Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Плити індукційні
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (84)
Список порівняння (0)

Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations
Виробник: Skvara Inovations, Україна / Напруга, В: 380 / Потужність, кВт: 6 / Тип установки: підлогова / Наявність конвекції: Немає / Тип керування: Електронне / Наявність духовки: Без духовки / Кількість конфорок, шт: 2 / Форма конфорок: Пласкі / Вага, кг: 23.00 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 390x810x850
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(1/2)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість конфорок, шт 2
    Напруга, В 380
    Наявність духовки Без духовки
    Наявність конвекції Немає
    Потужність, кВт 6
    Тип керування Електронне
    Тип установки підлогова
    Форма конфорок Пласкі
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 390x810x850
    Вага, кг 23.00
    Регулювання потужності Вт. 500-3000
    Размір комфорки, мм. 300х300
    Максимальне навантаження на скло, кг 60
    Корпус н/сталь
    Поверхня скло
    Діапазон робочої температури,°C 80-240
    Всі характеристики

    Опис. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    Індукційна плита Skvara Inovations SMF2.6 на 2 конфорки підлогова. Збірна плита: комфорки Hi-Light,  індукція, WOK

    Особливості моделі: 1. Корпус: нержавіюча сталь марки AISI - 304 товщиною 1,5 мм. 2. Робоча поверхня: склокераміка, розмір однієї конфорки 330х330 мм. 3. Покращений нагрів, без теплової плями за рахунок нової моделі індуктора. 4. Потужність однієї конфорки: 3,0 кВт. 5. 36 рівнів програмування, подвійне регулювання, по температурі і потужності. 6. Рецептурна таблиця, з підказками для приготування різних страв для індукційної плити. 7. Навантаження на 1 конфорку: до 60 кг. 8. Підключення: 380 В. 9. Установка: для підлоги. Відмінною особливістю індукційних плит Skvara Inovations є їх висока надійність і можливість застосування в професійній кухні для варіння їжі. На відміну від дешевих китайських індукційних плит, плити Skvara збираються повністю в Україні, з радіодеталей надійних виробників. Кожна конфорка після складання тестується 1,5 години на спеціальному стенді під максимальним навантаженням. Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною тепл...

    Читати повністю
    Виробник: Skvara Inovations, Україна Skvara Inovations, Україна

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

     

    Відео. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    Кількість конфорок, шт 2
    Напруга, В 380
    Наявність духовки Без духовки
    Наявність конвекції Немає
    Потужність, кВт 6
    Тип керування Електронне
    Тип установки підлогова
    Форма конфорок Пласкі
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 390x810x850
    Вага, кг 23.00
    Регулювання потужності Вт. 500-3000
    Размір комфорки, мм. 300х300
    Максимальне навантаження на скло, кг 60
    Корпус н/сталь
    Поверхня скло
    Діапазон робочої температури,°C 80-240
    Виробник: Skvara Inovations, Україна Skvara Inovations, Україна

  • Опис. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    Індукційна плита Skvara Inovations SMF2.6 на 2 конфорки підлогова. Збірна плита: комфорки Hi-Light,  індукція, WOK

    Особливості моделі:
    1. Корпус: нержавіюча сталь марки AISI - 304 товщиною 1,5 мм.
    2. Робоча поверхня: склокераміка, розмір однієї конфорки 330х330 мм.
    3. Покращений нагрів, без теплової плями за рахунок нової моделі індуктора.
    4. Потужність однієї конфорки: 3,0 кВт.
    5. 36 рівнів програмування, подвійне регулювання, по температурі і
    потужності.
    6. Рецептурна таблиця, з підказками для приготування різних страв для
    індукційної плити.
    7. Навантаження на 1 конфорку: до 60 кг.
    8. Підключення: 380 В.
    9. Установка: для підлоги.

    Відмінною особливістю індукційних плит Skvara Inovations є їх висока надійність і можливість застосування в професійній кухні для варіння їжі. На відміну від дешевих китайських індукційних плит, плити Skvara збираються повністю в Україні, з радіодеталей надійних виробників. Кожна конфорка після складання тестується 1,5 години на спеціальному стенді під максимальним навантаженням.

    Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічною електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що в звичайній конфорці тепло виділяється нагрівальним елементом і через склокерамічну поверхню плити передається каструлі.

    В індукційній плиті нагрівальний елемент відсутній взагалі: тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної котушки індуктивності.
    Завдяки найбільш короткому шляху перетворення електричної енергії в теплову, індукційні плити мають ряд переваг в порівнянні зі своїми конкурентками: вони швидко нагріваються, а енергії витрачають менше.

    Для індукційної плити підійдуть: сталевий і сталевий емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавіючої сталі з феромагнітним дном і алюмінієвий посуд з феромагнітним дном.
    Не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору.

    Індукційні варильні панелі дуже легко чистити. На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає. З індукційною конфоркою все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад, молоко, достатньо звичайної серветки.

     

    Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм в 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть сказати спасибі в тому числі і ресторатори: на виявленому їм принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.

    На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
    Переваги технології
    Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, забезпеченою індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
    Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотного електричного струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
    Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається.
    - Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо вже інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах.
    Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
    Індукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
    За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовій і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який іншій, в тому числі газової (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
    Заощадить час і гроші?
    Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття.
    Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
    Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і запалення. Для забезпечення механічної безпеки скругляют кути плити.
    За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
    Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки.
    Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, днище якої виготовлено з
    феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити безрезультатний. Як правило, придатні для «індукції» приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
    Дороге задоволення
    Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так із-за настороженого ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Зате до новинки незабаром проявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі, перш за все, швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія при збільшенні масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних з класичними плитами.
    Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальним у виборі рестораторами кухонного обладнання - це, звичайно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають - в даному випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
    Перш ніж зробити вибір
    Споживачеві пропонується різне індукційне обладнання. Його відмінності в дизайні і концепції:
    настільні індукційні плити і стаціонарні підлогові, які можна використовувати в складі теплової технологічної лінійки.
    Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона в цілому підвищує культуру виробництва, однак перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
    Виходячи з цього, потрібно визначитися з об'ємом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
    Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де установка газової плити неможлива з технічних причин. Так, мобільний індукційний вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфорочна плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
    На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні - це технологія майбутнього, яка повинна знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про існування індукційного обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість в обслуговування клієнтів в ресторанній справі, як то кажуть, дорогого коштує. У сучасному успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час - гроші».

    В комплекті. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    • індукційна плита
    • інструкція
    • гарантія 12 міс
    • упаковка
    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations за ціною 39022 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations в нашому інтернет-магазині продається за ціною 39022 грн.

    Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 39022 грн та якість товару Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

     

    Видео. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Мультиплита SMF 2.6 Skvara Inovations
Код: 80498
23929грн
25425грн
Купити в наявності
Плита індукційна професійна Roller Grill PIS 30 з посиленою керамічною поверхнею. Розмір поля індукції 280х280 мм (посуд з дном Ø280 мм). Сенсорне керування. 20 рівнів регулювання потужності. Оснащена знімним фільтром і вентилятором для запобігання перегріву. Професійна індукційна плита PIS..
Код: 12217
23239грн
26028грн
Купити в наявності
Плита індукційна настільна НЕСТАНДАРТ 2 конф. 2х3,5кВт 710х445х110мм застосовується в харчовій промисловості, кафе, ресторанах, столових та ін.   В індукційній плиті тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної кат..
Код: 15808
25498грн
26840грн
Купити в наявності
Індукційна плита Frosty 35-KP2 на 2 конфорки для підлоги. Особливості моделі: Корпус виконаний з нержавіючої сталі. Автоматичне включення і регулювання діаметра зони нагріву під діаметр посуду. Система вентиляції Захист від перегріву комбінована панель управлі..
Код: 16684
26352грн
29280грн
Купити в наявності
Плита індукційна 4-комфорочна Hurakan HKN-ICF35Dx47 відрізняється від моделі HKN-ICF35Dx4 меньшою глибиною і більшою шириною, що робить плиту більш зручнішою при розміщенні на столі шириною 700мм. Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайної теплової ск..
Код: 52106
28345грн
30888грн
Купити в наявності
Плита індукційна ПІ-2.2-7 призначена для використання в напівпрофесійних умовах, з невеликими навантаженнями. Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічної електроплити, проте ж, індукційна плита забезпечує значну економію грошей з..
Код: 40884
27788грн
31123грн
Купити в наявності
Індукційна плита Техма на 2 конфорки підлогова на 7кВт.   Особливості моделі: 1. Корпус: нержавіюча сталь. 2. Робоча поверхня: склокераміка. 3. Покращений нагрів. 4. Потужність однієї конфорки: 3,5 кВт. 5. Додаткові вентилятори обдуву для кожної конфорки. 6. Нав..
Код: 77181
29931грн
31506грн
Купити в наявності
Індукційна плита ПІ-2-7 на 2 конфорки підлогова. Промислове виконання: 1. Конфорки в закритому металевому корпусі - при тривалому використанні корпус не плавиться як інші, які мають обмеження до 1,5 годин безперервної роботи. 2. Індукційна обмотка зроблена з великим запасом по перетину..
Код: 28709
28678грн
32119грн
Купити в наявності
Індукційна плита Техма на 2 конфорки підлогова на 7кВт.   Особливості моделі: 1. Корпус: нержавіюча сталь. 2. Робоча поверхня: склокераміка. 3. Покращений нагрів. 4. Потужність однієї конфорки: 3,5 кВт. 5. Додаткові вентилятори обдуву для кожної конфорки. 6. Нав..
Фуд-Сервіс ❶ Плити індукційні
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»