішування продукту і тим самим забезпечує ідеальну однорідність приготування.
· Прозора кришка дозволяє стежити за ходом приготування. Отвір в кришці дозволяє додавати інгредієнти прямо під час роботи.
· Чаші мають зручні ручки для перенесення.
· У всіх моделях реалізована ефективна система захисту: крім відключення машини при відкритті кришки реалізована функція примусової зупинки ножа.
· Базова швидкість 1500 об/хв найбільш ефективна для більшості приготувань. Моделі з додатковою швидкістю 3000 об / хв скорочують час приготування в 2 рази, а також дають більший ступінь подрібнення, що забезпечує додаткові можливості (наприклад, приготування цукрової пудри і марципану). Моделі з індексом V.V. V.V. дозволяють плавно регулювати швидкість роботи з 300 до 3000 об/хв.
· 5-ти і 6-ти літрові куттери мають функцию R-mix, для акуратного вмішування додаткових інгредієнтів (наприклад, шматочки морепродуктів в основну масу рибного суфле) зворотним рухом ножа.
· Великі моделі, починаючи з 8-ми літрової можуть мати додаткові аксесуари: малий кубок для додаткових приготувань «в останній момент»; набір Blixer Kit зі спеціального ножа і скребка для перетворення куттера в Бліксери; чашу з подвійними стінками ( «сорочка») для підігріву або охолодження продукту в ході роботи, набір R-VAC для обробки продукту в вакуумі.
Основні застосування кутерів.
Настільні куттери використовуються як допоміжні кухонні машини на підприємствах громадського харчування будь-якого формату від невеликого кафе до заводських їдалень і фабрик-кухонь (комбінати харчування, салатові та м'ясні цехи, кейтеринг). Кутери дають безліч можливостей, з яких кожне підприємство може вибрати необхідне для своєї діяльності.
Робота з м'ясом.
Куттер дозволяє замінити традиційну м'ясорубку і при цьому має ряд переваг:
Соуси, супи, гарніри.
У куттері легко приготувати будь-який соус, тому що машина подрібнює інгредієнти одночасно перемішуючи ізбиваючи. Наприклад соус песто виходить одночасним подрібненням і перемішуванням зеленого базиліка, кедрових горіхів, сиру пармезан, часнику і оливкового масла. Соус майонез готується шляхом збивання жовтків з гірчицею з поступовим додаванням через отвір в кришці куттера рослинного масла. На основі майонезу легко приготувати оригінальний соус, додавши в нього подрібнені в куттері корнішони, гриби, маслини, перець, зелень, каперси, оселедець або будь-які інші продукти. Приготування густих соусів з великими шматочками (аджика, гуакомоле) також легко робиться за допомогою куттера.
Популярні крем-супи (супи-пюре, протерті супи) мають особливість приготування: вони подрібнюються в гарячому вигляді. Чаші куттерів Robot-Coupe виконані з нержавіючої сталі або пластику типу ABS, розрахованого на роботу з гарячим продуктом.
Приготування різноманітних овочевих і фруктових пюре (шпинат, морква, спаржа, кабачки, буряк, яблуко, манго та ін.) в якості гарніру також зручно робити в куттері. Збивання омлетів, білків для сирної запіканки, швидке приготування тіста для млинців або оладок - все це можливо за допомогою куттера і робиться дуже швидко.
Увага! У куттері не можливо приготувати картопляне пюре, при подрібненні вареної картоплі його структура руйнується і результатом буде клейка картопляна маса, яка не відповідає нашим уявленням про пюре.
Куттер дозволяє приготувати навіть невелику кількість продукту (соус на 1-2 порції, тісто на 2-3 млинця) завдяки низькій посадці ножа.
Кондитерські вироби.
Дуже часто куттери застосовуються для швидкого і зручного подрібнення будь-яких горіхів.. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи машини - чим довше, тим дрібніше. Утворена маса містить різні фракції (через крихкість горіхів утворюється крихта), також як і великі спеціалізовані машини для подрібнення горіхів. Фракції легко розділити за допомогою сита. Горіхи використовуються як для декорування кондитерських виробів, так і для замісу в тісто і в якості начинки. В якості начинок можуть бути використані великі шматочки фруктів, подрібнені в куттері, наприклад, персики.
Для виготовлення шоколадних виробів використовується шоколадна маса – ганаш. Його також легко приготувати в куттері. Шоколад подрібнюється в крихту, потім додається невелика кількість гарячих вершків і 2-5 секунд перемішується до утворення густо однорідної шоколадної маси. Крім швидкості, зручність приготування ганаша в куттері в тому, що шоколадна маса практично не містить пухирців повітря і практично відразу готова до формування. Подрібнення фруктів і ягід з наступною термічною обробкою дає можливість готувати джеми і конфітюри. Завдяки можливості куттера замішувати будь-який вид тіста, з його допомогою легко приготувати кекси, млинці, бісквіт, печиво. Для декорування кондитерських виробів можна подрібнити курагу або цукати, зробити вафельну або шоколадну крихту. При гарній подачі тістечок в кафе можна швидко приготувати ягідні або фруктові соуси. У куттері легко можна збивати креми, наприклад, основі сирів «маскарпоне» і «Філадельфія», а також робити сирні маси. Моделі куттерів, що мають швидкість 3000 об/хв дозволяють легко приготувати цукрову пудру і марципан (окремо тонко подрібнюється мигдаль і готується цукрова пудра, потім обидва інгредієнта перемішуються в куттері, додається молоко або вода і замішується марципанова маса, яка може використовуватися як в якості начинки, так і для ліплення фігурок для прикраси кондитерських виробів. Крім перерахованих можливостей в куттері можливе приготування різноманітних емульсій і глазурі. В куттері також легко подрібнити попередньо замочені насіння маку для начинки.
Таким чином, кутер може використовуватися в ресторані для приготування всіх страв від закуски до десерту.
З моделями куттерів, їх технічними характеристиками і цінами Ви можете ознайомитися тут.
![]() |
|||
Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці | |||
![]() м.Київ, вул. П.Шутова 9а, оф. 124 |
|