Про компанію   |   Доставка   |   Оплата   |   Гарантія і сервіс   |   Повернення   |   Контакти Акції   |   Розпродаж   |   Хіти   |   Блог RU | UA
«Фуд-Сервіс» — харчове обладнання
Плити індукційні
(097) 141-50-50    (063) 341-50-50
(099) 141-50-50    (067) 500-43-27
0сума: 0грнтоварівКошик
Київ, вул. П.Шутова 9а
знайти
Комерційна пропозиція (0)
Переглянуті товари (26)
Список порівняння (0)

Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954
Виробник: Bartscher, Германия / Напруга, В: 220 / Потужність, кВт: 3.5 / Тип установки: настільна / Наявність конвекції: Немає / Тип керування: Механічне / Наявність духовки: Без духовки / Кількість конфорок, шт: 1 / Форма конфорок: Пласкі / Вага, кг: 7.50 / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 340x420x100
Діліться
з друзями:
  • Про все
  • Характеристики
  • Опис
  • Фото / Відео(1/1)
  • Відгуки(0)
  • Аксесуари / ЗІП
  • Технічні характеристики

    Кількість конфорок, шт 1
    Напруга, В 220
    Наявність духовки Без духовки
    Наявність конвекції Немає
    Потужність, кВт 3.5
    Тип керування Механічне
    Тип установки настільна
    Форма конфорок Пласкі
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 340x420x100
    Вага, кг 7.50
    Всі характеристики

    Опис. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Для тих, кому не подобається витрачати пару годин в день біля кухонної плити, є відмінний варіант вирішення цієї проблеми - індукційна плита. Індукційні плити застосовуються для приготування їжі. Вони можуть бути застосовані для варіння, підігріву, випалу, гриля і т.д .. Увага, на індукційних плитах необхідно використовувати виключно посуд, имає відповідні для індукції характеристики. При використанні посуду не вдаватися до використання невідомих моделей. Дно посуду має бути магнітним. У сумнівних випадках це можна перевірити за допомогою магніту. Одним з найважливіших переваг індукційної плити, є високий ККД - близько 90%, у газових плит - 30-60%, у електричних - 60-70%. Економія часу для приготування страв досягає в середньому 30-40%. Споживання електроенергії на 50-80% менше ніж у електричних плит. Індукційні плити практично не чутливі до перепадів напруги в електромережі. Економія досягається за рахунок того, що тут не нагрівається спочатку нагрівальний елемент і скляна поверхня, як це відбувається в традиційних плитах, а завдяки такому явищу, як індукція безпосередньо підіг...

    Читати повністю
    Виробник: Bartscher, Німеччина Bartscher, Німеччина

    Інструкція. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954
    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

     

    Відео. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Підписатися на відео канал food-service.com.ua
  • Технічні характеристики. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Кількість конфорок, шт 1
    Напруга, В 220
    Наявність духовки Без духовки
    Наявність конвекції Немає
    Потужність, кВт 3.5
    Тип керування Механічне
    Тип установки настільна
    Форма конфорок Пласкі
    Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 340x420x100
    Вага, кг 7.50
    Виробник: Bartscher, Німеччина Bartscher, Німеччина

    Інструкція. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954
  • Опис. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Для тих, кому не подобається витрачати пару годин в день біля кухонної плити, є відмінний варіант вирішення цієї проблеми - індукційна плита.
    Індукційні плити застосовуються для приготування їжі. Вони можуть
    бути застосовані для варіння, підігріву, випалу, гриля і т.д .. Увага, на
    індукційних плитах необхідно використовувати виключно посуд,
    имає відповідні для індукції характеристики. При використанні
    посуду не вдаватися до використання невідомих моделей. Дно посуду
    має бути магнітним. У сумнівних випадках це можна перевірити за
    допомогою магніту. Одним з найважливіших переваг індукційної плити, є високий ККД - близько 90%, у газових плит - 30-60%, у електричних - 60-70%. Економія часу для приготування страв досягає в середньому 30-40%. Споживання електроенергії на 50-80% менше ніж у електричних плит. Індукційні плити практично не чутливі до перепадів напруги в електромережі. Економія досягається за рахунок того, що тут не нагрівається спочатку нагрівальний елемент і скляна поверхня, як це відбувається в традиційних плитах, а завдяки такому явищу, як індукція безпосередньо підігрівається відразу каструля. Наступним плюсом є дуже короткий час, необхідний для закипання, що є результатом вищеописаних технічних особливостей. Індукційний прилад передає енергію лише в тому випадку, якщо на нагрівальній зоні знаходиться сковорода. Положення регулятора потужності не має на це жодного впливу. Якщо сковорода знімається з нагрівальної зони, подача енергії тут же припиняється. Ставиться посуд назад на нагрівальну зону, то обрана раніше потужність подається знову на посуд. Вимкнення за допомогою повертання регулятора потужності зупиняє процес варіння. Прилад же залишається готовим до застосування, лише відключення мережевої вилки призводить до знеструмлення приладу.

    Артикул: А105942

    В комплекті. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    • індукційна плита
    • інструкція
    • гарантія 12 міс
    • упаковка

    Переваги індукційної технології. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Якщо Ви хочете істотно економити час і електрику на приготування їжі, тоді вам не обійтися без індукційної плити. Принцип роботи плити заснований на використанні індукції. До витків дроту під склом подається електрична напруга. При цьому з'являється магнітне поле, яке завдяки фізичному ефекту безпосередньо підігріває каструлю. Це економить час і енергію, тому що тут не нагріваються, як це відбувається в традиційних плитах, спочатку нагрівальний елемент і скляна поверхня. Наступним плюсом є дуже короткий час, необхідний для закипання, що є результатом вищеописаних технічних особливостей. Приплив тепла змінюється миттєво після зміни настройки, і його можна дуже точно регулювати. Гріюча індукційна поверхня реагує на зміни настройки так само швидко, як і газова плита, так як енергія відразу ж передається на каструлю, не нагріваючи перед цим спочатку проміжних матеріалів.
    Додаткові переваги індукційної плити: якщо прилад буде включений без посуду на його плиті або якщо посуд буде видалений з плити, пролунає застережливий сигнал і прилад вимкнеться після закінчення близько 30 секунд. Прилад сам визначає, чи знаходиться на його нагрівальних елементах відповідний посуд. Якщо посуд не відповідає індукційним плитам, подача енергії не почнеться. Прилад вимкнеться після закінчення близько 30 секунд. При роботі приладу з порожнім посудом температурний датчик забезпечує автоматичне вимикання. Одна з найважливіших переваг індукційної плити - це високий ККД - близько 90%, у газових плит - 30-60%, у електричних - 60-70%. Економія часу для приготування страв складає в середньому 30-40%. У порівнянні з електричними плитами індукційні споживають на 50-80% менше електроенергії і практично не чутливі до перепадів напруги в електромережі.
    Єдиний недолік індукційних плит - це необхідність використання певного посуду. Каструлі, сковорідки, сотейники повинні бути виготовлені з металів-феромагнетиків, тому при покупці посуду необхідно уточнювати її можливість використання або перевіряти магнітом. Взагалі, на сьогоднішній день це всього лише незручність, так як на ринку присутній величезний асортимент кухонного посуду придатного для приготування на індукційних плитах.

    Явище електромагнітної індукції було відкрито Майклом Фарадеєм в 1831 році. Сьогодні геніальному англійцю можуть сказати спасибі в тому числі і ресторатори: на виявленому їм принципі заснована робота індукційного обладнання, яким ось уже близько двох десятиліть оснащують кухні сегмента HoReCa.

    На Українському ринку професійного кухонного обладнання представлена нова високотехнологічна продукція з високим коефіцієнтом корисної дії - індукційна плита. У чому переваги, а в чому недоліки індукційних плит, що пропонує українському споживачеві ринок і якими критеріями потрібно керуватися рестораторові при виборі такого обладнання? Постараємося відповісти на ці питання.
    Переваги технології
    Індукційна плита - це електрична плита зі склокерамічною поверхнею, забезпеченою індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. В електричних плитах нагрівання продукту відбувається поетапно: від тенів тепло передається на поверхню конфорки, від нього нагрівається дно посуду на плиті, а від дна тепло передається продукту. В індукційних плитах етап передачі тепла від нагрітої поверхні конфорки посуді пропущений.
    Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії магнітного поля. В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотного електричного струму, тепло виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.
    Поверхня індукційної плити зазвичай нагрівається не більше ніж до 60 С і після виключення остигає всього за 6 хвилин. Відбувається це як раз за рахунок того, що нагрів поверхні йде тільки від гарячого посуду. Для порівняння: газова плита, при цій же температурі, остигає за 24 хвилини, а електрична майже за 50. При роботі на кухні це є однією з переваг, так як навколишнє повітря практично не нагрівається.
    - Особливо відчутно, якщо на кухні є повний парк індукційного обладнання, Тоді ми використовуємо вже інші варіанти з кондиціонування повітря - потрібно менш потужна система вентиляції. Індукційна плита створює на кухні інший мікроклімат, кухарі працюють в більш комфортних умовах.
    Індукційні конфорки мають широкий діапазон потужності нагріву - від 500 до 3500 Вт. І цю потужність можна плавно змінювати за допомогою численних режимів. На мінімальній потужності можна тушити продукти так само, як на повільному вогні, а на максимальній вода в каструлі закипає швидше, ніж на газовій плиті.
    Індукційні плити поєднують в собі переваги іншого теплового обладнання: вони здатні забезпечити високу точність нагріву - з точністю до градуса, і це плюс електроплит, будь яка зміна температури тут відбувається миттєво, як на газовій плиті.
    За швидкістю готування їжі індукційна конфорка не поступається газовій і наближається до мікрохвильових печей. Вода на такій плиті закипає значно швидше, ніж на будь-який іншій, в тому числі газової (1,5 л води можна закип'ятити за 3,2 хвилини, а на стандартній електричній конфорці тільки за 14 хвилин).
    Заощадить час і гроші?
    Одна з основних переваг індукційної плити - це її економічність. За своєю технологією приготування їжі індукційні плити економлять не тільки час, а й електроенергію. Плита споживає енергії в кілька разів менше, ніж будь-яка інша. Відбувається це за рахунок того, що нагрів по конфігурації каструлі дозволяє підібрати оптимальний режим, що забезпечує мінімальне споживання електроенергії. Тобто плита автоматично підлаштовується під діаметр дна каструлі і нагріває тільки необхідну площу покриття.
    Плита не почне працювати без посуду на ній. Причому, якщо каструля або сковорідка буде порожня, плита теж не включиться. До речі, нагрів предметів, діаметр яких менше 12 см, блокується спеціальним датчиком. Тому якщо на плиті випадково залишили ложку, вилку або ніж, вони не розжаряться і небезпеки обпектися не буде.
    Безсумнівно, позитивним моментом є те, що при готуванні на індукційній плиті не буває диму і чаду, адже їжа, яка випадково потрапила на склокерамічну поверхню, не пригорає, оскільки сама конфорка не нагрівається. Крім того, індукційні плити безпечні - в них немає відкритого полум'я, розпечених конфорок і механічних частин, що знижує ймовірність опіків і запалення. Для забезпечення механічної безпеки скругляют кути плити.
    За такою плитою легше доглядати: її поверхня абсолютно гладка, забрудненням просто ніде накопичуватися. А так як вона ще й практично не нагрівається, весь догляд зводиться лише до періодичного протирання поверхні вологою ганчіркою.
    Незважаючи на те, що індукційна плита може з успіхом замінити не тільки електричну, а й газову, у неї все ж є певні недоліки.
    Нагрівати на індукційній конфорці можна тільки особливий посуд, днище якої виготовлено з
    феромагнітного сплаву. Це посуд з нержавіючої сталі, алюмінію з феромагнітним дном, чавунний посуд. А ось посуд з міді, латуні, алюмінію, жаростійкого скла і інших немагнітних матеріалів для такої плити безрезультатний. Як правило, придатні для «індукції» приналежності позначаються спеціальною піктограмою.
    Дороге задоволення
    Перша індукційна варильна поверхня була запропонована німецькою компанією AEG ще в 1987 році, але спочатку не знайшла широкого застосування як через дорожнечу, так із-за настороженого ставлення споживачів до нового принципу нагріву. Зате до новинки незабаром проявили інтерес професіонали. У ресторанній справі важливі, перш за все, швидкість приготування їжі та її якість. Але прогрес не стоїть на місці і технологія при збільшенні масового виробництва дешевшають з кожним роком і вже досягли цін порівнянних з класичними плитами.
    Вся продукція дуже високої якості. Перевага індукційних плит перед традиційними, яка може стати визначальним у виборі рестораторами кухонного обладнання - це, звичайно, серйозна економія електроенергії. На Заході давно прорахували економічну вигоду від покупки «індукції», вони знають - в даному випадку гроші не будуть витрачені даремно. Самоокупність у цих плит дуже висока.
    Перш ніж зробити вибір
    Споживачеві пропонується різне індукційне обладнання. Його відмінності в дизайні і концепції:
    настільні індукційні плити і стаціонарні підлогові, які можна використовувати в складі теплової технологічної лінійки.
    Безумовно, «індукція» має багато плюсів, вона в цілому підвищує культуру виробництва, однак перш ніж робити вибір на її користь, слід добре прорахувати, який обсяг продукції планується готувати на плиті.
    Виходячи з цього, потрібно визначитися з об'ємом індукційної техніки, яку ми хочемо розмістити. Буває, на тій чи іншій кухні набагато зручніше розташувати одну поверхню з 6 зонами нагріву, ніж ставити 6 маленьких одноконфорочних плит, і навпаки. Це треба враховувати.
    Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де установка газової плити неможлива з технічних причин. Так, мобільний індукційний вок доречно використовувати для кейтерингу, індукційна плита-табурет з 4 конфорками, а також 6-конфорочна плита стане помічником для шеф-кухаря великого закладу.
    На думку фахівців, «індукція» на нашій професійній кухні - це технологія майбутнього, яка повинна знайти свого споживача. Так, вона ще досить нова для України і не всі ресторатори знають про існування індукційного обладнання. Але економія електроенергії, часу і сил, безпека і чистота на кухні, і найголовніше, швидкість і якість в обслуговування клієнтів в ресторанній справі, як то кажуть, дорогого коштує. У сучасному успішному бізнесі завжди актуальна приказка: «час - гроші».

    Не дивлячись на наше прагнення надавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарів відрізнятися від вказаних на сайті. Для отримання більш точної інформації про товар Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 звертайтеся у відділ продаж.
    Купити Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 за ціною 92720 грн

    Шановні відвідувачі та постійні покупці! В нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 та отримати товар з доставкою до дому чи офісу. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, переглянути фото та відео товарів, а також купити аксесуари. За допомогою нашого каталогу чи пошуку ви можете легко та швидко знайти та придбати Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954, ознайомитися з детальною інформацією про товар, порівняти його можливості з аналогами, дізнатися технічні характеристики та ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб всі наші товари мали доступну ціну. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 92720 грн.

    Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 доставляється швидко, акуратно та совоєчасно, з дотриманням правил транспортування та зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару на вказану вами адресу в зручний для вас час. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 може доставлятися всією територією України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта».

    На все обладнання, включаючи Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу. В деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

    Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 92720 грн та якість товару Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954 Вас потішать! Вдалих покупок.

  • Фотографии. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

     

    Видео. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Подписаться на видео канал food-service.com.ua
  • Відгуки та запитання. Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954

    Додайте свій відгук або поставте запитання
     
     
    Оцініть товар:  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
     
    Час використання:
     
     
     
     

    Додати

Товари, схожі на Індукційна плита односекційна настільна Bartscher A105954
Код: 52200
44506грн
46848грн
Купити в наявності
Індукційна плита Frosty 35-KP4N на 4 конфорки для підлоги. Особливості моделі: 4 конфорки 280х280 по 3,50 kW діаметр посуду від 120 до 280 мм 10 ступ.регул. потужності: 500-3500 W таймер (0-24 години), захист від перегріву, подвійна вентиляція - на дні т..
Код: 16030
44645грн
46994грн
Купити в наявності
Індукційна плита Frosty 35-KP4 на 4 конфорки для підлоги. Особливості моделі: 4 конфорки 280х280 по 3,50 kW діаметр посуду від 120 до 300 мм 10 ступ.регул. потужності: 1700-3500 W таймер (0-24 години), захист від перегріву, подвійна вентиляція - на дні т..
Код: 39497
43481грн
48312грн
Купити в наявності
Плита індукційна Indokor 700 серії IN3500-4PRO на підставці використовуються в кухнях обмеженої площі для розігрівання металевого посуду індукованими вихровими струмами, які створює високочастотне магнітне поле, частотою 21-24 кГц. Не витрачається час на розігрів конфорки – нагрівання по..
Код: 57956
43481грн
48312грн
Купити в наявності
Плита індукційна Indokor 900 серії IN3500-4PRO на підставці використовуються в кухнях обмеженої площі для розігрівання металевого посуду індукованими вихровими струмами, які створює високочастотне магнітне поле, частотою 21-24 кГц. Не витрачається час на розігрів конфорки – нагрівання посуду ..
Код: 77617
46142грн
48570грн
Купити в наявності
Плита індукційна ПІ-4.2-10 призначена для використання в напівпрофесійних умовах, з невеликими навантаженнями. Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічної електроплити, проте ж, індукційна плита забезпечує значну економію грошей ..
Код: 88838
46360грн
48751грн
Купити в наявності
За ціною розпродажу пропонується новий варіант, гарантія 14 днів. Плита індукційна промислова Bartscher IK 235Z на 2 конфорки, які розташовані одна за одною дуже зручна у використанні на кухні, де обмежена ширина робочої поверхні. Дуже швидке нагрівання, передня конфорка може розвивати п..
Код: 49600
44535грн
49483грн
Купити в наявності
Плита індукційна Bartscher 105760 виготовлена з нержавіючої сталі.   Скляна поверхня 360х760мм. 2 конфорки діаметром 280мм. Температура від 60 до 240°С. З інтервалом 20°С. Сенсорне управління. Розпізнавання посуду. Захист від перегріву. Діаметр посуду 160-..
Код: 32720
47287грн
49776грн
Купити в наявності
Плита індукційна чотирьохкомфорочна Berg IG-6A відрізняється від аналогів високою якістю виготовлення і невисокою ціною. Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайної теплової склокерамічної електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що в ..
Фуд-Сервіс ❶ Плити індукційні
Популярні товари
  Доставка в межах України: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницьких, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Пищевое оборудование

м.Київ, вул. П.Шутова 9а
Пн-Пт. 9.00-17.00
Сб-Нд. вихідні
 
info@food-service.com.ua

Фризери для морозива та кавомашини:
(099) 141-50-50  (097) 141-50-50 


Автор текстів - компанія «ФУД-СЕРВІС»