Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Обладнання для SOUS VIDE
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (063) 341-50-50
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (0)
Список порівняння (0)

Обладнання для SOUS VIDE

Код: 93068
Апарат низькотемпературного приготування Hurakan HKN-SV12M
7247 грн
8052 грн
Купити в наявності
Виробник: Hurakan, КНР / Об'єм ванни, л: 12 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 850 / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.10 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 85x87x380
Код: 65255
Термопроцесор Сувід Sirman Softcooker XP
37112 грн
41480 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 130x260x380
Код: 19645
Апарат Су-від Sous vide HENDI 225264 GN2/3
20901 грн
23223 грн
Купити в наявності
Виробник: Hendi, Нідерланди / Об'єм ванни, л: 15 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 400 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 5.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 335x540x290
Код: 87758
Апарат Sous vide HENDI 225448 GN1/1
27834 грн
30927 грн
Купити в наявності
Виробник: Hendi, Нідерланди / Об'єм ванни, л: 20 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 600 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 330x600x300
Код: 84489
Апарат Sous vide Bartscher SV G15L 115133
8930 грн
Купити в наявності
Виробник: Bartscher, Німеччина / Об'єм ванни, л: 15 / Потужність, Вт: 1.3 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Вага, кг: 2.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 68x135x375
Код: 63226
Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 2/3
27143 грн
30158 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 14 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 1.15 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 5.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 390x360x300
Код: 93023
Термопроцесор Сувід Softcooker LIGHT SIRMAN
8094 грн
9125 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.30 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 95x154x419
Код: 78526
Апарат SOUS VIDE SoftCooker XP S GN 1/1 термостат SIRMAN
26108 грн
28400 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 1.7 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 16.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x300
Код: 29027
Термопроцесор Sous vide SOFTCOOKER WI-FOOD Sirman
42456 грн
48410 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 164x203x377
Код: 80919
Термопроцесор Hendi Sous vide 30
8400 грн
Купити в наявності
Виробник: Hendi, Нідерланди / Потужність, Вт: 1.2 / Матеріал корпуса: пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.10 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 12x7x33
Код: 89950
Термопроцесор Sous vide NFC Wi-Food Softcooker Sirman
46267 грн
48702 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 164x203x377
Код: 19614
Ванна для термостату Softcooker Sirman GN 1/1 Sous vide
15128 грн
16202 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 22 / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.70 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x230
Код: 24817
Термопроцесор Sous vide Hurakan HKN-SV40
18007 грн
20008 грн
Купити в наявності
Виробник: Hurakan, КНР / Потужність, Вт: 1500 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 2.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 140x120x340
Код: 10016
Апарат Сю-від SOUS VIDE SoftCooker XP SR GN 1/1 з краном для зливу
33184 грн
36111 грн
Купити в наявності
Виробник: Sirman, Італія / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 1700 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 16.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 565x360x300
Код: 47416
Апарат Sous vide Fimar SV25
38525 грн
40553 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Fimar, Італія / Об'єм ванни, л: 25 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 2 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Вага, кг: 13.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 640x350x330
Код: 83262
Термопроцесор портативний Sous vide FROSTY SV94
9365 грн
9858 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Frosty, Китай/Італія / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.53 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 92x161x330
Код: 42234
Апарат Sous vide SARO Salerno
24496 грн
26059 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Saro, Німеччина / Об'єм ванни, л: 22 / Наявність крана: З краном / Потужність, Вт: 700 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 12.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 360x578x300
Код: 75388
Термопроцесор Сувід Sous vide FROSTY SV120
12934 грн
13615 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Frosty, Китай/Італія / Потужність, Вт: 1500 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 3.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 145x185x320
Код: 80305
Апарат Sous vide Fimar RH50
50347 грн
52997 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Fimar, Італія / Об'єм ванни, л: 50 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 2 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Вага, кг: 4.40 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 240x150x390
Код: 19534
Термопроцесор Sous vide Frosty SV250 GN1/1
31664 грн
33330 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Frosty, Китай/Італія / Об'єм ванни, л: 28 / Наявність крана: Без крана / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: Нерж. сталь / Спосіб використання: Наливний / Вага, кг: 7.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 568x429x277
Код: 31205
Термопроцесор портативний Sous vide Stalgast 691196
11614 грн
12334 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Stalgast, Польща / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.80 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 100x161x335
Код: 98639
Термопроцесор Sous vide Hurakan HKN-SV12
5456 грн
6344 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Hurakan, КНР / Потужність, Вт: 1200 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.20 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 115x93x396
Код: 76314
Термопроцесор Sous vide HURAKAN HKN-SV15
8462 грн
9955 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Hurakan, КНР / Потужність, Вт: 850 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 1.20 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 190x90x365
Код: 94812
Термопроцесор Сувід Sous vide SOFTCOOKER WI-FOOD APACH
39772 грн
44213 грн
Замовити під замовлення
Виробник: Apach, Італія / Потужність, Вт: 2000 / Матеріал корпуса: метал/пластик / Спосіб використання: Занурювальний / Вага, кг: 4.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 164x203x377

Обладнання для SOUS VIDE

Повна назва технології - cuisson sous vide. Будучи французьким винаходом, вона і носить французьке ім'я, дослівно назва означає «приготування в вакуумі» (вимовляється «куісон су від» або просто «су від»). Ідея випливає з назви: продукт піддається термічній обробці (дуже делікатній), перебуваючи у вакуумній упаковці. Численні дослідження продемонстрували, що продукти, «закатані» в вакуум, реагують на теплову обробку інакше, ніж продукти без оболонки: дивним чином поліетиленовий щит в поєднанні з невисокою (від 63 ° С до 93 ° С (в залежності від типу продукту, але діапазон роботи обладнання 20-100 ° С) температурою дозволяють зберегти не тільки безліч характеристик продукту, але і його аромат, як і аромат приправ. Ідея заснована на здатності води рівномірно і м'яко передавати тепло продукту (вода, як стверджують фахівці, робить це в десять разів ефективніше, ніж повітря) в поєднанні з гарантіями захисту структури продукту, які забезпечує вакуумна упаковка.

 

Для того, щоб розуміти, навіщо потрібна ця технологія, треба спочатку уявити собі, як вона працює. Схема роботи досить проста. На першому етапі, нічим не відрізняється від звичної роботи на кухні, продукти готуються для теплової обробки: миються, очищаються, ріжуться, перемішуються між собою, доповнюються приправами. У деяких випадках продукти також обробляються на грилі. Потім отриманий в результаті напівфабрикат закочується в пакет з харчового пластика і обробляється на апараті, котрий запаює пакет і видаляє з нього повітря - на вакуумному пакувальнику. Отриману «плитку» відправляють на теплову обробку. По суті нічого не змінюється, теплова обробка залишається основою приготування страви. Весь сенс у тому, якою є ця теплова обробка. В основі технології sous vide робота з низькими, щодо звичних, і дуже стабільними температурами і більшими строками приготування. Час теплової обробки може варіюватися від декількох годин до доби і більше, але ця цифра лякає тільки на перший погляд. Алгоритм роботи sous vide іноді виявляється більш розумним для організації робочого процесу, ніж традиційний шлях.

 

Sous vide: мода чи святкування прогресу

По завершенні теплової обробки готовий продукт може рухатися в двох напрямках. Або після розпакування і сервірування відразу на стіл клієнта, або на стадію шокового охолодження (до температури +1 +3 0С). Блюдо, відправлене на зберігання, перед подачею піддається процесу регенерації (в середньому, 8-10 хвилин), розпаковується, сервірується - і також відправляється на стіл.
Таким чином, шляхи використання sous vide: теплова обробка страв як частина або основа меню; метод консервації і зберігання готових страв як для оптимізації процесу роботи ресторанної кухні, так і для банкетного обслуговування. Те, що цим словосполученням називають і обробку, і зберігання страв, викликає деяку плутанину, проте можна вважати, що в даному випадку термінологія не принципова, бо і в першому, і в другому випадку важливо, що мова йде про продукт у вакуумній обробці. Не треба плутати цю технологію з дуже близької їй за змістом технологією Cook and Chill, також незамінною при проведенні банкетів. Суть технології Cook and Chill в тому, що страва готується в пароконвектоматі майже до повної готовності (мова може йти про різні форми теплової обробки), потім так само, як і блюдо в вакуумі, відправляється на шокове охолодження, охолоджені подібним чином продукти також можуть зберігатися в холодильнику до декількох днів. Але сам принцип теплової обробки істотно відрізняється. У Cook and Chill важливо, щоб внутрішня температура продукту досягла 80°С + 2°С і збереглася протягом двох хвилин, саме це дозволяє вбити бактерії і дещо збільшити термін зберігання готового продукту. Для sous vide ж абсолютно принципова невисока і дуже стабільна температура протягом довгого часу. Не важко здогадатися, що на виході один і той же продукт дасть різні результати. Максимально близькі технології тільки використання способу шокового охолодження. Але якщо для Cook and Chill це обов'язкова складова, без неї мова йде лише про звичайну фазу теплової обробки, то для sous vide теплова обробка - самостійний етап, блюдо зовсім не обов'язково відправляється на зберігання, може бути використано відразу ж.
Фуд-Сервіс ❶ Обладнання для SOUS VIDE
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»