-
Про все
- Характеристики
- Опис
- Фото / Відео(2/1)
- Аксесуари / ЗІП
-
Технічні характеристики
Кількість дек, шт |
10 |
Напруга, В |
380 |
Потужність, кВт |
19.9 |
Размір дека, мм |
GN 1/1 (530х325) |
Тип керування |
Електронне |
Тип підключення |
Електро |
Функція парозволоження |
Є |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
932x805x1120 |
Вага, кг |
175.00 |
Душ |
вбудований |
Вмістимість |
GN 1/1- 11шт. |
Регулювання швидкості обертання вентилятора |
є |
Програмування |
250 програм |
Температурний зонд |
є |
Діапазон регулювання температури, ° C |
50-250 |
Всі характеристики
Опис. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Пароконвектомат цілком можна назвати серцем професійної кухні. Пароконвектомат один здатний замінити відразу кілька видів технологічного обладнання - духову шафу, плиту, жарова, конвекційну піч, перекидні сковороду, харчоварильні котел, фритюрницю та ін.
Пароконвектомати здатні зберігати практично всі корисні речовини готується продукту.
Пароконвектомат - оптимальне обладнання для ресторану або кафе: економія часу приготування, економія електроенергії, економія виробничих площ за рахунок поєднання кількох видів теплової обробки, використовуючи при цьому одну робочу камеру, а також різноманітність в меню, і більше вільного часу для творчих фантеазій шеф-кухаря.
Історія компанії Convotherm почалася в 1976 році в місті Вольфратхаузен в Південній Баварії зі створення підприємства, що займається машинами для розморожування і регенерації продуктів.
У 1982 році на підприємстві Convotherm був проведений перший електронний пароконвектомат, що відрізняється від моделей з електромеханічним управлінням широким спектром можливостей. З 1983 року обсяги виробництва печей Convotherm ...
Читати повністю
|
|
Фотографії. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Відео. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Підписатися на відео канал food-service.com.ua |
|
Аксесуари для Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Код: 67967
Купити
в наявності
• Гастроємності базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 з випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємності можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгів..
Код: 89690
Повідомити коли буде
відсутній
Універсальний електричний димогенератор Smogen 1.2 призначений для застосування в печах, пароконвектоматах і будь-яких герметичних шафах для копчення харчових продуктів, таких як м'ясо, балики, ковбаси, сири, риба, ягоди і фрукти і багато іншого. Виготовлений повністю з нержавіючої сталі.
&nb..
Код: 77168
Купити
в наявності
• Гастроємності базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 з випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємності можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгів..
Код: 29826
Купити
в наявності
• Гастроємності базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 з випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємності можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгів..
|
ЗІП для Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Код: 96462
Замовити
під замовлення
Підходить на моделі Convotherm - CONVOTHERM Convection oven electric OEB10.10, OEB10.20, OEB12.20, OEB20.10, OEB6.10, OEB6.20, OES10.10, OES10.20, OES12.20, OES20.10, OES20.20, OES6.10, OES6.20
CONVOTHERM Convection oven gas OGB10.10, OGB10.20, OGB12.20, OGB20.1..
|
-
Технічні характеристики. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Кількість дек, шт |
10 td>
|
Напруга, В |
380 td>
|
Потужність, кВт |
19.9 td>
|
Размір дека, мм |
GN 1/1 (530х325) td>
|
Тип керування |
Електронне td>
|
Тип підключення |
Електро td>
|
Функція парозволоження |
Є td>
|
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм |
932x805x1120 td>
|
Вага, кг |
175.00 td>
|
Душ |
вбудований td>
|
Вмістимість |
GN 1/1- 11шт. td>
|
Регулювання швидкості обертання вентилятора |
є td>
|
Програмування |
250 програм td>
|
Температурний зонд |
є td>
|
Діапазон регулювання температури, ° C |
50-250 td>
|
|
|
-
Опис. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Пароконвектомат цілком можна назвати серцем професійної кухні. Пароконвектомат один здатний замінити відразу кілька видів технологічного обладнання - духову шафу, плиту, жарова, конвекційну піч, перекидні сковороду, харчоварильні котел, фритюрницю та ін.
Пароконвектомати здатні зберігати практично всі корисні речовини готується продукту.
Пароконвектомат - оптимальне обладнання для ресторану або кафе: економія часу приготування, економія електроенергії, економія виробничих площ за рахунок поєднання кількох видів теплової обробки, використовуючи при цьому одну робочу камеру, а також різноманітність в меню, і більше вільного часу для творчих фантеазій шеф-кухаря.
Історія компанії Convotherm почалася в 1976 році в місті Вольфратхаузен в Південній Баварії зі створення підприємства, що займається машинами для розморожування і регенерації продуктів.
У 1982 році на підприємстві Convotherm був проведений перший електронний пароконвектомат, що відрізняється від моделей з електромеханічним управлінням широким спектром можливостей. З 1983 року обсяги виробництва печей Convotherm постійно зростали, що вимагало розширення виробничих площ. Сьогодні продукція Convotherm проводиться на підприємстві з площею понад 6000 квадратних метрів.
В даний час пароконвектомати Convotherm встановлені на кухнях кращих кафе, готелів, ресторанів, комбінатів харчування, супермаркетів, лікарень, кейтерингових служб. Компанія Convotherm застосовує інноваційні технології при виробництві обладнання для професійної кухні.
Модельний ряд Convotherm складається з пароконвекційних печей 34-х моделей серій: OS, OB і OS mini.
* Convotherm OS (Individual) - версія пароконвектоматов з інжекторним способом паротворення.
* Convotherm OB (Premium ) - версія пароконвектоматов з бойлерних способом паротворення.
* OS mini - пароконвекційні печі з невеликими габаритними розмірами.
Пароконвектомат Convotherm стане оптимальним рішенням при запіканні, смаженні, приготуванні гриля, гасінні, приготуванні на пару, бланшировании або пасеруванні.
Апарати знайдуть своє застосування на будь-якому підприємства харчування завдяки великим можливостям індивідуального підбору комплектації устаткування.
Процес приготування Delta-T і Cook Hold дозволяє максимально зберегти смакові якості продуктів, використовуючи спосіб запікання із низькою температурою. Так як цей процес займає тривалий час, його рекомендують проводити в нічний час.
Система Advanced Closed System дозволяє заощадити воду при паровому і комбінованому процесах приготування, а також зменшує викид пари і запахів в навколишнє середовище.
Особливості пароконвектоматів Convotherm ОЕS 10.10
* Висока продуктивність для банкетів (з використанням банкетної системи).
* Функція Press Go (швидкий доступ до закладеним рецептами приготування).
* Втоплені двері для зручності роботи на малих площах.
* Оптимальний клімат в робочій камері за допомогою Advanced Closed System.
* Технологія HACCP для постійного контролю за процесами приготування.
* Завдяки Advanced Closed System і Crisp & amp; Tasty приготування відбувається при пониженому вмісті кисню і, завдяки цьому, овочі не втрачають колір, продукти зберігають живильні речовини.
* Приготування при низькій температурі (Delta-T).
Дозволяє працювати в чотирьох режимах: пар 30-120 С; конвекція 30-250 С, комбінований режим 100-250 С; регенерація 120-160 С.
Стандартне оснащенні моделі. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
* Електронне урядування;
* Вбудований парогенератор;
* Advanced Closed System - система для оптимального приготування продукції;
* Crisp Tasty - багатоступінчате зневоднення, для додання хрусткої скоринки;
* Запатентовані втоплені двері з подвійним склом;
* Датчик для визначення температури продукту;
* Відстань між напрямними 68 мм;
* Вентилятор з автореверсом;
* Ручний душ з безступінчатим регулюванням напору;
* Дверний замок з поворотною ручкою;
* Функція Cook Hold і Delta - T;
* Можливість програмування (250 програм з 20 етапів);
* Великий графічний дисплей на панелі управління з чіткими символами;
* Занесені в пам'ять рецепти приготування;
* Температурний зонд для вимірювання температури всередині продукту;
* Режим зниженій швидкості обертання вентилятора;
* Режим зниженої потужності нагріву;
* Функція Press Go.
Додаткові опції. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
* Програма автоматичного очищення CONVOClean;
* Версія Grill з пристроєм для стоку жиру (настільні моделі);
* Корабельна версія з напругою за запитом.
Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 звертайтеся у відділ продаж. |
Купити Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 за ціною 573888 грн
Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 573888 грн.
Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».
На все обладнання, включаючи Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 573888 грн та якість товару Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10 Вас потішать! Вдалих покупок.
-
Фотографии. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Видео. Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Подписаться на видео канал food-service.com.ua |
|
-
Аксесуари для Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Код: 67967
Купити
в наявності
• Гастроємності базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 з випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємності можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгів..
Код: 89690
Повідомити коли буде
відсутній
Універсальний електричний димогенератор Smogen 1.2 призначений для застосування в печах, пароконвектоматах і будь-яких герметичних шафах для копчення харчових продуктів, таких як м'ясо, балики, ковбаси, сири, риба, ягоди і фрукти і багато іншого. Виготовлений повністю з нержавіючої сталі.
&nb..
Код: 77168
Купити
в наявності
• Гастроємності базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 з випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємності можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгів..
Код: 29826
Купити
в наявності
• Гастроємності базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 з випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємності можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгів..
|
ЗІП для Пароконвектомат Convotherm ОЕВ 10.10
Код: 96462
Замовити
під замовлення
Підходить на моделі Convotherm - CONVOTHERM Convection oven electric OEB10.10, OEB10.20, OEB12.20, OEB20.10, OEB6.10, OEB6.20, OES10.10, OES10.20, OES12.20, OES20.10, OES20.20, OES6.10, OES6.20
CONVOTHERM Convection oven gas OGB10.10, OGB10.20, OGB12.20, OGB20.1..
|
|